panagiotis_35
Member
Καλησπέρα στο φόρουμ,
λοιπόν είμαι 37 χρονών και έχω αρκετή αραίωση οπότε και σκέφτομαι μια λύση.
Έχω βγάλει κάποιες φώτο μόλις τώρα κάτω από το φως και νομίζω παρουσιάζουν μεγαλύτερο το πρόβλημα από ότι φαίνεται στην πραγματικότητα.
Βλέπωντας τις φώτο και εγώ βλέπω ότι έχω αραιώσει και πάνω στο κεφάλι αρκετά και όχι μόνο στους κροτάφους που κυρίως νόμιζα.
Έχω όμως μαλλιά οπότε υπάρχει περίπτωση για σοκ λος αν μπω μέσα στα ήδη υπάρχοντα?
Εσείς πως το βλέπετε να προχωρήσω?
Αν κάνω μεταμόσχευση θέλω να βάλω όσα περισσότερα γίνεται για να έχω καλό αποτέλεσμα. Δότρια έχω πολύ καλή από ότι μου είπαν.
Πόσες μέρες θα συνιστούσατε άδεια ώστε να πάω στην δουλειά και να μην πολυ φαίνεται?10 φθάνουν?
Να πάω για ακουρευτή ή να τα κουρέψω για καλυτερο αποτέλεσμα?
Για κλινική σκέφτομαι Ελλάδα μάλλον στην Αθήνα Dhi, AHC και Παπανικολάου
λοιπόν είμαι 37 χρονών και έχω αρκετή αραίωση οπότε και σκέφτομαι μια λύση.
Έχω βγάλει κάποιες φώτο μόλις τώρα κάτω από το φως και νομίζω παρουσιάζουν μεγαλύτερο το πρόβλημα από ότι φαίνεται στην πραγματικότητα.
Βλέπωντας τις φώτο και εγώ βλέπω ότι έχω αραιώσει και πάνω στο κεφάλι αρκετά και όχι μόνο στους κροτάφους που κυρίως νόμιζα.
Έχω όμως μαλλιά οπότε υπάρχει περίπτωση για σοκ λος αν μπω μέσα στα ήδη υπάρχοντα?
Εσείς πως το βλέπετε να προχωρήσω?
Αν κάνω μεταμόσχευση θέλω να βάλω όσα περισσότερα γίνεται για να έχω καλό αποτέλεσμα. Δότρια έχω πολύ καλή από ότι μου είπαν.
Πόσες μέρες θα συνιστούσατε άδεια ώστε να πάω στην δουλειά και να μην πολυ φαίνεται?10 φθάνουν?
Να πάω για ακουρευτή ή να τα κουρέψω για καλυτερο αποτέλεσμα?
Για κλινική σκέφτομαι Ελλάδα μάλλον στην Αθήνα Dhi, AHC και Παπανικολάου
Συνημμένα
Τελευταία επεξεργασία: