Πως την πατησα !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflas_1

New Member
Πsαxnωντας στο ιντερνετ βρηκα ενα σαπουνι φυσικο απο λαδι ελιας το οποιο ελεγε οτι ειναι θαυματουργο λεω και γω ας το αγορασω μετα απο πολυ ψαξιμο το παρηγγηλα και ηρθε.
Λουζομουνα απο τον σεπτεμβριο μεχρη και τον μαιο με αυτο το συγκεκριμενο ειχα αγορασει αρκετα
Το αποτελεσμα ηταν να μου αλλαξει τα φωτα τα μαλλια χρησιμοποιουσα συνεχεια αυτο για 8 μηνες γιαυτο προσοχη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Πως την πατησα !

Δεν θα ήταν καλύτερα να μας έδινες τον τίτλο του προϊόντος ή την φίρμα έστω και κανα link?
[edit]
Να αναφέρω ότι ο Stratos_26 (Strato αν επιθυμείς θα αφαιρέσω το link)
αναφέρεται στο σαπούνι amalthia.

Το είχα δει όταν είμουν στην Κρήτη και σκέφτηκα ότι δεν κάνει για τριχόπτωση..
Και αφού το επιβεβαιώνει ο Stratos, είχα δίκιο. Βασικά κανόνας είναι πλέον να ΜΗΝ αγοράζεται ότι υπάρχει σε περιοδικά ή banners διαφημήσεων αν δεν το ψάξετε καλά πρώτα.
Γράφω ένα άρθρο σχετικά με το τί και πώς από online.
Θα το ποστάρω σύντομα.

Πάντως, στο link που δίνω κάπου μιλάει για το πράσινο σαπούνι, το κοινό αν κατάλαβα καλά.
"
Ένας άλλος δε διάσημος κομμωτής του συνέστησε πράσινο σαπούνι χωρίς χημικά πρόσθετα όταν αντιμετώπισε πρόβλημα τριχόπτωσης.
"
Αμαν αυτό το πράσινο σαπούνι, πόσες φορες το έχουν αναφέρει, αμφιβάλλω αν είδε ποτέ κανείς τπτ (το δοκίμασα αρκετές φορές και εγώ παλιά).

Ntia

New Member
Απ: Πως την πατησα !

Παιδιά μια υποσημείωση. Θεωρώ ότι το αμάλθεια είναι καλό προιόν αλλά ίσως όχι για τη τριχόπτωση. Δοκιμάστε να πλένετε το σώμα σας με αυτό, τα χέρια σας και τις ευαίσθητες περιοχές είναι πολύ καλύτερο από αφρόλουτρα. Για τη τριχόπτωση τώρα, το έβαζα κι εγώ για ένα 3μηνο περίπου. Έδινε πολύ όγκο στα μαλλιά μου. Το σταμάτησα όμως γιατί έκανα ανταύγειες και δεν ξεπλενόταν εύκολα λόγω του ντεκαπάζ, μου έσπαγε τα νεύρα και το έκοψα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα