Σκέψεις για μεταμόσχευση!

jiovani7

New Member
Καλησπέρα σας!Σκέφτομαι εδω και κάποια χρόνια να προχωρήσω σε Μεταμοσχευση και νομίζω τώρα ήρθε η κατάλληλη ώρα.Θελω να με βοηθήσετε να κατανοήσω ποσό προχωρημένο είναι το πρόβλημα μου και σε τι NW βρίσκομαι!Επισης περίπου ποσά grafts χρειάζομαι αν κάνω μμ και είναι προτιμότερο να βάλω μονο στην Α ζώνη ;Ειμαι 43 χρόνων και η αραίωση ξεκίνησε από τα 27 χρόνων και φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί αρκετα εδω και τέσσερα χρόνια.Επισης να επισημάνω ότι δεν λαμβάνω καμία αγωγή.Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες όπου η πρώτη φωτό είναι τώρα και η δεύτερη το 2020.

Συνημμένα

• IMG_0139.jpeg
    IMG_0139.jpeg
    1.5 MB · Προβολές: 69
  • IMG_1148.jpeg
    IMG_1148.jpeg
    834 KB · Προβολές: 69

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα σας!Σκέφτομαι εδω και κάποια χρόνια να προχωρήσω σε Μεταμοσχευση και νομίζω τώρα ήρθε η κατάλληλη ώρα.Θελω να με βοηθήσετε να κατανοήσω ποσό προχωρημένο είναι το πρόβλημα μου και σε τι NW βρίσκομαι!Επισης περίπου ποσά grafts χρειάζομαι αν κάνω μμ και είναι προτιμότερο να βάλω μονο στην Α ζώνη ;Ειμαι 43 χρόνων και η αραίωση ξεκίνησε από τα 27 χρόνων και φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί αρκετα εδω και τέσσερα χρόνια.Επισης να επισημάνω ότι δεν λαμβάνω καμία αγωγή.Σας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες όπου η πρώτη φωτό είναι τώρα και η δεύτερη το 2020.
Καλησπέρα φίλε!Καλά είναι να ξεκινήσεις με Α ζώνη όπως είπες σε διήμερη συνεδρία καθώς θα χρειαστείς τουλάχιστον 3000-3500 grafts και με την θεραπεία θα ενισχυθούν και τα υπόλοιπα απο την Β περιοχή και πίσω εφόσον θες να την ακολουθήσεις!
Το NW σου είναι 4-5 και η ηλικία σου είναι ιδανικότατη για μεταμόσχευση μαλλιών!(γενικά μετά τα 40)
Η δότρια σου σε τι κατάσταση είναι?

LoverBoy

Well-Known Member
Είσαι και "τυχερός" που οι γέφυρες σου έχουν κρατήσει το ύψος τους!Οπότε ντύσιμο μπροστά θα είσαι σούπερ!

RyanStack

Member
Αν φτιάξεις το μπροστά μέρος θα μπορείς να τα αφήνεις και λίγο πιο μακριά και πίσω να μην φαίνεται σχεδόν τίποτα,συν την φαρμακευτική αγωγή.
Καλή ηλικία,όχι πολύ μεγάλο πρόβλημα,νομίζω η περίπτωση σου είναι λουκούμι για κάθε γιατρό.
Η δοτρια σου δεν έχει πειραχθει και αυτό είναι θετικό.
Θα το γράφω σε κάθε μου ποστ,κάνε μεγάλη έρευνα και πολύ προσοχή στο ποιον θα εμπιστευτείς.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλή ηλικία, αλλά εκταταμένη η περιοχή τριχόπτωσης.
NW4 καθοδόν προς ΝW5.
Σίγουρα με μια ΜΜ μπροστά στην Ά ζώνη την κλείνεις.
Θα χρειαστείς όμως και άλλη ΜΜ διότι και στο crown είναι χαμένο το παιχνίδι.
Όσα υπάρχουν και εκεί θα φύγουν, αφού είναι "σηματοδοτημένα" προς κατάρρευση από την αλωπεκία.
Ιδανικά εαν έχεις φυσικά πρόθεση να πάρεις φίναστερίδη, θα σου προστάτευε τη μεσαία ζώνη και ΙΣΩΣ να σου ζωντανέψει και κάποιες τρίχες στο crown.

jiovani7

New Member
Καλησπέρα φίλε!Καλά είναι να ξεκινήσεις με Α ζώνη όπως είπες σε διήμερη συνεδρία καθώς θα χρειαστείς τουλάχιστον 3000-3500 grafts και με την θεραπεία θα ενισχυθούν και τα υπόλοιπα απο την Β περιοχή και πίσω εφόσον θες να την ακολουθήσεις!
Το NW σου είναι 4-5 και η ηλικία σου είναι ιδανικότατη για μεταμόσχευση μαλλιών!(γενικά μετά τα 40)
Η δότρια σου σε τι κατάσταση είναι?
Η δότρια μου φαίνεται να είναι πολύ καλή μετά από επίσκεψη σε ιατρό . Με βάση την εμπειρία σας, το ηλικιακό μου προφίλ και την περιοχή που πρέπει να καλύψω που πιστεύετε ότι πρέπει να απευθυνθώ για μμ; Μιλάω πάντα για Ελλάδα και όχι εξωτερικό!

LoverBoy

Well-Known Member
Η δότρια μου φαίνεται να είναι πολύ καλή μετά από επίσκεψη σε ιατρό . Με βάση την εμπειρία σας, το ηλικιακό μου προφίλ και την περιοχή που πρέπει να καλύψω που πιστεύετε ότι πρέπει να απευθυνθώ για μμ; Μιλάω πάντα για Ελλάδα και όχι εξωτερικό!
Αυτό είναι ευχάριστο ότι η δότρια σου είναι πολύ καλή καθώς αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ΜΜ!
Απο εκεί και πέρα υπάρχουν κλινικές σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,και Κύπρο που θα μπορούν να σου δώσουν αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα αλλά να ξέρεις ότι θα χρειαστείς 2ήμερη!Οπότε βάση του μπάτζετ που μπορείς να διαθέσεις επιλέγεις τα ανάλογα!(οι 2ήμερες κοστίζουν παραπάνω)

JimKan1

Well-Known Member
Πολυ καλη τι σημαινει;

jiovani7

New Member
Πολυ καλη τι σημαινει;
Δες φωτό να μου πεις γιατί δεν έχω εμπειρία!Το ότι έχω καλή δότρια μου το είπε ιατρος που κάνει μεταμοσχεύσεις αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω το όνομα του!

Συνημμένα

• IMG_0379.jpeg
    IMG_0379.jpeg
    1.9 MB · Προβολές: 41
  • IMG_0380.jpeg
    IMG_0380.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 42
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα