Το περιστατικό αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια του .αρχικά να πω πως έχει γίνει πολύ ωραία δουλειά και με τις πυκνότητες τις οποίες εμείς συζητάμε..και όχι κάτι παραπάνω..κανείς δεν ζήτησε σε αυτή την έκταση 5κ grafts όπως λανθασμένα είπες σε προηγούμενο ποστ σου..ένα αυτό,δεύτερον από ότι βλέπω έγραψες πως χθες έγινε αυτή η επέμβαση.καποια αντίστοιχη να δούμε έτοιμη?να μας δείξεις 1,2,5,10,20 τέτοια περιστατικά μετά από 1-2 χρόνια από την επέμβαση υπάρχει?γιατί και ο vlafo όπως έχουμε ξαναπεί κάτι τέτοιο είχε ζητήσει πάνω κάτω και δεν έγινε δεκτό από εσάς.εδω τι άλλαξε?
Καλοπροαίρετα τα γράφω ώστε να γίνει διάλογος χωρίς ειρωνίες..το τονίζω.και από εμένα και από εσένα
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και γαι την ευγενειά σου.
Το πόστ αυτο ανέβηκε απο δική μου επιμονή, ο ιατρός δεν ήθελε.
Ανεβηκε για να υπάρχει κάποιο δειγμα για κάποια πράγματα που αξιζει να ειπωθούν.
Και για καθαρα ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους, αν κάποιος φυσικά ενδιαφερεται.
-Αρχικά, έτσι δείχνει μια πυκνότητα ΥΠΟΔΟΧΩΝ 50/cm2.
Οπότε, σε μελλοντικά ποστς οποιουδήποτε, καντε συγκρισεις να δειτε αν του ειπαν πολλα ή λίγα
- Έτσι δειχνει μια πυκνότητα ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ 50/cm2. Αν δείτε κατι μοσχεύματα το ένα διπλα στο άλλο κολλητα σαν "σκουλικάκια", δεν ειναι γιατι ειναι μεγαλύτερη η πυκνότητα, ειναι γιατι δεν έχουν τριμασριστει σωστα τα μοσχεύματα (δείτε φωτο από κλινική ξένης χωρας) ή γιατι το punch ειναι τεραστιο!
- Έτσι δείχνει ένα sophisticated hairline. Φυσικα δεν ειναι το μόνο αποδεκτο design, αλλα macro-, micro-rregularities, sentinel hairs, mounts κτλ ειναι απαραιτητα στοχεια. Έχω δει να εκθειάζονται hairlines που δεν έχουν τιποτα από αυτα από άτομα που θεωρούνται γνωστες
- Ετσι δείχνει ένα σωστα ραμμενο strip. ΑΥΤΟ θα δώσει μια ουλη 1mm σε πάχος μπορει και λιγότερο.
Τώρα, για τα υπόλοιπα που αναφερεις.
Θα απαντησω και εγω χωρίς καμια ειρωνεία προφανώς.
Και θέλω να διαβάσεις με καλή διάθεση και να το κάνεις δικό σου, να μπεις στη θεση μας.
Εχουμε site με πάμπολλα περιστατικά να δεις
Εχουμε Video με πολλα πριν μετα, με φωτα με βρεγμενα κτλ
Εχουμε συνεντευξεις ασθενών που μιλάνε ενθουσιασμενοι
Αλλα, ΟΧΙ, πράγματι δεν έχουμε βγει έξω στον ηλιο να τραβαμε βιντεο. (χωρς πλακα, αν το κανουμε αυτο, μετα θα ζητησουν καποιοι και φωτο scuba diving και το ξερεις)
Καταλαβαινω ότι οποιοσδηποτε μπορει να ζηταει να του αποδειξει ο Αναστασακης κάτι που θελει με το να του ποσταρει στο φορουμ
Το κατανοώ.
Άλλοι το κανουν από ανασφάλεια (ειναι πραγματι καλός?), άλλοι για καψόνι (για να σε δω Αναστασακη τωρα!), και άλλοι για άλλους λόγους
Ο Αναστασακης όμως δεν νιώθει ότι χρειάζεται να αποδειξει κάτι.
Θυμάται ότι ειναι ένας καλος ιατρός σε ένα φόρουμ με ΜΗ-ΙΑΤΡΟΥΣ.
Χαίρεται να ενημερωνει τον κόσμο για τα αποτελεσματα του.
Και αν κάποιος πειστει για τις ικανότητες του, καλώς να γινει ασθενής του, κερδισμενοι και οι δύο θα είναι.
Αλλα δεν μπάινει στη διαδικασία.
Σκέψου ότι τόσους μηνες, 3-4 άτομα έχουν έρθει από το φόρουμ! (αλλού μπορει να έχουν πάει περισσοτεροι, δεν γνωριζω)
Αυτο για να καταλαβεις τη δυναμική λίγο...
Την πραγματική δυναμική και όχι αυτοι που καποιοι φανταζονται οτι ...κινουν τα νηματα της ΜΕΤ στην Ελλάδα.
Ουτε εσυ θα έμπαινες αν ερχοταν καποιος στην δουλεια σου και σου έλεγε : αποδειξε μου οτι μπορεις να κανεις αυτο και εκεινο και το άλλο.
Ειδικά ΜΗ-ΠΕΛΑΤΗΣ που απλα έχει χόμπι τη δουλεια σου και απλα ρωταει (και ειναι και λιγο αρνητικούλης...)
Αν έμπαινες, αυτομάτως τοποθετείς το εαυτο σου σε θέση χαμηλότερη από αυτον που στο ζηταει, γινεσαι η "μαριονετα" του.
Ο Αναστασακης δεν φαινεται να νιώθει την αναγκη να αποδειξει κάτι που ζητάει κάποιος/κάποιοι που δεν ειναι ασθενής του και δεν τον πληρώνει.
Αν κάποιος είναι ασθενής του, ζηταει ότι γουσταρει. Μπορει να σου κάνει τα πάντα:
manual εξαγωγή , motorized, τοποθετηση λαβιδα, implanter, premade-incisions, sharp implanter.
Σε 2 μηνες, τα έχω δει ΟΛΑ ν ατα κανει.
Ειναι θέμα πλαισίου.
Οπότε, ποσταρουμε ως κλινική αυτα που θεωρούμε εμείς ότι ειναι χρησιμα, ότι αντιπροσωπεύουν τα ενδιαφεροντα/αναγκες/απαιτησεις του 95% των ενδιαφεροντων του κοινού και το υπόλοιπο 5% αναγκαστικά δεν θα το ικανοποιησουμε.
Όχι γιατι δεν μπορούμε, όπως βλεπεις εδω, αλλα γιατί ειναι θέμα νοοτροπίας και το τι κωλοτούμπες δεχεται να κανει ο Αναστασακης για να του πουν μπράβο μη-ιατροί σε ένα φόρουμ.
Πραγματικά, όσο τον ξέρω, ειναι γεματος από την ευγνωμοσύνη των ασθενών του (που πληρωνουν κιόλας) και η χολή που διάβαζε στο φορουμ μονο τον χαλούσε.
Χωρίς να φερνει και πελατες για να ειμαστε και πρακτικοί άνθρωποι βρε φιλε, στην πιατσα εισαι, δεν εισαι δημόσιος υπάλληλος.
Συγνώμη για το σεντονι.