Προϊόντα argan rain

iliana

Member
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει ή ξέρει κάτι σχετικά με τα προϊόντα argan rain. Ό,τι έχω διαβάσει σε ξένες σελίδες για την τριχόπτωση, σχεδόν πάντα αναφέρονται αυτά τα προϊόντα και κυρίως το σαμπουάν και όλοι λένε τα καλύτερα! Το έχει ακούσει κάποιος; Ξέρει κάποιος αν τα πουλάνε εδώ στην Ελλάδα;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
ηλιανα παρα υο γεγονος οτι χρονια τωρα εχω δει στο νετ εκατονταδες λοσιον κ σαμπουαν αυτα πρωτη φορα τα βλεπω..και ειναι πανακριβα πανω σπο εκατο γιουρο το πακετο...θεωεω μουφα ειναι αν βλεπω σχολια τυπου..ο τζον απο μαιαμι...ο ζορζ απο ιταλια...και δν υπαρχει πριν κ μετα μαλλον να μας τα παρουν θελιυν

Οταν εψαχνα βιντεακια στο YouTube σχετικά με την τριχόπτωση σχεδον σε καθε βίντεο κάποιος έγραφε για το arganrain τώρα δεν ξέρω αν είναι τόσο καλα ή απλα είναι διασιμα μεσω της διαφιμησεις

iliana

Member
Άρα στην ουσία είναι μια σειρά απο φυτικά προϊόντα! Τιμές δεν έχω κοιτάξει, αλλά αφού είναι απλά λάδι φυτού άρα θα υπάρχει και στα φαρμακεία μας λογικά και σε χαμηλή τιμη (το έλαιο, όχι το συγκεκριμένο προϊόν).. Ίσως αξίζει μια δοκιμή με το έλαιο..

Μπλουζα