Πουλάω 2 σφραγισμένα μπουκαλάκια revivogen 40 ευρώ. Ημερομηνία λήξης 06/2015.
M manos a New Member 25 Φεβρουάριος 2013 #1 Πουλάω 2 σφραγισμένα μπουκαλάκια revivogen 40 ευρώ. Ημερομηνία λήξης 06/2015.
A Antinoos Member 25 Φεβρουάριος 2013 #2 Φίλε μου να σε ρωτήσω? Απο hairlosstalk πως το πήρες τόσο φθηνα?? Γιατι βλέπω στο revivogen.gr το δίνουν 121 νομιζω...
Φίλε μου να σε ρωτήσω? Απο hairlosstalk πως το πήρες τόσο φθηνα?? Γιατι βλέπω στο revivogen.gr το δίνουν 121 νομιζω...
M manos a New Member 25 Φεβρουάριος 2013 #3 μπες στο www.hairlosstalk.com και θα δεις οτι με τα μεταφορικα το καθε μπουκαλι βγαινει στα 30 ευρω περιπου. 99 τα 3 μπουκαλια και 12 δολλαρια τα μεταφορικα συνολο 121.
μπες στο www.hairlosstalk.com και θα δεις οτι με τα μεταφορικα το καθε μπουκαλι βγαινει στα 30 ευρω περιπου. 99 τα 3 μπουκαλια και 12 δολλαρια τα μεταφορικα συνολο 121.
G Gianni New Member 26 Απρίλιος 2013 #4 ΄Εχω ακούσει οι βιταμίνες neurobion σε ενέσιμη μορφή είναι αποτελεσματικές για την πύκνωση του τριχωτού της κεφαλής. ισχύει;
΄Εχω ακούσει οι βιταμίνες neurobion σε ενέσιμη μορφή είναι αποτελεσματικές για την πύκνωση του τριχωτού της κεφαλής. ισχύει;
M manos a New Member 14 Μάιος 2013 #5 Τελευταια τιμη για 2 αθικτα μπουκαλακια revivogen 35 ευρω και δωρο ενα σχεδον ολοκληρο ανοιγμενο μπουκαλακι το revivogen πουληθηκε.
Τελευταια τιμη για 2 αθικτα μπουκαλακια revivogen 35 ευρω και δωρο ενα σχεδον ολοκληρο ανοιγμενο μπουκαλακι το revivogen πουληθηκε.