Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε μου!Δεν συνταγογραφείται και μπορείς να την βρείς στο φαρμακείο proscar 5mg(το κοβεις με κόφτη φαρμάκων)αποτελεί οικονομική λύση γύρω στα 5 ευρώ!Και propecia των 1mg σε πιο ακριβή τιμή(δεν γνωρίζω ακριβώς)Καλησπέρα παιδιά είμαι 28 χρόνων κ βλέπω μια αραίωση θέλω να ρωτήσω αν πάω σε έναν οποιοδήποτε δερματολόγο μπορεί εκείνος να μ συνταγογράφησει φίνα κ αν ναι την βρίσκω εύκολα στα φαρμακεία ;
Επίσης ήθελα να ρωτήσω σε τι τιμή παίζει κ ποσά mg πρέπει να παίρνεις
Ευχαριστώ
Καλησπέρα φίλε μου!Δεν συνταγογραφείται και μπορείς να την βρείς στο φαρμακείο proscar 5mg(το κοβεις με κόφτη φαρμάκων)αποτελεί οικονομική λύση γύρω στα 5 ευρώ!Και propecia των 1mg σε πιο ακριβή τιμή(δεν γνωρίζω ακριβώς)
Η συνήθης δόση είναι 1 mg ημερησίωςΣε
Κόφτη πάλι απο το φαρμακείο γύρω στα 2 ευρώ.......Μινοξιδίλη ποιά χρησιμοποιείς?Μήπως να την γυρίσεις σε αφρο?Σε ευχαριστώ για την απάντηση , τώρα κόφτη που βρίσκω συγγνώμη αν η ερώτηση ακούγεται αστεία απλά δν έχω ιδέα απ αυτά , απλά παίρνω χρόνια μινοξιδιλι σε σπρέι κ μ δημιουργεί πλέον δερματίτιδα κ θέλω να πάω σε χαπι φινας
Βάζω χρόνια botafex με βοήθησε αρκετάΚόφτη πάλι απο το φαρμακείο γύρω στα 2 ευρώ.......Μινοξιδίλη ποιά χρησιμοποιείς?Μήπως να την γυρίσεις σε αφρο?
Εμένα ο botafex δεν μου είχε κάτσει καλά...μου έβγαζε λιπαρότητα και φαγούρα.....Βάζω regaine αφρό και τον αγοράζω απο Φαρμακείο της περιοχής μου στα 32 ευρώ....Είναι ο πιο "Φιλικός" με το δέρμα και το καλο είναι ότι αφήνει το μαλλί στεγνό και με όγκο!Βάζω χρόνια botafex με βοήθησε αρκετά
Τώρα αφρό τι επιλογές έχω με τι τιμές πάνω κάτω ;
Ποσο σου κρατάει ο αφρός ; Βγάζεις μήνα;Εμένα ο botafex δεν μου είχε κάτσει καλά...μου έβγαζε λιπαρότητα και φαγούρα.....Βάζω regaine αφρό και τον αγοράζω απο Φαρμακείο της περιοχής μου στα 32 ευρώ....Είναι ο πιο "Φιλικός" με το δέρμα και το καλο είναι ότι αφήνει το μαλλί στεγνό και με όγκο!
Ναι βάζω μια φορά το βράδυ και μου κρατάει λίγο παραπάνω απο μήνα!Ποσο σου κρατάει ο αφρός ; Βγάζεις μήνα;