Συμβουλές για χρηση φινα

rev_twist

New Member
Καλησπερα! Εδω και καμποσο καιρό σκέφτομαι να ξεκινήσω την χρήση φινα, μιας και εχω πέσει θυμα γιατρου που μου πρότεινε δικα του γιατροσόφια και οπως ηταν αναμενόμενο αντι να σταματήσει η τριχόπτωση, αυτη συνεχισε ανενόχλητη. Θέλω λοιπόν καποιες συμβουλές και κυριως αν μπορω να την προμηθευτώ χωρις συνταγή απο οποιοδήποτε φαρμακείο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
1.Παίρνεις Proscar 5,34€ από φαρμακείο
2. Παίρνεις κόφτη χαπιών 2€ από φαρμακείο
3. Κόβεις το χάπι στα τέσσερα
4. Παίρνεις ένα κομμάτι την ημέρα
5. Ξεχνάς το φόρουμ και τα νήματα για την φίνα
6. Συνεχίζεις τη ζωή σου όπως πριν
7. Σε ένα χρόνο αξιολογείς το αποτέλεσμα.

rev_twist

New Member
1.Παίρνεις Proscar 5,34€ από φαρμακείο
2. Παίρνεις κόφτη χαπιών 2€ από φαρμακείο
3. Κόβεις το χάπι στα τέσσερα
4. Παίρνεις ένα κομμάτι την ημέρα
5. Ξεχνάς το φόρουμ και τα νήματα για την φίνα
6. Συνεχίζεις τη ζωή σου όπως πριν
7. Σε ένα χρόνο αξιολογείς το αποτέλεσμα.
Δηλαδή, μπαινω φαρμακείο και ζηταω προσκαρ; Χωρις συνταγή;

bobby

Well-Known Member

bobby

Well-Known Member
Το propecia είναι η δόση 1mg/χαπι για την καράφλα δηλαδή 28 χαπια 40,83 €=28 δόσεις
Κόστος 882,1429 / g

Το proscar είναι η δόση 5mg/χαπι για τον προστατη δηλαδή 14 χαπια 5,34€ που με το κόψιμο γίνονται 4Χ14=56 δόσεις των 1,25mg/χάπι
Κόστος 48,2857 / g

20πλασια τιμή το propecia για την ίδια δραστική ουσία…..
Και τα δυο φάρμακα είναι τα original το ένα για προστάτη το άλλο για καράφλα ίδια δραστική διαφορετική δοσολογία για αυτό και το κόψιμο.

GeorgeXz

Active Member
Δεν νομίζω, αλλά τέλος πάντων. Κ το proscar έχει συσκευασία 1mg ανά χάπι, άσχετα αν δεν το παίρνει κανείς.

Αν ο γιαννακόπουλος είχε την πατέντα για τη φίνα μέχρι να λήξει και γίνει γενόσημο θα είχε κάνει την Παναθηναϊκάρα μας Σικάγο Μπουλς από τότε...

Τέλος πάντων, το Alsteride κόβεται κ καλύτερα, δεν έχει το περίεργο σχήμα του προσκαρ, αν κάποιος έχει και άλλη πρόταση καλύτερη εδώ είμαστε

Kostas97

Well-Known Member
Δεν νομίζω, αλλά τέλος πάντων. Κ το proscar έχει συσκευασία 1mg ανά χάπι, άσχετα αν δεν το παίρνει κανείς.

Αν ο γιαννακόπουλος είχε την πατέντα για τη φίνα μέχρι να λήξει και γίνει γενόσημο θα είχε κάνει την Παναθηναϊκάρα μας Σικάγο Μπουλς από τότε...

Τέλος πάντων, το Alsteride κόβεται κ καλύτερα, δεν έχει το περίεργο σχήμα του προσκαρ, αν κάποιος έχει και άλλη πρόταση καλύτερη εδώ είμαστε
Proscar 5mg
Propecia 1mg
Ιδια εταιρεια, απο τη Βιανεξ στην Ελλαδα οπως ειπες.

Η Βιανεξ εχει συνεργιασια στην ουσια με τη Μερκ, στην πραξη παραγωγη γινεται συμφωνα με τις προδιαγραφες που εχει ορισει η Μερκ για τη δραστικη ουσια τα εκδοχα και την ολη διαδικασια παρασκευης οποτε το προσκαρ-πρεπεσια που παραγεται στην Ελλαδα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που παραγεται σε αλλες χωρες ως Μερκ.

Βιοδιαθεσιμοτητα γενοσημου(Alsteride etc) : 80%-125% σε σχεση με το πρωτοτυπο φαρμακο.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member

Από όλο το κατεβατό που κάθισα και σου έγραψα αυτό κατάλαβες; :D:D:D:D
Πάρε prophecia τοτε…. Αυτό είναι το φάρμακο της μελέτης 40€/28 χαπια…ευκαιρία….

dimak48

New Member
Να ρωτήσω και εγώ κατι που με απασχολεί σε περίπτωση που κάποιο χρησιμοποίει φίνα και θέλει να κανει παιδιά στο μέλλον πρέπει να την κόψει πριν γίνει η προσπάθεια??

kollaps

Active Member
Να ρωτήσω και εγώ κατι που με απασχολεί σε περίπτωση που κάποιο χρησιμοποίει φίνα και θέλει να κανει παιδιά στο μέλλον πρέπει να την κόψει πριν γίνει η προσπάθεια??
Πολλούς μας απασχολεί αυτό το ερώτημα για όταν έρθει η ώρα, ένας σύντροφος ρώτησε τον Lorenzo που έχει εκατοντάδες μακροχρόνιους ασθενείς με φίνα και πόσταρε την απάντηση του εδώ:

Μπλουζα