Σαμπουάν και άλλα

YoungBlood

New Member
Καλησπέρα παιδιά! Εκτιμώ την προσπάθεια που γίνεται στο forum και θα ήθελα, εάν έχετε την καλοσύνη, να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα.
Πρώτα να πώ ότι χρησιμοποιώ Regain 5% κάθε βράδυ και σαμπουάν SebaMed Anti-hair-loss κάθε βράδυ.

1) Ποιο το καταλλήλοτερο σαμπουάν μαζί με τη χρήση Regain 5%; Είναι το Nizoral/Fungoral (2%) και πόσες φορές την εβδομάδα;

2) Πώς αντιμετωπίζω αποτελεσματικά το λάδωμα στα μαλλιά λόγω όλων αυτών των σκευασμάτων;

3) Τι άλλο θα προτείνατε σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, εκτός χαπιών κτλ, με το λιγότερο δυνατό λάδωμα στα μαλλιά;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπεύθυνη απάντηση που θα προσπαθήσετε να μου δώσετε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα παιδιά! Εκτιμώ την προσπάθεια που γίνεται στο forum και θα ήθελα, εάν έχετε την καλοσύνη, να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα.
Πρώτα να πώ ότι χρησιμοποιώ Regain 5% κάθε βράδυ και σαμπουάν SebaMed Anti-hair-loss κάθε βράδυ.

1) Ποιο το καταλλήλοτερο σαμπουάν μαζί με τη χρήση Regain 5%; Είναι το Nizoral/Fungoral (2%) και πόσες φορές την εβδομάδα;

2) Πώς αντιμετωπίζω αποτελεσματικά το λάδωμα στα μαλλιά λόγω όλων αυτών των σκευασμάτων;

3) Τι άλλο θα προτείνατε σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, εκτός χαπιών κτλ, με το λιγότερο δυνατό λάδωμα στα μαλλιά;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την υπεύθυνη απάντηση που θα προσπαθήσετε να μου δώσετε.
καλησπερα.
1)το fungoral ειναι για μια φορα την εβδομαδα,εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.hairlossgr.com/threads/head-and-shoulders.9245/
καθημερινα και μου διωχνει την λαδιλα.
2)η λαδιλα που εχει η μινοξ ειναι απο την προπυλαινογλυκολη,η μινοξ με την λιγοτερη προπυλαινογλυκολη ειναι το axelan 5%.
μονο 20% προπυλαινογλυκολη,φαντασου οτι το regaine εχει 50%.
3)μηδαμινη λαδιλα εχει το shen min http://www.hairlossgr.com/threads/Τοπικό-τονωτικό-σκεύασμα-shen-min-topical-hair-nutrient.9254/
υπαρχει και θεραπεια χωρις λοσιον
http://www.hairlossgr.com/threads/derma-roller-1-5mm-μονο-του.10024/
ή http://www.hairlossgr.com/threads/igrow-η-νέα-συσκευή-laser.9688/page-2#post-138806

YoungBlood

New Member
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση! Ειλικρινά το εκτιμώ.
Καλοδεχούμενες φυσικά και απαντήσεις άλλων επί του θέματος προς διασταύρωση/επαλήθευση/προσθήκη κτλ.

Ως προς την απάντηση σου έχω να επισημάνω τα εξής:

1) SHAMPOO - Ενδιαφέρουσα επιλογή η προτεινόμενη. Θα το δοκιμάσω.

2) ΜΙΝΟX - Προφανώς θα προτιμήσω το Axelan 5% έναντι του Regain 5% εάν είναι ακριβής ο ισχυρισμός σου περί της ουσίας
'προπυλαινογλυκολης' (θα το ψάξω). Από την άλλη, προφανώς εγείρονται τα εξής ερωτήματα σχετικά με αυτά:
i) Το Axelan 5% είναι τουλάχιστον το ίδιο αποτελεσματικό με το Regain 5% τελικά;
ii) Μήπως η μεταβάση από το Regain 5% στο Axelan 5% μου προκαλέσει προσωρινή ή μόνιμη τριχόπτωση;

3) REST - θα ψάξω και θα σκεφτώ ως προς τα υπόλοιπα σκευάσματα που προτείνεις να συνοδεύουν μία θεραπεία MINOX και ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να επανέλθω με κάποιες ερωτήσεις.

και πάλι ευχαριστώ!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση! Ειλικρινά το εκτιμώ.
Καλοδεχούμενες φυσικά και απαντήσεις άλλων επί του θέματος προς διασταύρωση/επαλήθευση/προσθήκη κτλ.

Ως προς την απάντηση σου έχω να επισημάνω τα εξής:

1) SHAMPOO - Ενδιαφέρουσα επιλογή η προτεινόμενη. Θα το δοκιμάσω.

2) ΜΙΝΟX - Προφανώς θα προτιμήσω το Axelan 5% έναντι του Regain 5% εάν είναι ακριβής ο ισχυρισμός σου περί της ουσίας
'προπυλαινογλυκολης' (θα το ψάξω). Από την άλλη, προφανώς εγείρονται τα εξής ερωτήματα σχετικά με αυτά:
i) Το Axelan 5% είναι τουλάχιστον το ίδιο αποτελεσματικό με το Regain 5% τελικά;
ii) Μήπως η μεταβάση από το Regain 5% στο Axelan 5% μου προκαλέσει προσωρινή ή μόνιμη τριχόπτωση;

3) REST - θα ψάξω και θα σκεφτώ ως προς τα υπόλοιπα σκευάσματα που προτείνεις να συνοδεύουν μία θεραπεία MINOX και ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να επανέλθω με κάποιες ερωτήσεις.

και πάλι ευχαριστώ!
θα σου απαντησω μονο στο ενα.
εχω χρησιμοποιησει regaine,rogaine foam,kirkland,axelan,dual gen 15%
ολα την ιδια δουλεια κανανε,σε αυτο που ειχαν διαφορά ηταν η λαδιλα

YoungBlood

New Member
Πολύ ωραία. Θα λάβω υπόψη μου την απάντηση σου έστω με υγιείς αμφιβολίες (π.χ. γιατί προφανώς δεν έχουμε και τον ακριβή αριθμό των τριχών με το ένα και με το άλλο κτλ).

Οπότε το ερώτημα μου περί της μετάβασης από το ένα στο άλλο παραμένει αναπάντητο και θα πρέπει οπότε να προβληματιστώ για αυτό προτού πράξω το οτιδήποτε, για να είμαι συνετός.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου.

YoungBlood

New Member
Καλησπέρα παιδιά!

Τελικά, αναφορικά με σαμπουάν, αγόρασα και χρησιμοποιώ το Ultrex oil control refresh (για λιπαρά μαλλιά και επιδερμίδα).

Όμως από την αλλή, η σύσταση από κάποιους δερματολόγους/χειρούργους που είχα επισκεφτεί στο πρόσφατο παρελθόν ήταν να χρησιμοποιώ ένα σαμπουάν που να μην ερεθίζει το τριχωτό π.χ. σαμπουάν για μωρά.

Οπότε, αναρωτιέμαι μήπως το Ultrex είναι πολύ "βαρύ" και δεν θα αφήσει, την ήδη εξασθενημένη τρίχα, να αναπτυχθεί;
Από την εμπειρία σας τι έχετε καταλάβει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια απάντηση.

YoungBlood

New Member
π.χ. διαβάστε το παρακάτω link αναφορικά με την αλληλεπίδραση του zinc pyrithione (που έχουν όλα τα γνωστά σαμπουάν) με τη minoxidil:
http://inhumanexperiment.blogspot.gr/2010/02/zinc-pyrithione-reduces-shedding-and.html

Συνοπτικά, μακροπρόθεσμη αύξηση τριχών με
1) minoxidil -> 12%
2) zinc pyrithione -> 6%
3) minoxidil & zinc pyrithione -> 6%

Μπλουζα