Συμβουλές για μεταμοσχευση

Nick_

New Member
Καλησπέρα σε όλους σας!
υστερα από καθυστέρηση αποφάσισα σιγά σιγά να ψαχτώ για μεταμόσχευση. Είμαι 30 ετών. Επειδή δεν γνωρίζω τίποτα για την υφιστάμενη κατάσταση στην χώρα μας ( ποιότητα μεταμοσχεύσεων και τιμές) θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας ( που να απευθυνθώ) και να υπάρχει και λογική στη τιμή διότι δεν με σηκώνει και για παρά παρά πολλά η τσέπη μου. Επισυναπτόμενα θα δείτε φωτογραφίες της κατάστασης μου. Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοπροαίρετη! Ευχαριστώ!

Συνημμένα

• E28EF593-019E-4826-97ED-0C00FD777796.jpeg
    E28EF593-019E-4826-97ED-0C00FD777796.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 58
  • 432915D4-BED3-4C1D-97A0-DC88585C68A9.jpeg
    432915D4-BED3-4C1D-97A0-DC88585C68A9.jpeg
    1.4 MB · Προβολές: 51
  • 486832DE-FDA7-452F-820C-430531585C27.jpeg
    486832DE-FDA7-452F-820C-430531585C27.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 43
  • C00A26A7-5E58-45A6-BB8A-F01643D224FC.jpeg
    C00A26A7-5E58-45A6-BB8A-F01643D224FC.jpeg
    1.8 MB · Προβολές: 44
  • 8AD1791D-232A-46FE-8BE6-49C4754C2181.jpeg
    8AD1791D-232A-46FE-8BE6-49C4754C2181.jpeg
    1.3 MB · Προβολές: 40
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Κάθησε να διαβάσεις εδώ στο φόρουμ .Πλακώσου στο διάβασμα και θα επιλέξεις μόνος σου .Θα πάρεις και τη γνώμη των μελών αλλά πρώτα διάβασμα

alex7

Well-Known Member
Θα πεις και την ηλικία σου ,θα βάλεις και καλές φωτό της δότριας για να δουν τα μέλη .Εκεί παίζονται πολλά .

Nick_

New Member
Ευχαριστώ! Πρόσθεσα ηλικία και μια φωτογραφία από δότρια! Περιμένω τις απόψεις σας και τις συμβουλές σας!

Flag17

Well-Known Member
Για 6αρης νομίζω πας φίλε μου. Είχες απότομη πτώση ? Πότε άρχισες να παρατηρείς το πρόβλημα ? Ακολουθείς κάποια αγωγή ?

Nick_

New Member
Για 6αρης νομίζω πας φίλε μου. Είχες απότομη πτώση ? Πότε άρχισες να παρατηρείς το πρόβλημα ? Ακολουθείς κάποια αγωγή ?
Καλησπέρα! Όχι, δεν είναι απότομη πτώση, είναι σταδιακή από τα 23-24 και μετά. Από αγωγές χρησιμοποιώ μινοξοδιλη μόνο.

Flag17

Well-Known Member
Καλησπέρα! Όχι, δεν είναι απότομη πτώση, είναι σταδιακή από τα 23-24 και μετά. Από αγωγές χρησιμοποιώ μινοξοδιλη μόνο.
Νομίζω θα σε βοηθούσε πολύ η φίνα ειδικά στο crown θα σε μάζευε πιθανότατα. Εγώ έχω αρχίσει εδώ και ένα μήνα φίνα με σκοπό να δω την κατάσταση στο 6 μηνο και μετά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση. Νομίζω πως για να γεμίσεις αν δεν πάρεις φίνα η κάτι θες 5000+ ,η φίνα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις όσα έχεις και πιθανό να δεις και επανέκφυση στο crown. Παίζει μεγάλο ρόλο και τι εικόνα θέλεις εσύ και τι απαιτήσεις έχεις. Θες ένα πυκνό αποτέλεσμα εφόσον η δοτρια το επιτρέπει ή απλά να αποκτήσεις μια βασική κάλυψη ?

Nick_

New Member
Νομίζω θα σε βοηθούσε πολύ η φίνα ειδικά στο crown θα σε μάζευε πιθανότατα. Εγώ έχω αρχίσει εδώ και ένα μήνα φίνα με σκοπό να δω την κατάσταση στο 6 μηνο και μετά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση. Νομίζω πως για να γεμίσεις αν δεν πάρεις φίνα η κάτι θες 5000+ ,η φίνα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις όσα έχεις και πιθανό να δεις και επανέκφυση στο crown. Παίζει μεγάλο ρόλο και τι εικόνα θέλεις εσύ και τι απαιτήσεις έχεις. Θες ένα πυκνό αποτέλεσμα εφόσον η δοτρια το επιτρέπει ή απλά να αποκτήσεις μια βασική κάλυψη ?
Για φιναστεριδη μου το έχουν και πει και άλλοι, θα τη ξεκινήσω. Τώρα όσον αφορά τη μεταμόσχευση, εφόσον το έχω πάρει απόφαση να την κάνω, για πυκνό αποτέλεσμα στοχεύω.

alex7

Well-Known Member
Είναι αλήθεια. Με την μινοξ δεν έχω δει καμία διαφορά και τη χρησιμοποιώ χρόνια.
Σταματα την .Εγώ τη χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια και μου έκανε καλοήθης αρρυθμίες στην καρδιά .Πέρασαν μόλις την έκοψα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Είναι αλήθεια. Με την μινοξ δεν έχω δει καμία διαφορά και τη χρησιμοποιώ χρόνια.
Κοίτα μην την σταματήσεις γιατί πιθανώς να σου κρατάει αυτά που έχεις. Πάμε στην φινα τώρα καλό είναι να πάρεις ένα εξάμηνο να αξιολογήσεις την κατάσταση και μετά επέμβαση. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πήγαινα σε ένα πλάνο μεταμόσχευσης 2 συνεδρίων με 1 χρόνο διάφορα. Εφόσον μου λες πως θες πυκνό αποτέλεσμα αναλογα τι θα σου δώσει η φίνα θα μπορούσες να βάλεις 3000-4000 σε hairline A+B ζώνη και μετά από ένα χρόνο βλέπεις πως θα είναι το crown σου και αν χρειάζεσαι και ένα touch up μπροστά. Από Ελλάδα όσο διαβάζω το φόρουμ σαν vfm επειδή είδα πως λες ότι δεν θες να δώσεις πολλά χρήματα ο κύριος Τυρκάλας χρεώνει περίπου 1 ευρώ το γκραφτ, επίσης Κύπρο στην hdc είναι 1,6€ το γκραφτ κάποια άλλα μέλη που έχω παρακολουθήσει έχουν πάρει τίμια αποτελέσματα και από τον κύριο Κολιατο Θεσσαλονίκη όπως και από την ahc

Flag17

Well-Known Member
Σταματα την .Εγώ τη χρησιμοποιούσα πολλά χρόνια και μου έκανε καλοήθης αρρυθμίες στην καρδιά .Πέρασαν μόλις την έκοψα
Άλεξ εσύ είχες παρενέργειες και καλά έκανες , ο φίλος δεν αναφέρει να έχει κάτι αν την σταματήσει πιθανώς να χάσει αρκετά μαλλιά που θα του κρατάει

alex7

Well-Known Member
Άλεξ εσύ είχες παρενέργειες και καλά έκανες , ο φίλος δεν αναφέρει να έχει κάτι αν την σταματήσει πιθανώς να χάσει αρκετά μαλλιά που θα του κρατάει
Ποια μαλλιά;Στο κεφάλι του δε φαίνεται να κανει καθόλου δουλειά .Τζάμπα βάζει .Σε λίγο δε θα μείνει τίποτα

Flag17

Well-Known Member
Ποια μαλλιά;Στο κεφάλι του δε φαίνεται να κανει καθόλου δουλειά .Τζάμπα βάζει .Σε λίγο δε θα μείνει τίποτα
Πιθανώς επειδή ο φίλος όπως λέει την βάζει χρόνια να του κρατάει αυτά που βλέπεις στο κεφάλι. Ίσως αν δεν έβαζε καν να ήταν επάνω γυμνός τελείως ήδη

alex7

Well-Known Member
Πιθανώς επειδή ο φίλος όπως λέει την βάζει χρόνια να του κρατάει αυτά που βλέπεις στο κεφάλι. Ίσως αν δεν έβαζε καν να ήταν επάνω γυμνός τελείως ήδη
Όχι εμένα μου τα κράτησε χρόνια και ήταν πολλά .Αυτά που έχει είναι πολύ λίγα και σίγουρα καταδικασμένα .Είναι ολοφάνερο ότι δεν τον πιάνει

Flag17

Well-Known Member
Μπορεί να το κόψει για ένα διάστημα και να δει . Αν έχει απότομη πτώση όσων έχουν μείνει η όχι

piros75

Well-Known Member
Αφού έχεις σκοπό να πάρεις φίνα, ξεκίνα και δες για μεταμόσχευση μετά από 1 χρόνο. Εντωμεταξύ διάβασε το φόρουμ και σιγά, σιγά θα σχηματίσεις άποψη...

Μπλουζα