Πως μπορούν να μακρύνουν τα μαλλιά ταχύτερα;

cool11

Well-Known Member
Υπαρχει τροπος να επιταχυνει κανεις το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα μαλλια;
Ή δεν μπορουμε με τιποτε να βοηθησουμε σε αυτο το θεμα, οποτε περιμενουμε να περασει ο καιρος και να μεγαλωσουν μονα τους, με τον φυσικο τους ρυθμο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Που τις βρισκουμε αυτες τις ουσιες;

Επισης, αν υπαρχει και καποιος φυσικος τροπος προς αυτη τη κατευθυνση, χωρις προσληψη χαπιων, πειτε το.

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Που τις βρισκουμε αυτες τις ουσιες;

Επισης, αν υπαρχει και καποιος φυσικος τροπος προς αυτη τη κατευθυνση, χωρις προσληψη χαπιων, πειτε το.

πιο φυσικο δεν υπαρχει.
δεν ειναι φαρμακα ειναι βιταμινες και αμινοξεα.
απο τις 3 προτασεις εγω θα διαλεγα βιοτινη επειδη σε αντιθεση με τα αλλα 2 εχει πιθανοτητες να σου εξαφανισει την τριχοπτωση

cool11

Well-Known Member
Παιρνω τις centrum απο βιταμινες. Λες να εχει και βιοτινη να ειμαι κομπλε και ετοιμος ηδη?

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Παιρνω τις centrum απο βιταμινες. Λες να εχει και βιοτινη να ειμαι κομπλε και ετοιμος ηδη?

οχι δυστυχως.
οι πολυβιταμινες εχουν μικρες περιεκτικοτητες για συγκεκριμενο στοχο

cool11

Well-Known Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntoon91

Member
http://www.youtube.com/watch?v=U2WzOYRwODA&feature=youtube_gdata_player ριξε μια ματια εδω υπαρχουν απειρα βιντεο. Επειδη με αυτα που κανω τυχαινει να γινεται κατι παρομοιο νομιζω οτι κανει δουλεια. Τα μαλλια σε n6 επιφανεια μηνες να μην κουρευομουν μακραιναν ελαχιστα. Πριν καμια δεκαρια μερες τα πηρα σε μεγεθος στρατου και βλεπω οτι μακραινουν πιο γρηγορα απο πριν τα πανω σιγουρα. Δε ξερω απ το να κοιτας για συμπληρωματα δες μια αυτο που ειναι free και στο σπιτι. Σε γυναικες και ενα αγορι που ειχα πετυχει δουλευε παντως..

cool11

Well-Known Member
Πρακτικά μου λεει καποιος τι εναλλακτικες υπαρχουν, αν υπαρχουν, για ταχυτερη μακρυνση;

Η ταχύτερη μάκρυνση του μαλλιού δυστυχώς δεν μπορεί να επιτευχθεί με τα διάφορα βιταμινούχα σκευάσματα του εμπορίου εκτός αν υπάρχει σοβαρή αβιταμίνωση οπότε συνυπάρχουν και άλλα προβλήματα.
Μείωση της ταχύτητας έκφυσης συναντάμε επίσης σε χρόνια καταβεβλημένους οργανισμούς από παθολογικά αίτια αλλά και από το πρώιμο στάδιο της ΑΓΑ. Μείωση σημειώνεται και με την αύξηση της ηλικίας. Κάποιοι συνδέουν την αύξηση του μήκους με τον κιρκαδικό κύκλο.
Γενικά, για υγιείς οργανισμούς, ο ρυθμός ανάπτυξης της τρίχας προκαθορίζεται γενετικά σε μεγάλο βαθμό και κατα μέσο όρο κυμαίνεται στο 0.5 mm/ημέρα.
Λίγο μεγαλύτεροι ρυθμοί παρατηρούνται (όπως στον υποφαινόμενο...) που για να διατηρώ ένα καλό επίπεδο εμφάνισης θα πρέπει να κουρεύομαι κάθε δύο εβδομάδες (το αργότερο κάθε τρεις), -"προνόμιο" ε; - έχοντας την πρόσθετη ατυχία να έχω ένα ιδιαίτερα ατιθασο μαλλί που κάνει δύσκολη ως απαγορευτική κάθε ιδέα styling.

cool11

Well-Known Member
Τυχερέ!

Δεν βλεπω να μπορει να κανει καποιος κατι παντως, ολα προκαθορισμενα ειναι;

cool11 είπε:
Τυχερέ!

Δεν βλεπω να μπορει να κανει καποιος κατι παντως, ολα προκαθορισμενα ειναι;

Είπα "σε μεγάλο βαθμό". Να πω ακόμα ότι μια μικρή αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης παρατηρείται το καλοκαίρι, εν συγκρίσει με τον χειμωνα.

aris85

Member
Nα σε ρωτησω κατι και εγω.. μια λοσιον φυτικη ... η hairgen που ειναι σε spray κανει κατι στο θεμα αραιωση μαλλιων ή ειναι πεταμένα λεφτα?

Μπλουζα