Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Rock00

Member
Γεια σας παιδια.Πηγα χθες να με δει ενας πλαστικος που μου συστησε μια συναδελφος.Το ονομα του ειναι Β@λβης και απο οτι γραφει στο site ειναι διευθυντης στο Νοσοκομειο M3tropolit@n στο Νέο Φ@ληρο.Αξιζει να σας αναφερω οτι ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου απορουν που θελω να κανω μεταμοσχευση αφου το προβλημα δεν ειναι πολυ εντονο ακομα.

Μπηκα στο γραφειο του και τσεκαρε το μαλλι μου για 30 secs. Μετα μου ειπε οτι το κοστος θα ειναι 3,500euro(αν γινει στο metropolitan ua einai 5.000) για 5,000-6,000 τριχες και οτι το μοσχευμα που διαθετω στο πισω μερος του κεφαλιου μου ειναι παρα πολυ καλο. Στη συνεχεια μου εδειξε καποιες φωτογραφιες (πριν-μετα) απο vip ασθενεις του (περιπου 30 γνωστους - τραγουδιστες πολιτικους κτλ). Ο τελευταιος απο αυτους ηταν ο Στελιος Ροκκος.
Οταν γυρησα σπιτι εκανα μια ερευνα στο net και βρηκα video που ο Ροκκος κανει την επεμβαση σε αλλον γιατρο ( Dr. Γκούρ@ς )

Γνωριζεται καποιον απο τους δυο ? Καποιος με προσωπικη εμπειρια. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που δεν ασχοληθηκε και πολυ με το κεφαλι μου και εβγαλε συμπερασμα μεσα σε 1 λεπτο.
Ευχαριστω παρα πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jim250781

Member
Απ: Π@ντ3λης Β@λβης - Ψευτης????

Rock00 είπε:
Γεια σας παιδια.Πηγα χθες να με δει ενας πλαστικος που μου συστησε μια συναδελφος.Το ονομα του ειναι Β@λβης και απο οτι γραφει στο site ειναι διευθυντης στο Νοσοκομειο Μετροπόλιταν στο Νέο Φάληρο.Αξιζει να σας αναφερω οτι ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου απορουν που θελω να κανω μεταμοσχευση αφου το προβλημα δεν ειναι πολυ εντονο ακομα.

Μπηκα στο γραφειο του και τσεκαρε το μαλλι μου για 30 secs. Μετα μου ειπε οτι το κοστος θα ειναι 3,500euro(αν γινει στο metropolitan ua einai 5.000) για 5,000-6,000 τριχες και οτι το μοσχευμα που διαθετω στο πισω μερος του κεφαλιου μου ειναι παρα πολυ καλο. Στη συνεχεια μου εδειξε καποιες φωτογραφιες (πριν-μετα) απο vip ασθενεις του (περιπου 30 γνωστους - τραγουδιστες πολιτικους κτλ). Ο τελευταιος απο αυτους ηταν ο Στελιος Ροκκος.
Οταν γυρησα σπιτι εκανα μια ερευνα στο net και βρηκα video που ο Ροκκος κανει την επεμβαση σε αλλον γιατρο ( Dr. Γκούρ@ς )

Γνωριζεται καποιον απο τους δυο ? Καποιος με προσωπικη εμπειρια. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που δεν ασχοληθηκε και πολυ με το κεφαλι μου και εβγαλε συμπερασμα μεσα σε 1 λεπτο.
Ευχαριστω παρα πολυ

Δες το θέμα που άνοιξα χτες... Έλληνας γιατρός....

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

LOK

Member

Δυστυχώς όπως βλέπεις και μόνος σου...,η απάτη συνεχίζεται δίχως τελειωμό... ντροπή σε όλους αυτούς τους αδίστακτους απατεώνες που συνεχίζουν να παίζουν με τον πόνο του κόσμου...
Αν θες τη γνώμη μου, κάτσε και διάβασε όλο το site αναλυτικά για πολλές ημέρες, (σα να διαβάζεις ένα βιβλίο) και μετά θα σχηματίσεις γνώμη για το τι παίζει γενικός...

η δυσφημηση ειναι ο καλυτερος τροπος ν'αντιμετωπιζεις αυτου τους ειδους τους απατεωνες.

Rock00

Member

Ολο το πρωι σημερα δαβαζω το forum. Στην αρχη με εντυπωσιασε με τις φωτογραφιες του αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι ειναι απ@τη ο τυπος...

danceworld_2001

Well-Known Member

Το video του ασθενή του που είδαμε χτές στο youtube με τις τομές πηγάδια σίγουρα δεν το έκανε ο ασθενής του. Κάποιος άτυχος που δεν το ξέρει κάν ειναι, και όπως είδατε όλοι, αποτελέσματα δεν έβαλε. Ο γιατρός ειναι τραγικά άκυρος και μεγάλο ξεφτιλισμένος.

Επειδή έχω εμπειρία στην επεξεργασία φωτογραφιών, στο site του στην ενότητα αποτελεσμάτων, όλοι αυτοί οι καψεροί έχουν υποστεί διάφορες επεξεργασίες. Μερικοί είχαν κανονικό μαλλί και τους το ξύρισαν ώστε να φανεί καράφλα και μετά που φύτρωσε ξανά ήταν και καλά απο αποτέλεσμα super επέμβασης. Μερικοί άλλοι φορούσαν τίγκα τόπικ και περούκες, ενώ σε μερικούς άλλους έχει σηκώσει το κούτελο με ειδικό εργαλείο του photoshop ώστε να φτιάξει ψέυτικη καράφλα. Έχει και μερικές ίσως αληθινές φωτογραφίες, αλλά σε γενικές γραμμές μιλάμε για τρελή απάτη, ίσως ο ρέκορντμαν της παπαδιάς στην Ελλάδα.

giannis1991

Well-Known Member

παντως ενα ειναι το σιγουρο και μην την πολυψαχνετε ρε μαγκες....αν θες να κανεις κατι τετοιο μακρια απο ελλαδα....

Rock00

Member

Βασικα παιδια με σωσατε.Θα εσκαγα τα 3,500 και θα κατεστρεφα και το κεφαλι μου.Ο τυπακος ειναι πολυ επικοινωνιακος και με επεισε πολυ ευκολα με τις φωτογραφιες VIP. Μου ειπε οτι της εχει κανει ολες αυτο ,στην κλινικη του ή στο νοσοκομειο.Απορω ομως πως τον εχουν διευθυντη στο M3tropolit@n... Τραγικοι!

Αρα ξαναγυριζω στο Regain και συνεχιζω να ελπιζω.Σημαντικο ρολο παιζει και ι ψυχολογια. Κανενα καλο σαμπουαν ποθυ να πωλειται σε φαρμακειο ξερετε ρε παιδια? Ξερω οτι υπαρχει ειδικο θεμα στο forum αλλα αναφερεται σε προιοντα απο εξωτερικο.

Ευχαριστω πολυ για ολα! :worshipper

best1210

Member

Ασχετο αλλα αν επιτρεπεται ποιους τραγουδιστες περαν του Ροκκου σου εδειξε(καθως κ πολιτικους που ανεφερες)?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε ξαναναφερθεί στο φόρουμ εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2970.0.html για όσους θυμούνται ( :D )

καθώς και το link με παραδείγματα επεμβάσεων που είχε κάνει:
http://www.iimm.gr/hair-transplant/greekp5.php?page=G3235010101010101903
δείτε και θα καταλάβεται ;)

ΥΓ όπου αστερίσκος ( * ) βάλτε το ( a )

jim250781

Member

Rock00 είπε:
Βασικα παιδια με σωσατε.Θα εσκαγα τα 3,500 και θα κατεστρεφα και το κεφαλι μου.Ο τυπακος ειναι πολυ επικοινωνιακος και με επεισε πολυ ευκολα με τις φωτογραφιες VIP. Μου ειπε οτι της εχει κανει ολες αυτο ,στην κλινικη του ή στο νοσοκομειο.Απορω ομως πως τον εχουν διευθυντη στο M3tropolit@n... Τραγικοι!

Αρα ξαναγυριζω στο Regain και συνεχιζω να ελπιζω.Σημαντικο ρολο παιζει και ι ψυχολογια. Κανενα καλο σαμπουαν ποθυ να πωλειται σε φαρμακειο ξερετε ρε παιδια? Ξερω οτι υπαρχει ειδικο θεμα στο forum αλλα αναφερεται σε προιοντα απο εξωτερικο.

Ευχαριστω πολυ για ολα! :worshipper

Αυτές τις π@π@ριές περί διευθυντής στο Metropolitan που λέει ο απατεώνας, είναι για πολλές κλωτσιές....
Δεν ανήκει στο προσωπικό του μετροπόλιταν... απλά νοικιάζει εκεί έναν χώρο και κάνει επεμβάσεις... πληρώνει τον χώρο και για αυτό χρεώνει και παραπάνω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

stiv

New Member

θα μας τερλάνουν!!φαντάζομαι θα σου έδειξε και του καραφώτη... :p

bz

New Member

Παιδιά , δεν υπάρχει ένα τζιμάνι εκεί στην Αθήνα να κάνει την εξής πλάκα : Να κλείσει ένα ραντεβού με τον εν λόγω , και την ώρα που θα του λέει περί Ρόκου να του ανοίξει ένα νετμπουκ να πάιζει το βιντεάκι του Ρόκου με το Γκούρα . Η φάτσα του θα είναι όλα τα λεφτά . ειλικρινά αν μπορούσα να είμαι Αθήνα θα το έκανα εγώ , χαλάλι ένα απόγευμα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

bz είπε:
Παιδιά , δεν υπάρχει ένα τζιμάνι εκεί στην Αθήνα να κάνει την εξής πλάκα : Να κλείσει ένα ραντεβού με τον εν λόγω , και την ώρα που θα του λέει περί Ρόκου να του ανοίξει ένα νετμπουκ να πάιζει το βιντεάκι του Ρόκου με το Γκούρα . Η φάτσα του θα είναι όλα τα λεφτά . ειλικρινά αν μπορούσα να είμαι Αθήνα θα το έκανα εγώ , χαλάλι ένα απόγευμα

:D χαχα, ούτε εγώ δεν θα το είχα σκεφτεί αυτό, απλά σατανικό!!! :muahaha:

badday

New Member

Παιδια σορρυ αλλα μην λετε ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ...ο ρεκορντμαν της παπαδιας στην ελλαδα ειναι ο μεξις, οι υπολοιποι απο εκει και κατω. ;D

Καλα πως και σου συστησαν τον συγκεκριμενο γιατρο, απο προσωπικη εμπειρια;

badday

New Member

Fenimore είπε:
Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε ξαναναφερθεί στο φόρουμ εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2970.0.html για όσους θυμούνται ( :D )

καθώς και το link με παραδείγματα επεμβάσεων που είχε κάνει:
http://www.iimm.gr/hair-tr*nspl*nt/greekp5.php?page=G3235010101010101903
δείτε και θα καταλάβεται ;)

Τι γελια εριξα με αυτον τον dimitri - προγραμματιστης :D :D :D ..που εισαι ρε blind. Βεβαια εντυπωσιαστικα και με την υπομονη καποιων παιδιων που πεφτουν στην παγιδα του trolling

Rock00

Member

Πανταζης , Καραφωτης , Καπουτζηδης , Σφακιανακης , Κων. Χριστοφορου (ONE) :D , Λιβγερατος,Κουλουρης (Βουλευτης ΠΑΣΟΚ με μασκαρα) , Πουνεντης , Δαντης και καμια 20αρια ακομα που δυστηχως δεν μπορω να θυμηθω ή δεν ξερω τα ονοματα του αλλα ειναι γνωστες φατσες. Σε μια απο αυτες ηταν και η φατσα του Dr. μεσα στις photos. Φυσικα σε ολες τις Photos οι ασθενεις "του" φορουσαν πρασινη στολη χειρουργειου. Πολυ πειστικος ο τυπος. Επισης ελεγε οτι καποιοι απο αυτους ειχαν παει σε αυτον μετα απο αποτυχημενες επεμβασεις απο αλλους ιατρους.

Μετρ στο ειδος του :knup: - Πρεπει να κατεβει για βουλευτης πιστευω.
Επισης μου ειπε οτι εχει κανει και αυτος μεταμοσχευση πριν 10 χρονια. Δειτε στο 2ο site του www/viphairclinic/gr ( /=. ) την διαφορα που εχει η φωτογραφια του με τα κανονικα του μαλλια στο video .

Για το σαμπουαν που λεγαμε???pleasee

best1210

Member

το ψεμα φανηκε μονο απ οσα σου πε οτι ο ροκκος εκανς σε αυτον ενω εκανε στον Γκουρα.

ο Πανταζης εκανε στην Β@@@@@ Κ@@@ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ..

καπουτζιδης,δαντης καναν ΣΤΟΝ Γκουρα λογικα (απ οτι ακουγεται)...

απ οτι καταλαβαινω υπαρχουν 5-6 ελληνες γιατροι κ ο καθενας παιρνει τα αποτελεσματα του αλλου κ τα παρουσιαζει σαν δικα του.

αυτο αποκλειεται να μην το μαθαινουν...

εσυ ας πουμε που πηγες εκει αν πας στον Γκουρα δεν θα του πεις οτι τα αποτελεσματα που σου παρουσιασε το ειδες κ σε αλλον?

το κακο ειναι οτι ενω ξερουν οι γιατροι τι παιζει δεν αντιδρουν...απο εκει καταλαβαινεις τι αθλιο ειναι το επιπεδο στην χωρα μας.

υστ,ασχετο αλλα απο κοντα πως ειδες τα μαλλια του γιατρου?

Rock00

Member

Συμφωνω, και εγω το ιδιο σκεφτηκα.Ειναι 5-6 και ανταλλασουν φωτογραφιες ... μαζι τα φαγαμε furious3

Typhoon

Member

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα...Συμφωνώ απόλυτα με όσο λέτε και για τους Έλληνες γιατρούς έχω τη χειρότερη γνώμη. Ειδικά για το αποτέλεσμα του βίντεο τι να πω...Θυμίζει πλαγιά πριν την αναδάσωση...Απλώς θα ήθελα να κάνω το εξής σχόλιο σχετικά με το ποιους έχουν χειρουργήσει στο παρελθόν. Επειδή έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι ο Γκ και ο Βαλ δουλεύουν και εντός Μετροπόλιταν και εκτός μαζί, ίσως μοιράζονται τα αποτελέσματα. Σαν να λέμε Hasson & Wong αλλά να μη λέω ποια αποτελέσματα ανήκουν σε ποιον. Πάντως σε όποιον και να ανήκουν ας τα χαίρονται...χεχεχε.... 8)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα