Προσπαθεια εξαπατησης απο την εταιρια d*i

giwrgos athina

Active Member
Καλησπερα σημερα το πρωι με πηραν τηλεφωνο απο την γνωστη ελληνικη εταιρια για να με πεισουν με πιεστικο τροπο να ακολουθησω μια πρωτοπορα και αποτελεσματικη θεραπεια την prp με κοστος 300e.Μου εταξαν οτι ειναι ισαξια της φινας και αλλα τετοια..Φυσικα και τους εβρισα πολυ χοντρα και τους ειπα αν θελετε να μου την κανετε τσαμπα ερχομαι και αν βγαλω μαλλια τοτε θα σας τα δωσω.Οπως ηταν φυσικο μου το εκλεισαν...Απλα ενημερωνω μην την πατησει κανεις και κλαιει την 300 αρα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ελλάς Ελλήνων. Τραβάτε πρόβατα στα σφαγεία, κάντε prp ισάξιο της φίνας εφόρου ζωής αποτέλεσμα!!!

giwrgos athina

Active Member
Καλα dance επρεπε να ακουγες τι βρισιδι εφαγαν.Η κοπελα φωναζε σας παρακαλω κυριε πως μου μιλατε ετσι.χαχα το ευχαριστηθηκα.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ρε συ George δεν φταίει η κοπέλα, την υποχρεώνουν να σου πρήξει τους όρχεις. Αν δεν θες πες όχι και τέρμα.

giwrgos athina

Active Member
Soralteno δεν εβρισα μονο την κοπελα αφησα και διαφορα ωραια σχολεια και για το υπολοιπο πρωσωπικο της εταιριας απο τον προεδρο μεχρι τον καφετζη στο κυλικειο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχετε υποψιν οτι πισω απο το τηλεφωνο υπαρχει ενας υπαλληλος.
οπως θα μπορουσε να ηταν καποιος απο την cosmote,vodafone,wind.
ειναι ενας ανθρωπος..
φανταστειτε να ησασταν στην θεση του και να σας μιλουσαν με ασχημο τροπο.

giwrgos athina

Active Member
Καπα και αυτοι οι ανθρωποι που λες πρεπει να σκεφτουν οτι πρεπει να σταματησουν με τον πονο μας και τα λευτα μας...

zafi1988

Member
Φίλε δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι τα παιδιά, ιδιωτικοί είναι, που σημαίνει εκτελούν τις διαταγές του αφεντικού..Στον ιδιωτικό τομέα τα αφεντικά δεν σηκώνουνε πολλά αν δεν κανεις κατι απάυτα που σου λένε φευγεις ....Αν θά'πρεπε να ξεσπάσεις σε κάποιον τότε σ'αυτον η σάυτην δλδ το αφεντικό θα πρεπε να το κάνεις...δυστυχώς μια ζωή ο αδύναμος όμως τρώει τις καρπαζιές.......

kapa

Μέλος του προσωπικού
giwrgos athina είπε:
Καπα και αυτοι οι ανθρωποι που λες πρεπει να σκεφτουν οτι πρεπει να σταματησουν με τον πονο μας και τα λευτα μας...

δεν εχεις αδικο σε αυτο.
αλλα δεν πρεπει και να τους βριζουμε με αισχρολογα
εγω θα το ξανα πω για ακομη μια φορα.
το prp ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια που υπηρξε ποτε....
μπορει θεωρητικα να κανει κατι,πρακτικα δεν κανει τιποτα.
και τα διαφημιστικα θεματα του prp απο συνεργατες της συγκεκριμενης κλινικης πηραν δρομο απο το φορουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
αν ειχε ηθηκι το κοριτσακι δεν θα επερνε τηλεφωνα να λεει ψεμματα..αρα βραζει στο ιδιο καζανι με αυτοθς κ προσπαθει να φαει τσαμπα λεφτα του κοσμακι για να πλιρωθει στο τελος τ μηνα..κοιταει την τσεπη της κ την παρτη της ης βαρως του καθε απελπισμενου.καλα τους εκανες!ειναι για βρισιμω γιατι απλα ειναι ενα αλητικο κυκλωμα..

Μπλουζα