kikh vas
Member
καλησπερα ειμαι 23 και κατοπιν διακοπης αντισυλληψης μετα απο 5 ετη που λαμβανα εμφανισα εντονη τριχοπτωση.η γιατρος απ τη οποια απογοητευτηκα πολυ σνοομπαροντας εξετασεις τ τυπου πχ τριχοριζογραμμα ,πυκνομετρηση τραβωντας τουφες απ τα μαλλια μου με 3-5 τριχες να της μενουν στ χερι μιλησε για ανδρογενετικη αλωπεκια χωρις ν εχει ορμονικες η εκτιμηση ενδοκρινολογου,με προετρεψε να δω τις προαναφερθεισες ειδικοτητες αλλα ετσι ελαφρα τη καρδια με εβαλε σε botafex μινοξιδιλη 2 φορες τη μερα καθε μερα 6 ψεκασμους για 6 βδομαδες.παροτι της ειπα πως ξεκινησε το θεμα ενα μηνα μετα τη διακοπη των χαπιων αρνουταν τη συνδεση διακοπη χαπιων με τριχοπτωση και παρ'οτι της ειπα οτι χανω μαλλια απο παντου (διαχυτα σε καθε μερια κυριως μακριες τριχες).η απορια μ ειναι η ανδρογενετικη απ οτι συμπερανα κανει σταδιακη συρρικνωση του θυλακα και στς γυναικες αραιωση στη χωριστρα οποτε η δικη μ επιθετικη 200 -250 τη μερα που χανω και το γεγονος οτι ειδε στους κροταφους ψιλοαραιωση θα μπορουσε να ειναι?και το βρηκε απλα τραβωντας τουφες?
οποτε ειπε για μινοξιδιλη και φοβωμενη πως θα ενοχλησει αρκετα τη χρονια μου (απο μωρο) κνιδωση θα μπορουσα να το γυρισω σε τοπικη σπιρονολακτονη?τι γνωριζετε ?ευχαριστω εκ των προτερων