Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kouklos10 είπε:τοχοτις γιατι το πουλας? θεωρεις δεν σε βοηθησε??
sito είπε:Τι οινόπνευμα (αιθανολη) χρησιμοποιούσες; το 70% (το φθηνο) ή 95%
toxotis18 είπε:Πουλάω 5.26 γρ. Ru58841 έναντι 80 ευρώ. Παρτίδα του Αυγουστου απο την Kouting Chemical Co., Ltd (Kane ).
toxotis18 είπε:toxotis18 είπε:Πουλάω 5.26 γρ. Ru58841 έναντι 80 ευρώ. Παρτίδα του Αυγουστου απο την Kouting Chemical Co., Ltd (Kane ).
50 ευρώ.....
toxotis18 είπε:toxotis18 είπε:toxotis18 είπε:Πουλάω 5.26 γρ. Ru58841 έναντι 80 ευρώ. Παρτίδα του Αυγουστου απο την Kouting Chemical Co., Ltd (Kane ).
50 ευρώ.....
40 ευρώ...
weznem είπε:ρε παιδια βοηθηστε το παιδι καποιοι παιρνουν ru αμαρτια ειναι και εσεις θα παρετε την σκονη σας σε καλη τιμη,και αυτος να μην μπει τελειως μεσα..
αλληλεγγυη μεταξυ μας.. δεν το ποσταρεις στο ru μηπως δεν το χουν παρει ειδηση
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
rocknrolla είπε:Γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται; Δεν σου κάνει δουλειά;
rocknrolla είπε:Μήπως ήταν shedding?
toxotis18 είπε:weznem είπε:ρε παιδια βοηθηστε το παιδι καποιοι παιρνουν ru αμαρτια ειναι και εσεις θα παρετε την σκονη σας σε καλη τιμη,και αυτος να μην μπει τελειως μεσα..
Εχεις σκοπό να δοκιμάσεις Ru μελλοντικά weznem ?
weznem είπε:toxotis18 είπε:weznem είπε:ρε παιδια βοηθηστε το παιδι καποιοι παιρνουν ru αμαρτια ειναι και εσεις θα παρετε την σκονη σας σε καλη τιμη,και αυτος να μην μπει τελειως μεσα..
δεν ξερω να σου πω την αληθεια,ειναι τοσα φαρμακα που θα θελα να δοκιμασω.. το cb θα θελα ποιο πολυ να δοκιμασω αλλα ειναι ακριβο για εμενα αυτην τη περιοδο..
αδεφε μου σε ευχαριστω αλλα τι να το κανω αφου δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το συνεχισω,ειναι ασκοπο και δουλεια να εκανε σε εμενα πως θα το συνεχιζα?ισα που βγαζω τα εξοδα μου πλεον... :huh: πας καλυτερα εσυ τωρα?εισαι ευχαριστημενος?toxotis18 είπε:weznem είπε:toxotis18 είπε:weznem είπε:ρε παιδια βοηθηστε το παιδι καποιοι παιρνουν ru αμαρτια ειναι και εσεις θα παρετε την σκονη σας σε καλη τιμη,και αυτος να μην μπει τελειως μεσα..
δεν ξερω να σου πω την αληθεια,ειναι τοσα φαρμακα που θα θελα να δοκιμασω.. το cb θα θελα ποιο πολυ να δοκιμασω αλλα ειναι ακριβο για εμενα αυτην τη περιοδο..
Αν σε ενδιαφερει το Ru... μολις κερδισες 5g
weznem είπε:αδεφε μου σε ευχαριστω αλλα τι να το κανω αφου δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να το συνεχισω,ειναι ασκοπο και δουλεια να εκανε σε εμενα πως θα το συνεχιζα?ισα που βγαζω τα εξοδα μου πλεον... :huh: πας καλυτερα εσυ τωρα?εισαι ευχαριστημενος?toxotis18 είπε:weznem είπε:toxotis18 είπε:weznem είπε:ρε παιδια βοηθηστε το παιδι καποιοι παιρνουν ru αμαρτια ειναι και εσεις θα παρετε την σκονη σας σε καλη τιμη,και αυτος να μην μπει τελειως μεσα..
Αν σε ενδιαφερει το Ru... μολις κερδισες 5g