ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ

Λοιπον προσωπικα απο ολα οσα εχω διαβασει , εχω καταληξει στα εξης :
θελουμε ενα τοπικο dht οποτε λεω εγω σπιρολακτονη(κανει δουλεια μονη της η οχι) αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε πειτε το .
τωρα καποιο εκ των shen min και thermascalp θα χρησιμοποιησω ,ποιο ομως .
εχουμε πει για oral: κουρκουμινη , ρεσβερατρολη , τοκοτριενολες και ω3 , τα παιρνουμε και τα 4 ποια προτεινετε και πως τα παιρνουμε και ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος η εαν παρουμε καποια μαζι θα κανουμε κακο .
εχουμε πει για folligen τοπικα , αρα τα παιρνουμε ολα οσα εχω γραψει η καποια και ποια λετε ,ναι για σας λεω τους πιο εμπειρους .
και κατι αλλο πιστευετε στην αναμειξη προπεσια με μινο και εφαρμογη τοπικα ,υπαρχει σαν θεμα στο φορουμ για να δουμε εμπειριες η οχι και απο θεμα παρενεργειας τι λεει ;
Αυτα τα λιγα για αρχη :m02:

θελω να μου πειτε εναν ιδανικο συνδυασμο των παραπανω η και αν εχτε κατι να προσθεσετε (ξεχωρα απο προπεσια με μινο) ευχαριστω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απο ολα αυτα που αναφερεις τα μονα που ξερουμε οτι δουλευουν 100% ειναι η φιναστεριδη κ η μινοξιδιλη.

100% ναι αλλα με μειον , τα υπολοιπα λειτουργουν αλλα με λιγοτερο ποσοστο , αλλα απο οτι καταλαβα αφου δεν εχει απαντησει κανενας αλλος θα το βρω μονος μου , εγινε...

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Λοιπόν φίλε Σταύρο, τα περισσότερα που εχεις αναφέρει δουλεύουν σε μικρό ή μεγαλο βαθμό. Το θέμα ειναι οτι κάποιος ξεκινά πρώτα να περπατάει και κατόπιν να πετά. H βασική θεραπεία ειναι το big 3, τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που δεν θέλουν η δεν μπορούν να πάρουν big 3.
Ξεκινά λοιπόν τα κλασσικά φινα-μινοξιδιλη-κετοκοναζόλη, πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό σου, και κατόπιν αν δεν σε καλύπτουν συζητάμε για εναλλακτικές.
Εχε υπ´ όψιν σου οτι το big 3 δεν ειναι καθόλου σίγουρο οτι θα δουλέψει, αλλα εχει τις περισσότερες πιθανότητες.

φιλε soltareno δεν θελω να παρω big 3, γι αυτο ρωταω ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος των παραπανω , ισως λεω ισως τα αναμειξω και τα κανω τοπικα και ναι συμφωνω οτι καποιος πρωτα περπαταει αλλα καποιος τον βοηθαει στην αρχη δεν περπαταει μονος του ,σε ευχαριστω για την απαντηση παντως και αν δε βαριεσαι προτεινε μου εναν συνδυασμο των παραπανω χωρις big 3 .

mimis giova

Active Member
φιλε foligen..omega3..minox..με της λιγοτερες δυνατο παρενεργειες..αυτο σ προτεινω.μην περιμενεις παπαδες παντως.ας σ πρωτεινουν κ τα πιο εμπειρα μελη.

danceworld_2001

Well-Known Member
Η σπίρο ειναι νομίζω πιο επικίνδυνη και απο την φίνα, άνετα μπορείς να έχεις θέμα με γυναικομαστία.

οκ ευχαριστω , δεν θελω παπαδες γιατι ειμαι ακομα στην αρχη νορ 1 προς 2 θελω κατι που να εχει αποτελεσμα ας ειναι και μικρο.
soltareno αυτα που γραφεις ανα μερα δλδ τη μια μερα φολιτζεν την επομενη σεν μιν και παει λεγοντας η συνδυασμος και των τριων .
καλα που μου το πες για την σπιρο δεν το ηξερα dance , τωρα για την αναμειξη φινα με μινο τοπικα εχετε γνωμη ,ειναι ισως η μοναδικη περιπτωση να την χρησιμοποιησω εαν χρειαστει .

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
stavros_1983 είπε:
soltareno αυτα που γραφεις ανα μερα δλδ τη μια μερα φολιτζεν την επομενη σεν μιν και παει λεγοντας η συνδυασμος και των τριων .

όλα τα τοπικά, κάθε μέρα με μια ώρα διαφορά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα