Σαμπουαν?

saloust

New Member
Καλησπερα σε ολους,

κανω χρηση σαμπουαν epicrin x 12 χρονια γιατι μου δινει πολυ ογκο στα μαλλια και φενεται η τριχα πιο χοντρη. κανει ομως την τρχα πολη σκληρη και ξηρη, και αρκετα συχνα να βλεπω να μου πεφτουν αρκετες τριχες, που νομιζω δεν συνεβαινε αυτο οταν χρησιμοποιησα για λιγο χρονικο διαστημα το Frezyderm Hair Force Shampoo. ισως να ηταν και ιδεα μου...

σκεφτομαι να ξεκινησω χρηση με αλλο σαμπουαν για την τριχοπτωση..
να πω οτι δεν κανω καμια θεραπεια ουτε και μινοξ.

αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ στο σαμπουαν ειναι να δινει οσο περισοτερο ογκο γινεται στο μαλλι και γενικα μια καλη υγειης εικονα στην τριχα.

μετα απο ψαξιμο εδω στο φορουμ βρηκα αυτα τα 2 σαν καλυτερα για αυτο που θελω αλλα χωρις να τα γνωριζω κιολας ΄ 1) revita k 2) revivogen?

αν καπιος απο εδω μεσα εχει χρησιμοποιησει και τα 2 θα με βοηθουσε καλυτερα στο πιο να επιλεξω. και ακομα καλυτερα αν εχει κανει χρηση και του epicrin, και αν παρατηρησε διφορες μεταξυ τους.

ειδα και για το libroman πολλα θετικα σχολια, μπορω να το χρησιμοποιω για 2 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες σε συνδιασμο με το epicrin που εχω ακομα? η καλυτερα να παω στα 2 που προανεφερα?

ακουω γνωμες ευχαριστω εκ των πρωτερων,

υσ" ας μην αναφερθουμε καθολου στο fungoral, δεν ειμαι θετικος,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
εγώ χρησιμοποιώ 2 φορές την βδομάδα fungoρal και τις υπόλοιπες πράσινο σαπούνι
libroman fungoral τ ίδιο πράγμα είναι και γτ είσαι αρνητικός?

τασαμπουαν να ξέρεις στην τριχόπτωση δεν κάνουνε κτ.....
το μόνο που ίσως να κάνει λίγο είναι το fungoral ως ήπιο αντιανδρογόνο...
άμα ακούς σαμπουαν που σταματούν την τριχόπτωση πρόκειται περί αστικών μύθων.

saloust

New Member
Σιγουρα δεν περιμενω θαυματα απο ενα σαμπουαν και μονο.

καποια ομως κανουν καλυτερη δουλεια, αυτο ψαχνω.
καπιος να εχει δοκιμασει αυτα τα 2 που ρωταω παραπανω, revita, revivogen?

2) μπορω να χρησιμοποιω libroman η bodatherm σε συνδιασμο με το epicrin που ηδη εχω?

καποια σαμπουαν τριχοπτωσης δινουν ογκο στα μαλλια κανουν περισοτερο αφρο και φενεται η τριχα πιο χοντρη, καπιος χρηστης να πρωτεινει κατι?

saloust

New Member
Δεν εχει δοκιμασει κανεις τα σαμπουαν που αναφερω απο εδω μεσα να μου πει εντυπωσεις??

αν και βλεπω πιο πολυ για αγορα το revivogen λογω χαμηλοτερης τιμης,
αλλα ειδα και καλα reviews στο αμαζον.

αν θελει καπιος χρηστης ας μπει στον κοπο να μου πει αν αξιζει για αγορα και αντικαταστασης του epicrin i fredyzerm..

xk

Active Member
φιλε δε τα εχω δοκιμασει τα σαμπουαν που λες αλλα αν θες μια γνωμη για ογκο τριχας δες αυτες τις βιταμινες...

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3237.html

saloust

New Member
Την ασγορα σαμπουαν θα την κανω σιγουρα για λιγο αλλαγη
με ενα απο τα δυο, για αυτο ειμαι λιγο επιμονος στην ερωτηση μου.

ευχαριστω παντως φιλε xk,

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
saloust είπε:
Καλησπερα σε ολους,

κανω χρηση σαμπουαν epicrin x 12 χρονια γιατι μου δινει πολυ ογκο στα μαλλια και φενεται η τριχα πιο χοντρη. κανει ομως την τρχα πολη σκληρη και ξηρη, και αρκετα συχνα να βλεπω να μου πεφτουν αρκετες τριχες, που νομιζω δεν συνεβαινε αυτο οταν χρησιμοποιησα για λιγο χρονικο διαστημα το Frezyderm Hair Force Shampoo. ισως να ηταν και ιδεα μου...

σκεφτομαι να ξεκινησω χρηση με αλλο σαμπουαν για την τριχοπτωση..
να πω οτι δεν κανω καμια θεραπεια ουτε και μινοξ.

αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ στο σαμπουαν ειναι να δινει οσο περισοτερο ογκο γινεται στο μαλλι και γενικα μια καλη υγειης εικονα στην τριχα.

μετα απο ψαξιμο εδω στο φορουμ βρηκα αυτα τα 2 σαν καλυτερα για αυτο που θελω αλλα χωρις να τα γνωριζω κιολας ΄ 1) revita k 2) revivogen?

αν καπιος απο εδω μεσα εχει χρησιμοποιησει και τα 2 θα με βοηθουσε καλυτερα στο πιο να επιλεξω. και ακομα καλυτερα αν εχει κανει χρηση και του epicrin, και αν παρατηρησε διφορες μεταξυ τους.

ειδα και για το libroman πολλα θετικα σχολια, μπορω να το χρησιμοποιω για 2 φορες την εβδομαδα και τις υπολοιπες σε συνδιασμο με το epicrin που εχω ακομα? η καλυτερα να παω στα 2 που προανεφερα?

ακουω γνωμες ευχαριστω εκ των πρωτερων,

υσ" ας μην αναφερθουμε καθολου στο fungoral, δεν ειμαι θετικος,

Αφου δεν θες να ακούσεις για fungoral, βγάλε από τις επιλογές σου το libroman και το revita (και στα δυο η δραστική ουσία είναι η κετοκοναζολη οπως και στο fungoral).
Οπότε αγόρασε το revivogen, ο επόμενοοοος...

saloust

New Member
αλλος ενας λογος που εχω καταληξει στο revivogen.

καλο θα ηταν αν γνωριζα οτι δινει καπως ογκο και δειχνει πιο χοντρη η τριχα απο αλλα σαμπουαν, αυριο εχω σκοπο να το κανω αγορα.

την ουσια κετοκοναζολη την αποφευγω γιατι νομιζω οτι εναι η υπευθηνη που δειχνουν τα μαλλια πιο ξερα και ανοιχτοχρωμα. χωρις να ειμαι σιγουρος.

ευχαριστω Soralteno,

kаl

New Member
ναι αυτο ειχα γραψει και σ ενα αλλο θεμα οτι εχουν γινει πολυ ξηρα τα μαλλια,για αλλαγη χρωματος δν θα το λεγα,απλα ξηρα χωρις να χουν υγιη λουκ και πιο σπαστα θα ελεγα.Πιστευω οτι ισως φταιει το φουνγκοραλ ή ειναι σημαδι οτι παιρνει τα πανω της η τριχοπτωση..αυτο γιατι εχω ξηρα μαλλια μονο σε νοργουντ 5 περιοχη..!

saloust

New Member
ισχυριζονται πολλοι παντως οτι η κετοκοναζολη κανει την τριχα πιο ξηρη.

εγω εκανα την παραγκελια σημερα του revivogen απο το σαι τους, να το δοκιμασω να δω τι λεει..

αρνητικο βεβαια που δεν εχει κετοκοναζολη γιατι αυτη κανει την περισοτερη δουλεια , αλλα για να δουμε..

να εισαι καλα για την επισηνμαση kall2,

Μπλουζα