Black-Wolf
New Member
Καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα. Εαν το παρων thread βρισκεται σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει. Λοιπον ας μπουμε στο ψητο..ειμαι 22 χρονων κλιμακα norwood 3A (αν και η κορυφη εχει αραιώσει αισθητα αλλα οχι τελειως) και εδω και 4 χρονια παλευω με διαφορες θεραπειες τριχοπτωσης (κυριος regaine και διαφορες βιταμίνες) αλλα τωρα τελευταια ο δερματολογος βλέποντας επιδείνωση μου χορήγησε propecia (εχει 6 μηνες). Εσεις τι γνωμη εχετε για την φινα? ειναι ασφαλες? εχω διαβασει απειρες σελιδες μεσα στο φορουμ αλλα ακρη δεν εβγαλα...απο παρενεργειες να σας πω οτι εχω εμφανισει αρκετα μειωμενη λιμπιντο και διαθεση για σεξ και φυσικα διαφορά στο σπερμα οποτε εχω μπει σε διλλημα για το εαν θελω τα μαλλια περισσοτερο η την ερωτικη διαθεση..:s εχετε καποια ενναλακτικη για φινα? διαβασα για τοπικη φινα αλλα δεν ξερω εαν αξιζει ο κοπος και στο τελος εχει τις ιδιες παρενεργειες παλι...
Επισης σκεφτομαι να αγορασω tretinoin για καλύτερη απορρόφηση της μινοξυδιλης οπως επισης και revivogen για τοπικο dht-blocker. Πως βλεπετε το σκεπτικο μου? Εχετε καποια ενσταση-συμβουλη?
Επισης σκεφτομαι να αγορασω tretinoin για καλύτερη απορρόφηση της μινοξυδιλης οπως επισης και revivogen για τοπικο dht-blocker. Πως βλεπετε το σκεπτικο μου? Εχετε καποια ενσταση-συμβουλη?