Πληροφοριεσ μεταμοσχευσησ

mougia2

Member
Καλησπέρα σας.
Είμαι καινούργιος στο forum και έχω αποφασίσει να κάνω μεταμόσχευση.Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από την κατάσταση που βρίσκεται τώρα το τριχωτό της κεφαλής μου ώστε να έχω μερικές συμβουλές/κατευθύνσεις από τα μέλοι του forum.Τουλάχιστον από ότι έχω διαβάσει στο forum έχω προσανατολιστεί προς Τουρκία και Κύπρο και με την μέθοδο FUE.Οπότε οποιαδήποτε προσέγγιση είναι καλοδεχούμενη.

Συνημμένα

• IMG_8861.JPG
    IMG_8861.JPG
    2 MB · Προβολές: 66
  • IMG_8857.JPG
    IMG_8857.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 54
  • IMG_8855.JPG
    IMG_8855.JPG
    2.3 MB · Προβολές: 50
  • IMG_8856.JPG
    IMG_8856.JPG
    2.5 MB · Προβολές: 54
  • IMG_8859 αντίγραφο.JPG
    IMG_8859 αντίγραφο.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 62

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Μπορεις να παρεις εντυπωσιακο αποτελεσμα.. η δοτρια σου φαινεται πολυ καλη χωρις αραιωση. θελεις περιπου 5000-5500 μοσχευματα. αυτο σημαινει 10000-11500 ευρω στις κλινικες που λες στο εξωτερικο και για Ελλαδα στις δυο κλινικες που εχουμε δει θες 4500-5500 ευρω.
ολες αυτες οι κλινικες μπορουν να σε καλυψουν αλλες πιο γρηγορα σε μια διημερη αλλες πιο αργα σπαζοντας σε δυο συνεχομενες χρονιες. ο τουρκος θα σου πει οτι πρεπει να σου βαλει 7500 grafts οποτε το κοστος θα παει ακομη ψηλοτερα.
για το μπαζωμα που χρειαζεται το κεφαλι σου με πολλα μοσχευματα θες κλινικη που να μη χρεωνει με το μοσχευμα οπως οι δυο ελληνικες ahc και dhi. ετσι θα σου βγει μιση τιμη και αν θες στο μελλον κανε μια μικρη για λεπτομερειες σε κλινικη που χρεωνει με το μοσχευμα.. Αυτο θα εκανα εγω. καλη επιτυχια σε οτι κανεις.. ;)

mougia2

Member
Σε ευχαριστώ πολύ.
5000-5500,,,τόσα πολλά ?Πριν δύο χρόνια που είχα κάνει ένα ραντεβού με HDC μου είχαν πει ότι με 3500 θα ήμουνα εντάξει.Ολες οι κλινικές από ότι είδα χρεώνουν με το μόσχευμα.Υπάρχει κάποια που το κόστος είναι με την επέμβαση ?

dimitris50423

Well-Known Member
3500 μοσχευματα σιγουρα δεν φτανουν. εχεις και την κορυφη ανοιχτη. η advanced hair clin*c και η dh* χρεωνουν με τη συνεδρια οχι με το μοσχευμα. η πρωτη βαζει 2300-2600 grafts ανα συνεδρια και η δευτερη 1300-1500 grafts.
αν πας με το μοσχευμα θα σου βγει ο κουκος αηδονι.. η περιπτωση σου θελει μεγαλο αριθμο μοσχευματων και υψηλη φυτρωση.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φίλε mougia καλησπέρα,
Όντως με την δότρια που έχεις και σε ηλικία πολύ καλή 48 ετών μπορείς να πάρεις θεαματικό αποτέλεσμα.
Χρειάζεσαι 3500 Grafts άλλα σίγουρα δεν τελειώνεις με μια επέμβαση,όμως θα αλλάξει σημαντικά η εικόνα σου προς το καλύτερο.

mougia2

Member
Ομως οι δύο αυτές κλινικές έχουν άρτια αποτελέσματα ?Γιατί μέσα στο forum διάβασα ότι δεν είναι και από τις καλύτερες.

gatsby

Member
Sorry π σας το χαλαω αλλα μια π μιλατε γ μεταμοσχευση.. μήπως εχετε να προτεινετε κ καποια κλινικη π εχει επιτυχια στην γυναικεια μεταμοσχευση (ΓΑΑ -αδυναμες εως μετριες δοτριες περιοχες).

mougia2

Member
Μεταξύ των δύο Κυπριακών εταιρειών ποιον θα επιλέγατε ? MHR* και HD*. Αναφέρομαι στην συνολική εικόνα μεταμόσχευσης.Φύτρωση,πυκνότητα,hairline αλλά και την μετέπειτα κατάσταση της δότριας περιοχής.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Θεωρώ την HDC πιο οργανωμένη κλινική και όχι λόγο στο ότι ανήκω σε αυτήν πλέον άλλα βάση κριτηρίων,αποτελεσματων και στο ότι η κλινική έχει περιστατικά σε καθημερινή βάση από την υπόλοιπη Ευρώπη,Ισραήλ κτλ. την καθιστά εμπειρότερη στον τομέα της.
Φυσικότητα,πυκνότητα και σωστή διαχείριση δότριας είναι τα στάνταρ της κλινικής.
Πλέον μετά 7 χρονιά από την πρώτη επέμβαση αύριο ξαναμπαίνω για την δεύτερη.

dimitris50423

Well-Known Member
Θεωρώ την HDC πιο οργανωμένη κλινική και όχι λόγο στο ότι ανήκω σε αυτήν πλέον άλλα βάση κριτηρίων,αποτελεσματων και στο ότι η κλινική έχει περιστατικά σε καθημερινή βάση από την υπόλοιπη Ευρώπη,Ισραήλ κτλ. την καθιστά εμπειρότερη στον τομέα της.
Φυσικότητα,πυκνότητα και σωστή διαχείριση δότριας είναι τα στάνταρ της κλινικής.

Μας το ειπες Γιαννη οτι μπαινεις αυριο για μμ και καλη επιτυχια να εχεις.. Αλλα ασε να κρινει καποιος αλλος αναμεσα στις δυο και οχι εσυ που εισαι υπαλληλος της κλινικης.

Στην H*C φιλε μου θες 2,50ε το μοσχευμα. εσυ για να γεμισεις το κεφαλι σου κανε πραξη τι λεφτα πρεπει να δωσεις. υπαρχει και μια νεα γιατρος εκει που παιρνει λιγοτερα που δεν εχουμε δει δουλειες της. στην mcr* θα δωσεις 2ε το μοσχευμα και εχουν ισαξια αποτελεσματα.
δες τα αποτελεσματα στο φορουμ.
Η κλινικη σου ειπε 3500 μοσχευματα γιατι αν σου ελεγε οτι χρειαζεσαι 5500 και εκανες την πραξη τι θα πληρωσεις συνολικα θα εφευγες. 5000-5500 μοσχευματα χρειαζεσαι για να γεμισεις ολη την αδεια περιοχη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Ομως οι δύο αυτές κλινικές έχουν άρτια αποτελέσματα ?Γιατί μέσα στο forum διάβασα ότι δεν είναι και από τις καλύτερες.

μια χαρα αποτελεσματα εχουν. δες παρομοιες περιπτωσεις με τη δικη σου στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων. το που θα πας εσυ θα το κρινεις. ;)

mougia2

Member
Καλή εισαγωγή να έχεις και καλά αποτελέσματα.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο που παρατήρησα στις μεταμοσχεύσεις.Γιατι τα νέα μαλλιά,όταν μεγαλώσουν γίνονται πιο σγουρά και κατσαρά από τα προυπάρχοντα ? Και δεύτερον,μετά από καθε μμ πρέπει να παίρνεις και φαρμακευτική αγωγή ? Δεν εννοώ την αντιβίωση των πρώτον ημερών.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Μας το ειπες Γιαννη οτι μπαινεις αυριο για μμ και καλη επιτυχια να εχεις.. Αλλα ασε να κρινει καποιος αλλος αναμεσα στις δυο και οχι εσυ που εισαι υπαλληλος της κλινικης.

Καταρχήν ευχαριστώ Δημήτρη !
Επίσης μπορώ να πω ότι το ίδιο ισχύει και για εσένα που με το καλήμερα όταν ένα μέλος ανοίγει θέμα-νήμα τον καλωσορίζεις ανάλογα με τον τρόπο σου.
Όποτε δεν διαφέρουμε και πολύ σε αυτό μόνο που εγώ το γράφω και στην υπογραφή μου.
Κατά ταλλα δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε αντιπαραθεσεις κάθε τρεις και λίγο ούτε να σπάζεσαι αν κάποιος επιλέξει μια από τις αξιόπιστες κλινικές τουλάχιστον περισσότερο από τις ελληνικές.

Τα φιλιά μου από Λευκωσία! :)

John_John1

Αντε, φιλε john, εφτασε η μεγαλη στιγμη. Καλο κουραγιο....ευχομαι τα καλυτερα.

Thank και πάλι tol.
Όντως την περίμενα πολύ αυτήν την στιγμή χρονιά τώρα.
Πιστεύω ότι το τερμάτισα και δεν θα μπορούσα να περιμένω άλλο, το crown από τα 26 το πολεμάω.

• Like
Reactions: tol

dimitris50423

Well-Known Member
Καταρχήν ευχαριστώ Δημήτρη !
Επίσης μπορώ να πω ότι το ίδιο ισχύει και για εσένα που με το καλήμερα όταν ένα μέλος ανοίγει θέμα-νήμα τον καλωσορίζεις ανάλογα με τον τρόπο σου.
Όποτε δεν διαφέρουμε και πολύ σε αυτό μόνο που εγώ το γράφω και στην υπογραφή μου.
Κατά ταλλα δεν χρειάζεται να ερχόμαστε σε αντιπαραθεσεις κάθε τρεις και λίγο ούτε να σπάζεσαι αν κάποιος επιλέξει μια από τις αξιόπιστες κλινικές τουλάχιστον περισσότερο από τις ελληνικές.

Τα φιλιά μου από Λευκωσία! :)

Για αυτο ειμαστε εδω για να βλεπουμε νεες περιπτωσεις και την εξελιξη των περιστατικων και των μεταμοσχευσεων γενικα. εγω ομως δεν ευλογω τα γενια καποια κλινικης αλλα λεω αντικειμενικα τη γνωμη μου.

Πες μας απο που προκυπτει οτι η κλινικη σου ειναι πιο οργανωμενη απο την mhr* και οτι και εκεινη δεν εχει περιστατικα απο εξωτερικο?
τα ιδια χαρακτηριστικα εχει και εκεινη με αυτα που γραφεις για πυκνοτητες και ειναι και πιο ανταγωνιστικη στην τιμη με 2ε το μοσχευμα.
Επισης για την αξιοπιστια σε σχεση με τις ελληνικες πες το στον salonikio που ηταν καθαρη αποτυχια.
οταν θα ριξουν τιμες και θα πλησιασουν τις ελληνικες τοτε θα υπαρχει συναγωνισμος και θα παρουν κοσμο.. μεχρι τοτε στα λεφτα που ζηταει εξωτερικο υπαρχουν και καλυτερες επιλογες.

mougia2

Member
Και εγώ αυτό ευελπιστώ.Αλλά κακά τα ψέματα ,για να διαλέξεις κλινική/γιατρό,είναι όχι απλά δύσκολο,αλλά πρέπει να τετραγωνίσεις τον κύκλο.Είναι επέμβαση ζωής.:confused:

John_John1

Για αυτο ειμαστε εδω για να βλεπουμε νεες περιπτωσεις και την εξελιξη των περιστατικων και των μεταμοσχευσεων γενικα. εγω ομως δεν ευλογω τα γενια καποια κλινικης αλλα λεω αντικειμενικα τη γνωμη μου.

Πες μας απο που προκυπτει οτι η κλινικη σου ειναι πιο οργανωμενη απο την mhr* και οτι και εκεινη δεν εχει περιστατικα απο εξωτερικο?
τα ιδια χαρακτηριστικα εχει και εκεινη με αυτα που γραφεις για πυκνοτητες και ειναι και πιο ανταγωνιστικη στην τιμη με 2ε το μοσχευμα.
Επισης για την αξιοπιστια σε σχεση με τις ελληνικες πες το στον salonikio που ηταν καθαρη αποτυχια.
οταν θα ριξουν τιμες και θα πλησιασουν τις ελληνικες τοτε θα υπαρχει συναγωνισμος και θα παρουν κοσμο.. μεχρι τοτε στα λεφτα που ζηταει εξωτερικο υπαρχουν και καλυτερες επιλογες.

Επειδή η καραμέλα με τον φίλο που λες παραπάνω παρά πήγε και το πετάς σε όλα τα νήματα για να κάνεις κακό στην κλινική εγώ θα σου πετάω πάντα αυτό το μήνυμα του CVial από τον Loretzo στην μούρη όποτε τον αναφέρεις για να το υπενθυμίζουμε λιγάκι.

24.Cvial Salonikios30.PNG

Μπλουζα