Τα σαμπουαν χωρις zinc

Μηπως να ξεκινησουμε να γραφουμε τα σαμπουαν που κυκλοφορουν και που εχουμε δοκιμασει και δεν εχουν zinc? (για να τα χρησιμοποιουμε παραλληλα με minox)

1)Orzene μπυρας για λιπαρα μαλλια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vaggos92

New Member
θελω να κανω μια ερωτηση πανω στο θεμα,το zinc τι ειναι επειδη δεν το γνωριζω/δεν το εχω ψαξει,και ακομη..ειναι καλο ενα σαμπουαν να εχει βιταμινη και προβιταμινη Β5?γιατι εαν ειναι σκεφτομαι να αλλαξω σαμπουαν εχω το wash go ginseng.

vaggos92 είπε:
θελω να κανω μια ερωτηση πανω στο θεμα,το zinc τι ειναι επειδη δεν το γνωριζω/δεν το εχω ψαξει,και ακομη..ειναι καλο ενα σαμπουαν να εχει βιταμινη και προβιταμινη Β5?γιατι εαν ειναι σκεφτομαι να αλλαξω σαμπουαν εχω το wash go ginseng.

το zinc ειναι ο ψευδαργυρος...αυτο που χρησιμοποιηται σε σαμπουαν ειναι η πυριθειονη του ψευδαργυρου..μιαενωσηπου βοηθαει στη σμηγματορροικη δερματιτιδα (κοινως λαδωμα)... απο ερυενες δεν εχω βρει ακτι που να το αποδεικνυει αλλα διαβασα εδω απο τα παιδια οτι οταν χρησιμοποιησαν τετοιο σαμπουαν μαζι με μινοξιδιλη ειδαν αυξμενη τριχοπτωση κλπ... εγω παντως οσα δοκιμασα περα απο ultrex και head & shoulders και ειδικα μετα απο την λαδιλα που αφηνει η μινοξιδιλη δεν εκαναν απολυτως τιποτα...σαν να μην τα ελουσα ποτε... μονο με αυτα τα 2 ,ακομα και με ενα χερι καθαριζει το κεφαλι μουκαι τα μαλλια μου

Μπλουζα