Σμηγματορροική δερματίτιδα και χρηση μινοξυδιλης

gkast

Active Member
Καλησπέρα παιδια μπορεί κανεις να με βοηθησει πως μπορω να φτιάξω μια λοσιόν για ΣΜΔ και συγχρονως να προσθέσω μινοξιδηλη με γλυκερίνη και χωρις οινοπνευμα. Ενας λόγος που δεν μπορώ να κάνω θεραπεία ειναι οτι η προπυλογλυκόλη και το οινοπνεύμα μου δημιουργουν κνυσμό και κοκκινιλες σε όλο το το κεφάλη .
Ο δερματολόγος μου μου προτειναι σαμπουάν clarelux για ΣΜΔ για 2 εβδομάδες και μετά διακοπή αλλά διστάζω να το πάρω λόγω οτι είναι κορτιζονούχο ....:huh:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα.
rogaine foam για μινοξιδιλη.
δοκιμασε για καθημερινη χρηση ενα σαμπουαν με pyrithione zinc απο το super market, head and soulder, η ultrex για να μην τα ψαχνεις ενα ενα,διαβασε τα συστατικα πισω να εχουν την ουσια

gkast

Active Member
kapa είπε:
καλησπερα.
δοκιμασε για καθημερινη χρηση ενα σαμπουαν με pyrithione zinc απο το super market, head and soulder, η ultrex για να μην τα ψαχνεις ενα ενα,διαβασε τα συστατικα πισω να εχουν την ουσια

Σε ευχαριστώ φίλε kapa θα το δοκιμάσω
Πιστευεις πως είναι πιο δραστικο απο ενα σαμπουαν με κετανοζηνόλη?
Διοτι και αυτο το έχω δοκιμάσει με μέτρια αποτελέσματα ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gkast είπε:
kapa είπε:
καλησπερα.

Σε ευχαριστώ φίλε kapa θα το δοκιμάσω
Πιστευεις πως είναι πιο δραστικο απο ενα σαμπουαν με κετανοζηνόλη?
Διοτι και αυτο το έχω δοκιμάσει με μέτρια αποτελέσματα ...

απο αναφορες καποιον μελων ειναι αποτελεσματικο στην ΣΔ.
εγω προσωπικα δεν εχω ΣΔ αλλα εχω δοκιμασει ολα τα σαμπου κετοκοναζολης και αυτα που ανεφερα,το ultrex συγκεκριμενα το χρησιμοποιουσα 8 χρονια,ισως και περισσοτερο και μου εδιωξε το προβλημα ξηροδερμιας που ειχα,ειναι για καθημερινη χρηση και μπορουν να χρησιμοποιηθουν συνδιαστικα και με σαμπου κετοκοναζολης

Μπλουζα