Καλησπέρα παιδιά. Μόλις γύρισα από γνωστή κλινική που είχα ραντεβού για ενημέρωση για smp και μεταμόσχευση. Η γνώμη του ανθρώπου με τον οποίον μίλησα ήταν να μην κάνω smp αλλά μεταμόσχευση περι 2.000 grafts crown φυσικά που έχω μεγάλο θέμα και λίγο στο εμπρός και κροτάφους. Πήρα θάρρος μιας και πρόσφατα έκανε ένας φίλος μου χωρίς βέβαια να έχω δει ακόμα αποτελέσματα. Η τιμη που φάνηκε νορμάλ περί 2500 ευρώ. Αρχική μου σκέψη ήταν να τα κουρέψω πολύ κοντά buzz cut και να ρωτούσα ξανά για smp σε άλλες κλινικές. Βέβαια και σε μια άλλη γνωστή που πήρα τηλ να ρωτήσω μου είπαν ότι συνδιαστικα κάνουν το λεγόμενο smp όχι σκέτο. Τιμή 1700 για 4 συνεδρίες και συν του ότι πρέπει να υπάρχουν επαναλήψεις ανά κάμποσα χρόνια. Αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε γνώμες. Από θεραπείες μόνο την κλασσική μινοξ regaine 5 και αυτή παντοτε με διαλείμματα και όχι δυστυχώς τακτικά. Έτσι κ αλλιώς τσ τελευταία χρόνια νομίζω δεν έκανε την ίδια δουλειά όπως όταν ήμουν 24. Είμαι 34 τώρα. Η δοτρια μου είπε ότι είναι άριστη. Αυτά...! Ευχαριστώ πολύ.
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: