Πρόταση κλινικής για μεταμόσχευση

Papagana

New Member
Καλησπέρα,

Είμαι στο στάδιο 1.5 προς 2 31 ετών. Κάνω αγωγή με μινοξιδιλη περίπου 1.5 χρόνο και ανά διαστήματα τοπική φινα μικρό ποσοστό. Το τελευταίο τρίμηνο παίρνω 1 mg Fina με καμιά παρενέργεια. Θα ήθελα να κάνω ένα mini session να επανέλθω στο αρχικό μου στάδιο. Έχετε κάποια πρόταση σε αξιόλογη κλινική με φυσικά αποτελέσματα;

Παραθετω κ 1 απο αυγουστο

Παραθέτω φωτογραφίες ύστερα από buzz

Συνημμένα

• IMG_7416.jpeg
    IMG_7416.jpeg
    972 KB · Προβολές: 68
  • IMG_7415.jpeg
    IMG_7415.jpeg
    1,006.3 KB · Προβολές: 69
  • IMG_7417.jpeg
    IMG_7417.jpeg
    264.8 KB · Προβολές: 66
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Στην θέση σου φίλε μου δεν θα έκανα τίποτα!Είσαι μια χαρά!Θα περίμενα λίγα χρόνια ακόμα να προχωρήσει η τριχόπτωση και τότε θα έμπαινα να βελτιώσω ότι έχει δημιουργηθεί!

Papagana

New Member
Στην θέση σου φίλε μου δεν θα έκανα τίποτα!Είσαι μια χαρά!Θα περίμενα λίγα χρόνια ακόμα να προχωρήσει η τριχόπτωση και τότε θα έμπαινα να βελτιώσω ότι έχει δημιουργηθεί!
Μιας και παίρνω αγωγη κ σκοπεύω να συνεχίσω θα ήθελα να έχω full head of hear

LoverBoy

Well-Known Member
Μιας και παίρνω αγωγη κ σκοπεύω να συνεχίσω θα ήθελα να έχω full head of hear
Αδερφέ ειλικρινά είσαι μια χαρά......Μην μπλέξεις απο τώρα....Κάνε υπομονή και απόλαυσε την περιόδο Π.Μ.(πρό μεταμόσχευσης) και κάνε τα κουρέματα που γουστάρεις όσο κοντά θέλεις και άσε τον χρόνο να φανεί που θα σε οδηγήσει!Είναι κρίμα να χαλάσεις και τριχοθυλάκια και δότρια για τόσο πολύ μικρό πρόβλημα!Η άποψη μου είναι αυτή!Απο εκεί και πέρα σέβομαι την σκέψη σου!

bobby

Well-Known Member
Κάτσε στα αυγά σου και άσε τις ΜΜ…..με την αγωγή είσαι καλυμμένος για πολλλλλλλλλα χρόνια….

Chris34

Well-Known Member
Δυστυχώς το κομμάτι που έχει χαθεί αν και μικρό δεν πιστεύω ότι θα στο φτιάξει καμία θεραπεία.
Θες προσεκτική και λεπτή δουλειά για αποκατάσταση της hairline.
Με τις θεραπείες που κάνεις έχεις θωρακίσει τα υπόλοιπα. Εσύ αποφασίζεις πότε θα το διορθώσεις.

Μπλουζα