Ποια κλινική στην Ελλάδα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα

Καλησπέρα φίλοι μου όπως μερικοί με θυμούνται από το αδέρφια μου πουλιά

Κάθε μέρα διαβάζω διαβάζω και ξαναδιαβάζω βλέπω φωτογραφίες αλλά κανείς δεν λέει ξεκάθαρα

Σε ποια κλινική να πάμε για να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα το καλοκαίρι πλησιάζει πολύ από μας θέλουμε να μας βρει με το καινούργιο look

Δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολο να πει κάποιος εκεί θα βρεις ένα σωστό αποτέλεσμα ή ίσως δεν υπάρχει πουθενά αυτό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

v_anast

Member

Κάθε μέρα διαβάζω διαβάζω και ξαναδιαβάζω βλέπω φωτογραφίες αλλά κανείς δεν λέει ξεκάθαρα

Σε ποια κλινική να πάμε για να έχουμε ένα σωστό αποτέλεσμα το καλοκαίρι πλησιάζει πολύ από μας θέλουμε να μας βρει με το καινούργιο look

Δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολο να πει κάποιος εκεί θα βρεις ένα σωστό αποτέλεσμα ή ίσως δεν υπάρχει πουθενά αυτό?

Καλησπέρα φίλε,

Σε περίπτωση που δεν τρολλάρεις θα απαντήσω τα εξής:

Καταρχάς και μόνο που βάζεις νήμα με τίτλο «η καλύτερη κλινική στην ελλάδα» κάτω από το ευρύτερο νήμα της dhi σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσεις αρκετά στο forum.

Επιπλέον, ακόμα και αν μπεις αύριο το πρωι για μεταμόσχευση,περίπου τέλος ιουνίου θα είσαι στη φάση που θα αρχίζει η φύτρωση, συνεπώς στον καθρέφτη σου θα βλέπεις -ίσως- λίγο καλύτερη εικόνα από ότι αυτή τη στιγμή.
Εδώ να συμπληρώσω ότι ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που βγήκα από «consultation” στον Γκ@@ρ@, περίπου τέτοια εποχή (πριν κανά 3αρι χρόνια) και μου έλεγε για να με πείσει ότι σε δύο μήνες θα ήμουν έτοιμος για μύκονο. Ευτυχώς κάποια στοιχειώδη τα ήξερα και γλίτωσα, αμέσως μετά βρήκα το φόρουμ και γλίτωσα και από άλλα διαμάντια. Ακόμα βέβαια παλεύω μόνο με φάρμακα, θα έρθει όμως και η δική μου στιγμή.

Εν κατακλείδει, διάβασε όσο μπορείς και αν μετά από κάποιο δίαστημα που θα έχεις κάποιες γνώσεις θεωρείς ότι είσαι κατάλληλος υποψήφιος για μεταμόσχευση, τότε εύχομαι το επόμενο καλοκαίρι να μην ξέρεις ποιο προιον φιξαρίσματος μαλλιών να διαλέξεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν θέλω να φανώ κακουλης αλλά αν είχατε πιο επιθετικό μάρκετινγκ όπως άλλες κλινικές θα τους είχατε στείλε στο ταμείο ανεργίας

Καθόλου κακός η αλήθεια είναι και μαρκετινγκ εκτός φόρουμ αλλά πρέπει να πάω από Κύπρο να κάνω ένα meeting αν με ακούσουν κάλως.

tasos33

Well-Known Member

Βεκρη να πας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Για αυτό η Ελλάδα δεν πάει μπροστά δεν βοηθάει ο ένας τον άλλον ρε παιδιά τη διαφήμιση και χαζά μιλάμε τώρα παίζουν με τον πόνο του άλλου

Είμαστε ένα forum και νομίζω πως ο ένας βοηθάει τον άλλον θέλω καθαρά ονόματα εταιρείας και Με αιτιολογία και φωτογραφίες από αποτελέσματα

Ένας τοίχος όταν είναι στραβός είναι στραβός και θέλω να με πείτε ποια εταιρεία κάνει ίσιο τι πιο απλό

tasos33

Well-Known Member
Δε θες καθαρά ονόματα και φωτογραφίες, θές γυναίκα στο πιάτο. Μπες στην ενότητα μεταμοσχευσεις πάρε τα νήματα από την αρχή , διάβασε δες φώτο και μετά από δύο μήνες ότι απορία έχεις έλα να την λύσουμε και άσε την ελλάδα
θέλω καθαρά ονόματα εταιρείας και Με αιτιολογία και φωτογραφίες από αποτελέσματα

Fiponazio

Active Member
Για αυτό η Ελλάδα δεν πάει μπροστά δεν βοηθάει ο ένας τον άλλον ρε παιδιά τη διαφήμιση και χαζά μιλάμε τώρα παίζουν με τον πόνο του άλλου

Είμαστε ένα forum και νομίζω πως ο ένας βοηθάει τον άλλον θέλω καθαρά ονόματα εταιρείας και Με αιτιολογία και φωτογραφίες από αποτελέσματα

Ένας τοίχος όταν είναι στραβός είναι στραβός και θέλω να με πείτε ποια εταιρεία κάνει ίσιο τι πιο απλό
Καλά δεν μιλάμε για αγορά αυτοκινήτου - κινητού κλπ μιλάμε για μια επέμβαση που είναι πολλοί οι παράγοντες επιτυχίας. Επίσης δεν μπορώ να σου πω πάνε σε αυτόν είναι καλός γιατί μπορεί εσυ να έχεις τρίχα χειρότερη και από γριάς 100 χρονών η να μην είναι καλή μέρα του γιατρού όταν θα πας, όλα είναι με ποσοστά επιτυχίας όταν έχεις να κανείς με επεμβάσεις. Μετά ποιος θα φταίει εγώ που σε είπα να πας η εσυ που με άκουσες. Γιατρό μην ρωτάς χαζομάρες κάτσε ψάξουν διάβασε όπως κάναμε όλοι μας η τουλάχιστον οι περισσότεροι. Με αγάπη πάντα.

Theodor

Member
θέλω καθαρά ονόματα εταιρείας και Με αιτιολογία και φωτογραφίες από αποτελέσματα

Αν ανατρεξεις στο φορουμ στον τομεα των μεταμοσχευσεων μπορεις να βρεις ολες αυτες τις πληροφοριες τις οποιες ζητας.

Stratos

Well-Known Member

η σωστή ερώτηση φίλε είναι ''ποια είναι η καλύτερη κλινική για την περίπτωση μου και για αυτό που θέλω εγώ΄΄, οπότε ανέβασε φωτογραφίες και γράψε τι θέλεις να πετύχεις και έτσι θα πάρεις απαντήσεις.

καλησπερα!
το παιδι σας εκανε μια ερωτηση!
μετα απο τοσα χρονια που ασχολειστε με το φορουμ εσεις που εχετε καταληξει? δηλαδη γιατι πρεπει να διαβασει ολα τα νηματα?
και επισης καλο ειναι να ειστε αντικειμενικοι

Kostas97

Well-Known Member
καλησπερα!
το παιδι σας εκανε μια ερωτηση!
μετα απο τοσα χρονια που ασχολειστε με το φορουμ εσεις που εχετε καταληξει? δηλαδη γιατι πρεπει να διαβασει ολα τα νηματα?
και επισης καλο ειναι να ειστε αντικειμενικοι
Η καθε κλινικη ειναι καλη σε συγκεκριμενα πραγματα και υστερει σε αλλα.
Δεν ειναι ολα τα κεφαλια ιδια ουτε ολες οι περιπτωσεις, αρα πρεπει να βρεις παρομοια με τα δικα σου και να κρινεις.
Επισης μπαινει μεσα και ο παραγοντας οικονομικο.
Τελος οταν πας απο κοντα και μιλησεις με το γιατρο μπορει να σου κανει αλλο κλικ ο καθε ανθρωπος.

Αρα το να γραψει καποιος σε μια προταση αυτη ειναι η κλυτερη δεν γινεται.
Οταν πας να παρεις αυτοκινητο το καθενα εχει κατι διαφορετικο... δεν ακους απλα ποιο ειναι το καλυτερο της κατηγοριας και πας να το αγορασεις.
Αλλιως θα υπηρχε και μονο ενα μοντελο που θα το επαιρναν ολοι.

Υπαρχουν λοιπον αρκετες αξιολογες κλινικες και ψαχνοντας ο ιδιος μπορεις να δεις σε ποια θα πας. Αλλο αυτη η ερωτηση, "ποιες ειναι οι πιο αξιολογες" και αλλο "ποια ειναι η καλυτερη;" που δεν μπορει να απαντηθει.

Στην τελικη αν θες τα καλυτερα πας και εξωτερικο.. :D

Η καθε κλινικη ειναι καλη σε συγκεκριμενα πραγματα και υστερει σε αλλα.
Δεν ειναι ολα τα κεφαλια ιδια ουτε ολες οι περιπτωσεις, αρα πρεπει να βρεις παρομοια με τα δικα σου και να κρινεις.
Επισης μπαινει μεσα και ο παραγοντας οικονομικο.
Τελος οταν πας απο κοντα και μιλησεις με το γιατρο μπορει να σου κανει αλλο κλικ ο καθε ανθρωπος.

Αρα το να γραψει καποιος σε μια προταση αυτη ειναι η κλυτερη δεν γινεται.
Οταν πας να παρεις αυτοκινητο το καθενα εχει κατι διαφορετικο... δεν ακους απλα ποιο ειναι το καλυτερο της κατηγοριας και πας να το αγορασεις.
Αλλιως θα υπηρχε και μονο ενα μοντελο που θα το επαιρναν ολοι.

Υπαρχουν λοιπον αρκετες αξιολογες κλινικες και ψαχνοντας ο ιδιος μπορεις να δεις σε ποια θα πας. Αλλο αυτη η ερωτηση, "ποιες ειναι οι πιο αξιολογες" και αλλο "ποια ειναι η καλυτερη;" που δεν μπορει να απαντηθει.

Στην τελικη αν θες τα καλυτερα πας και εξωτερικο.. :D
απο οτι καταλαβα εδω στην ελλαδα δεν υπαρχει κατι το φοβερο

Μπλουζα