Προταση για θεραπεία

nickgeo

New Member
Καλησπερα σε ολους. Ειμαι 20 χρονων και πλεον το προβλημα της τριχόπτωσης αρχιζει να γίνεται αρκετα εμφανης... θα ηθελα λοιπον, να μ προτείνετε κατι το οποιο να μπορω να προμηθευτώ απο το τοπικο φαρμακείο (μιας και ειμαι φοιτητής σε νησι και δεν εχω προσβαση σε πολλα πολλα...). Εχω δοκιμασει monoxidile, κατι χαπια mey rin(ετσι λεγόταν νομιζω) και ενα αντίστοιχο σαμπουαν που ειχαν συστηθεί απο δερματολόγο, αλλα δεν ειδα και μεγαλη βελτίωση. Εχω αρχισει νσ απελπιζομαι πλεον...
Ευχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα φίλε nickgeo και καλώς όρισες :)

Πρώτα πρώτα, καλό θα ήταν να ανέβαζες κάποιες φωτό από τα μαλλιά σου για να καταλάβουμε ακριβώς τι γίνεται.
Από ότι λες όμως, πρέπει να είναι επιθετική τριχόπτωση. Όπως και να έχει να πω κάτι να σε προλάβω (σε περίπτωση που το σκέφτηκες), μακριά από τα αντι- ανδρογόνα λόγο ηλικίας ακόμα.

Δες και διάβασε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που δοκιμάζονται ήδη και
θα μπορούσαν να μπουν και επιπλέον σε μια θεραπεία:

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8371.html
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8039-post-94547.html#pid94547

Και όπως είπαμε.. όποτε μπορέσεις φωτογραφίες, και μετά ξανά συζητάμε ;)

nickgeo

New Member
Καταρχας ευχαριστω πολυ φιλε Chs για τη γρηγορη απαντηση σου στο θεμα μου. Λοιπον, ειδα τα δυο λινκ που μ εστειλες και λεω να δοκιμασω αυτο με το βουρτσισμα για αρχη και βλεπω πιο μετα για το derma roller... Aν και για να πω την αληθεια μου δεν πιστευω οτι η μινοξιδιλη θα κανει κατι, λογο κυριως και της προηγουμενης εμπειριας μου με αυτη (αλλα ενταξει, θα το δοκιμασω γιατι ποτε δεν ξερεις!). Τωρα για τις φωτογραφιες, δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ακριβως αυτες που ζητησες, αλλα πιστευω οτι δειχνουν ολο το προβλημα, το οποιο ειναι κυριως απο την δεξια πλευρα και παει προς τα μεσα, ενω το τελευταιο διμηνο αρχισα να εμφανιζω αραιωση και απο μπροστα... [attachment=5298]

Λογο μεγεθους δεν μπορω να δημοσιευσω τις υπολοιπες φωτογραφιες... Θα δοκιμασω το απογευμα να τς τραβιξω σε μικροτερη αναλυση και ξαναποσταρω!

Συνημμένα

• 20130828_161706.jpg
    20130828_161706.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 54
Μπλουζα