Πρόσκληση σε ένα πείραμα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

geofish

New Member
Έλαβα ένα e-mail.
Στο κείμενο βρίζει σχεδόν όλα τα μέλη και μας προκαλεί να κάνουμε μαζί του ένα πείραμα για να μας αποδείξει κάτι. Το e-mail περιείχε και ένα αρχείο power point το οποίο το επισυνάπτω για να το δείτε.
Εγώ πάντως επειδή δεν ξέρω από αυτά φοβήθηκα και δεν το άνοιξα. Για αυτό το ανέβασα μήπως το δείτε εσείς και να μου πείτε την γνώμη σας.

Συνημμένα

• Peirama.pps
    521 KB · Προβολές: 390

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakos

Member
Απ: Πρόσκληση σε ένα πείραμα.

ωωωωχ έλεος. Geofish, άνοιξέ το άφοβα. Δεν περιέχει τίποτα το επικίνδυνο για το pc σου....
Πωπωωωωωω έλεος... Και καλά είναι από τον mexi αυτό το pps, και λέει να παίξουμε ένα παιχνίδι ( και καλά πείραμα). Αν χάσουμε θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε, λες και γκρινιάζουμε για τίποτα εδώ μέσα. Λοιπόν, μετά εμφανίζει μια εικόνα του Γκέλερ και έχει ένα παιχνίδι με τραπουλόχαρτα (καλό μεν, πολύ γνωστό και παλιό δε)......

Αν θέλετε να ξοδέψετε 3 λεπτά από τον πολύτιμο προσωπικό σας χρόνο, τότε δείτε το....

Απορώ ποιος έκατσε και το έφτιαξε (έχασε χρόνο δηλαδή)..... ΕΛΕΟΣ.....

genesis

New Member

magic μηπως ο αριθμος μνμτων σου ειναι σημαδειακος σε αυτο το ποστ???????????????????????????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

magic810

New Member

χαχαχαχα σημαδιακο λες.....?
Το μονο σιγουρο ειναι οτι τρελαινομαι οταν βλεπω τετοιες @@ριες....

Άκης

Administrator

Δεν έχω office ρε μαμώτο εγκατεστημένα για να το δω.
Αλλά τι θέλει να πει ο ποιητής; Αντί να μας βουλώσει το στόμα με τα αποτελέσματα της λοσιόν του, μας προ(σ)καλεί να λύσουμε το "μυστήριο"?

Μπορεί λοσιόν να μην κάνετε καλή, το Power Point το ξέρετε πάντως :-*

nkogr

New Member

Με μία λέξη ... άθλιο ... χαχαχαχα
Απλώς δεν υπάρχει, είναι για γέλια!!

geofish

New Member

Όχι Άκη άλλος είναι ο δημιουργός. Το τελικό συμπέρασμα αλλού πάει. Ο genesis νομίζω το κατάλαβε. Όσο αληθινά είναι τα πειράματα των μένταλιστ άλλο τόσο είναι αποτελεσματική η λοσιόν.
Δες το πάντως. Αν δεν έχεις το office κατέβασε το open office που είναι και δωρεάν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

genesis

New Member

geofish το ελεος το εγραψα επειδη νομιζα οτι ηταν δικο σου αστειο...λαλακια καταλαβα? ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!! ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ!!! :p

geofish

New Member

Λοιπόν, παίδες ο δημιουργός του είμαι εγώ. Πολύ στεναχωρήθηκα τώρα :(, γιατί πίστευα ότι θα γελάσετε.

genesis

New Member

χμμμ... :chinscratch...καλα το καταλαβα δηλαδη.. ναι geo δε μου αρεσε αυτο το αστειο για να σου πω την αληθεια, αν και στην αρχη ψαρωσα και λεω ``καλα γτ δεν το ανοιγει``..αλλα νομιζα οτι το φοβοσουν για ιο!!! :D οποτε το καταβασα, το kaspersκαρα, το ειδα, και σε εκραξα... geo Μη μου αγχωνεσαι...εχεις κανει τοσα και τοσα για να γελασουμε και να περασουμε καλα... ;D δεν θα χασεις τον τιτλο σου ;)

nkogr

New Member

Ρε γελάσαμε!! Τα σχόλια πήγαινναν για τον "υποτυθέμενο" αποστολέα :) :) :)

genesis

New Member

βασικα ρε geo το μετανιωσα...το ξανασκεφτηκα και ηταν πολυ πιασαρικο... ;)

geofish

New Member

lalakos είπε:
Απορώ ποιος έκατσε και το έφτιαξε (έχασε χρόνο δηλαδή)..... ΕΛΕΟΣ.....

free-indifferent-smileys-959.gif

genesis είπε:
βασικα ρε geo το μετανιωσα...το ξανασκεφτηκα και ηταν πολυ πιασαρικο... ;)
Χαχαχαχα
Παρηγοριά στον άρρωστο
smiley-sick005.gif

Panos1982

Well-Known Member

geο μη μασας......εισαι η ψυχη του φορουμ...........το φορουμ χωρις εσενα ειναι σαν το φαι που δεν εχει αλατι........

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα