Πηρα την αποφαση

Kostas144

Member
Μετα απο ψαξιμο αρκετων εβδομαδων και μια μεταμοσχευση μαλλιων εντος Ελλαδας που δεν μου αρεσε σαν αποτελεσμα αποφασισα να κανω στην Τουρκια την δευτερη (και τελευταια ελπιζω) επεμβαση οποτε εψαχνα για κατι καλο και προσιτο. Κατεληξα στην κλινικη του Dr Yaman διοτι ειχα δει και σχετικα αποτελεσματα στο Φορουμ..πως το βλεπετε καλη πιστευετε ειναι σαν επιλογη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Μετα απο ψαξιμο αρκετων εβδομαδων και μια μεταμοσχευση μαλλιων εντος Ελλαδας που δεν μου αρεσε σαν αποτελεσμα αποφασισα να κανω στην Τουρκια την δευτερη (και τελευταια ελπιζω) επεμβαση οποτε εψαχνα για κατι καλο και προσιτο. Κατεληξα στην κλινικη του Dr Yaman διοτι ειχα δει και σχετικα αποτελεσματα στο Φορουμ..πως το βλεπετε καλη πιστευετε ειναι σαν επιλογη?
Τι τιμή σου είπε; Πολύ καλός είναι, σοβαρή Κλινική με όλα τα ιατρικά τμήματα και απόλυτη ασφάλεια. Πότε θα πας;

Panoschania

Active Member
Τι τιμή σου είπε; Πολύ καλός είναι, σοβαρή Κλινική με όλα τα ιατρικά τμήματα και απόλυτη ασφάλεια. Πότε θα πας;
Φίλε Στράτο εγώ το κανόνισα αλλά έχουν έρθει όλες οι συμφορές εκεί πέρα όπως είδες τώρα λένε '' Πιθανή πλέον κι η ενεργοποίηση του ρήγματος της Βορείας Ανατολίας'' πας τώρα??

Stratos

Well-Known Member
Φίλε Στράτο εγώ το κανόνισα αλλά έχουν έρθει όλες οι συμφορές εκεί πέρα όπως είδες τώρα λένε '' Πιθανή πλέον κι η ενεργοποίηση του ρήγματος της Βορείας Ανατολίας'' πας τώρα??
Έλα ρε φίλε που φοβάσαι το ρήγμα της Ανατολίας. Πιο πιθανό είναι να σε πατήσει αμάξι στην Αθήνα. Πιστεύω ότι η κατασκευή μιας κλινικής και ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην πόλη είναι καλύτερες από τα τραπουλόχαρτα που δυστυχώς έπεσαν στο σεισμό.

montecristo

Well-Known Member
Είναι πολύ καλη επιλογή και σε καλη τιμή ο dr yaman. Νομίζω κάπου στα 3250 ευρώ πρέπει να χρεώνει από ότι έχουν αναφέρει αλλά μέλη που έκαναν επέμβαση εκεί.

Και ο @Stratos που σχολίασε πιο πάνω είχε πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα από yaman και με ωραια φυσικότητα. Μπορείς να τον ρωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.

Panoschania

Active Member
Έλα ρε φίλε που φοβάσαι το ρήγμα της Ανατολίας. Πιο πιθανό είναι να σε πατήσει αμάξι στην Αθήνα. Πιστεύω ότι η κατασκευή μιας κλινικής και ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην πόλη είναι καλύτερες από τα τραπουλόχαρτα που δυστυχώς έπεσαν στο σεισμό.

Κάνεις δε ξέρει φίλε, ζαριές είναι η Τουρκία .. Προσοχή αυτό το διάστημα προτείνω σε όσους πάμε. Είναι μια αισθητική επέμβαση όχι κάτι που βιάζει, άρα πρώτα η ασφάλεια μας. Εγώ το κανόνισα αργότερα έναμιση μήνα για λόγους ασφαλείας,να ανοίξουν και οι πρεσβείες, μην ξεχνάμε και τους φόβους για τρομοκρατικό χτύπημα.

Τελευταία επεξεργασία:

Stratos

Well-Known Member
Κάνεις δε ξέρει φίλε.. Προσοχή αυτό το διάστημα προτείνω σε όσους πάμε. Είναι μια αισθητική επέμβαση όχι κάτι που βιάζει, άρα πρώτα η ασφάλεια μας. Εγώ το κανόνισα αργότερα έναμιση μήνα για λόγους ασφαλείας.
Δηλαδή αν ενεργοποιηθεί το ρήγμα, αυτό θα γίνει μέσα σε 1,5 μήνα; Σεισμολόγος είσαι; Ή έχεις πληροφορίες από το γεωδυναμικο;

Panoschania

Active Member
Δηλαδή αν ενεργοποιηθεί το ρήγμα, αυτό θα γίνει μέσα σε 1,5 μήνα; Σεισμολόγος είσαι; Ή έχεις πληροφορίες από το γεωδυναμικο;
Ο 1.5 μήνας είναι το δικό μου deadline γιατι έως τότε μπορώ και έχει σχέση και με τους φόβους για τρομοκράτες, εάν ανοίξουν πρεσβείες μέχρι τότε που λογικα θα ανοίξουν, τότε από αυτό το θέμα είσαι ασφαλέστερος. Για το σεισμό σίγουρα δεν είναι σοφό να πας σήμερα ενώ χτες έγινε χαμός. Για μαλλιά πάμε όχι για καμιά επέμβαση ζωής και θανάτου. Ο κάθε ένας βέβαια όπως του καπνίσει εγώ την γνώμη μου είπα...

Stratos

Well-Known Member
Για μμ θα πας και μετά ξενοδοχείο ξάπλα μέχρι να φύγεις. Τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο σου λίγο απίθανο. Εκτός και αν σχεδιάζεις φουλ πρόγραμμα τουρίστα με εξορμήσεις παντού στην Πόλη.

Panoschania

Active Member
Για μμ θα πας και μετά ξενοδοχείο ξάπλα μέχρι να φύγεις. Τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο σου λίγο απίθανο. Εκτός και αν σχεδιάζεις φουλ πρόγραμμα τουρίστα με εξορμήσεις παντού στην Πόλη.
Μία βόλτα επιβάλλεται ταξιμ κτλ, αλλά έτσι όπως είναι δύσκολο τώρα , άρα ξάπλα όπως λες και εσύ και ότι έχει στην περιοχή για φαγητό έστω..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas144

Member
Ο 1.5 μήνας είναι το δικό μου deadline γιατι έως τότε μπορώ και έχει σχέση και με τους φόβους για τρομοκράτες, εάν ανοίξουν πρεσβείες μέχρι τότε που λογικα θα ανοίξουν, τότε από αυτό το θέμα είσαι ασφαλέστερος. Για το σεισμό σίγουρα δεν είναι σοφό να πας σήμερα ενώ χτες έγινε χαμός. Για μαλλιά πάμε όχι για καμιά επέμβαση ζωής και θανάτου. Ο κάθε ένας βέβαια όπως του καπνίσει εγώ την γνώμη μου είπα...
Το κανονισα για συντομα..δεν θα κανω βολτες στην πολη διοτι και το ξενοδοχειο δεν ειναι κοντα στο κεντρο αλλα και γενικα για μενα εαν ειναι να πας καλυτερα να το κανεις τωρα..λογο και της βοηθειας που εδωσε αμεσα η Ελλαδα πιστευω θα ειναι οι καλυτερες δυνατες σχεσεις αυτη την περιοδο..οσο για τον σεισμο η περιοχη του σεισμου ειναι αρκετα μακρια απο την Κων/πολη..μην ξεχναμε οτι η Τουρκια ειναι πολυ μεγαλη χωρα εχει διαφορα απο περιοχη σε περιοχη..στην Κων/πολη εαν πας μονο για την μμ θα εισαι ασφαλης

Μπλουζα