Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
danceworld_2001 είπε:Φτιαχτά ειναι απο φαρμακείο? Με τι λογική τα πουλάς τόσο?
Το κουτί προσκαρ έχει 14 χάπια που αν τα κόψεις στα 5 δίνει 70 χάπια και το κουτί έχει 12 ευρώ ίσως και λιγότερο. Αρα κόστος ανα χάπι 0,17 ευρώ.
Εσύ τα δίνεις 0,55 το χάπι αλλά βέβαια ειναι έτοιμα κομένα.
Το propecia βέβαια φτάνει τα 1,30 το χάπι.
danceworld_2001 είπε:Αυτό με την άνιση κατανομή δεν δίνω σημασία, αν τα κόβεις σωστά όσο μπορείς δρά μια χαρά, 10 χρόνια χρήστης κάτι ξέρω!!! Βέβαια πάιρνω 1/3 και λιγοστεύω τις ανισορροπίες, στο 1/5 ίσως ειναι πιο δύσκολο. Τελικά τι ειναι? 12 κουτιά προπέσια? Η φτιαχτά απο φαρμακείο?
trixas94 είπε:φιλε danceworld να σε ρρωτησω κατι ασχετο , μετα απο 10 χρονια χρηση σου 'σηκωνεται' γενικα...και απο τι ηλικια το αρχισες
hairs είπε:...
Τα χάπια που λες αν τα κόψεις σε κομμάτια να σου πω ότι δεν είναι η δραστική ουσία κατανεμημένη ισόποσα σε όλο το χάπι.
...
tropheus είπε:hairs είπε:...
Τα χάπια που λες αν τα κόψεις σε κομμάτια να σου πω ότι δεν είναι η δραστική ουσία κατανεμημένη ισόποσα σε όλο το χάπι.
...
Πως το ξέρεις αυτό;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Georgex6 είπε:ακριβα ειναι φιλε
danceworld_2001 είπε:Σε τι συσκευασία τα έχεις και τι ημερομηνία λήξης και ποιό ήταν το πραγματικό τους κόστος?
danceworld_2001 είπε:Εντάξει σίγουρα δεν ειναι πανάκριβα ούτε και φτηνά όμως όταν κάποιος παίρνει προσκάρ. Αν παίρνεις προπεσια ειναι ούτε τα μισά λεφτά. Απλά εγώ δεν νοιώθω άνετα με τα γενόσημα. Γιατί δεν θες να κάνεις την θεραπεία φίλε μου?