Πριν κ μετα τα ναρκωτικα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

akishellas3

Well-Known Member
http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/11/video_5986.html

Παιδια ενταξει κριμα τα παιδια αλλα μου εκανε κατι εντυπωση στις φωτο στις πριν κ τις μερα

Στη 10η φωτο πριν κ μετα απο πανω προς τα κατω κ φαινεται οτι το ατομο εβγαλε κ μαλια ??? Τι να πω μπορει να ειναι κ fake οι φωτο .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πριν κ μετα τα ναρκωτικα

ανοιξες μεγαλο κεφαλαιο Ακη που χωραει ατελειωτες σελιδες συζητησης

LOK

Member

Τί ακριβός έπινε αυτός στην 10η φωτο...? Εντάξει, απο όλους αυτούς που είδα, μόνο ένας θα'λεγα οτι είχε regrowth...

loukas

Member

λετε η βρωμια και η απλισια να κανει καλο τελικα στα μαλλια εχω αρχισει και το κανω και εγω τωρα εδω και 2 βδομαδες και βλεπω μια καλυτερη φαση τωρα η η γνωμη μου ειναι η η απλισια δινει ογκο στα μαλλια τελικα 8) 8) 8) 8) 8) :grandpa: :grandpa: :grandpa: :grandpa:

geo.

Member

μαλλον του τελειωσαν τα εκστασι και κουμπωνε φινα :D :D :D :D
Σε καθε περιπτωση παντως είναι τραγικό αυτο που βλεπουμε περαν τις πλακας !!!!

akishellas3

Well-Known Member

Δε ξερω παιδια παντως το συμπερασμα τελικα απο γιατρους πως το συχνο λόυσιμο δεν κανει καλο ενισχυεται κ ειδικα με τα σαμπουαν που κυκλοφορουν που μονο καλο δεν κανουν στο κεφαλι . Επισης σκεφτειτε κ τους γυφτους που το ειχαμε ξανασυζητησει δεν ξερω κανα γυφτο καραφλα .

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Δε ξερω παιδια παντως το συμπερασμα τελικα απο γιατρους πως το συχνο λόυσιμο δεν κανει καλο ενισχυεται κ ειδικα με τα σαμπουαν που κυκλοφορουν που μονο καλο δεν κανουν στο κεφαλι . Επισης σκεφτειτε κ τους γυφτους που το ειχαμε ξανασυζητησει δεν ξερω κανα γυφτο καραφλα .

Για τους γύφτους νομίζω έχει να κάνει πιο πολύ με την εθνικότητα, παρά με την καθαριότητα :p . Σκουρόχρωμοι ανθρώποι ή κινέζοι - γιαπωνέζει έχουν μικρά ποσοστά αραίωσης σε σχέση με εμάς. Πχ διάσημοι τσιγγάνοι στην Ελλάδα (τραγουδιστές κτλ) που λογικά θα κατοικούν σε σπίτι και θα λούζονται όπως και εμείς και αυτοί έχουν μπόλικα μαλλιά.
Εγώ πιστεύω ότι για κάποιον που έχει λιπαρό τριχωτό το καθημερινό λούσιμο κάνει καλό (εφόσον και το σαμπουάν που χρησιμοποιεί είναι φυτικό - οργανικό).
Εγώ τους τελευταίους μήνες λούζομαι τουλάχιστον 2 φορές την μέρα, και μερικές μέρες παραπάνω από 2 φορές.

sito

Active Member

Fenimore είπε:
Για τους γύφτους νομίζω έχει να κάνει πιο πολύ με την εθνικότητα, παρά με την καθαριότητα :p . Σκουρόχρωμοι ανθρώποι ή κινέζοι - γιαπωνέζει έχουν μικρά ποσοστά αραίωσης σε σχέση με εμάς. Πχ διάσημοι τσιγγάνοι στην Ελλάδα (τραγουδιστές κτλ) που λογικά θα κατοικούν σε σπίτι και θα λούζονται όπως και εμείς και αυτοί έχουν μπόλικα μαλλιά.
Εγώ πιστεύω ότι για κάποιον που έχει λιπαρό τριχωτό το καθημερινό λούσιμο κάνει καλό (εφόσον και το σαμπουάν που χρησιμοποιεί είναι φυτικό - οργανικό).
Εγώ τους τελευταίους μήνες λούζομαι τουλάχιστον 2 φορές την μέρα, και μερικές μέρες παραπάνω από 2 φορές.

Συμφωνω και για τους γυφτους και για το καθημερινο λουσιμο οταν εχεις λυπαροτητα.

Εγω προσωπικα δεν την παλευω αν δεν λουστω μια μερα τα μαλλια γινονται πολυ χαλια την δευτερη μερα. Αυτο βασικα συνεβαινε και πριν αντιληφθω την τριχοπτωση. Οταν πηγαινα στο λυκειο και δεν λαδωναν τοτε τα μαλλια μου, αν με καθοταν κανα καλο χτενισμα μπορει να τα αφηνα και μια βδομαδα (μαζι με το ζελε) για να διατηρησω το χτενισμα και καθε πρωι εστρωνα λιγο τα σημεια που χαλουσαν λογω υπνου :D

Αρε τι μου θυμισατε.... εποχες που ειχαμε μαλλια... :D :D :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
μια οικονα χιλιες λεξεις :22m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hairboost

Member

Στην εκπομπη πρωταγωνιστες στο mega εδειχνε χρηστες ηρωινης. Ολοι ειχαν πυκνα μαλλια...

kabamarou

Member

Είχα δει στην τηλεόραση παλιότερα ότι μια ομάδα επιστημόνων( σκοτζέζων νομίζω) έκανε μια έρευνα και βρήκε ότι οι αλκοολικοί δεν έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης.Χωρίς να έχω γνώσεις πιστεύω ότι τα ναρκωτικά σχετίζονται με την πτώση της σεξουαλικής διάθεσης και αυτό σχετίζεται με την διακοπή της τριχόπτωσης... :chinscratch

Στο video πάντως έχει και έναν που του πέσανε τα μαλλιά μέσα 5 χρόνια και είναι τρομερή η διαφορά.

Silencer

New Member

Fenimore είπε:
+1. Γεωπολιτικά, οι γύφτοι / αθίγγανοι / ρομά ξεκίνησαν πριν εκατοντάδες χρόνια από Ινδία και λιγότερο από Πακιστάν και ήρθαν Ευρώπη (πρώτος σταθμός ρουμανία). Οι συγκεκριμένοι λαοί συνήθως είναι τούμπανο.

tse είπε:
Είχα δει στην τηλεόραση παλιότερα ότι μια ομάδα επιστημόνων( σκοτζέζων νομίζω) έκανε μια έρευνα και βρήκε ότι οι αλκοολικοί δεν έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης.Χωρίς να έχω γνώσεις πιστεύω ότι τα ναρκωτικά σχετίζονται με την πτώση της σεξουαλικής διάθεσης και αυτό σχετίζεται με την διακοπή της τριχόπτωσης... :chinscratch
Στο video πάντως έχει και έναν που του πέσανε τα μαλλιά μέσα 5 χρόνια και είναι τρομερή η διαφορά.

-1. Η φούντα πολλαπλασιάζει την σεξουαλική διάθεση (πηδ... στην ανηφόρα και με πέμπτη :grandpa:) και επιδεινώνει την τριχόπτωση σε απίστευτο βαθμό :grandpa:.

kabamarou

Member

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είναι στις φωτογραφίες και στο video στο link παραπάνω δεν νομίζω απλά να κάπνιζαν φούντα.Η φούντα δεν προκαλεί τέτοια σημάδια στο πρόσωπο.Το ξέρω αυτό σίγουρα γιατί έχω πολλούς γνωστούς που είναι χρήστες.Αναφέρομαι σε ποιο σκληρά ναρκωτικά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα