Το revivogen μονο του κανει δουλεια?

billaros

Active Member
μπηκα στο revivogen.gr και ψαρωσα.λεει για νεα μαλλια 9 στους 10 κλπ...κανει επανεκφυση ??χωρις μινοξ και αλλες θεραπειες?υπαρχει περιπτωση να κανει επανεκφυση σε κροταφους?εχει 100 ευρο ολο το πακετο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Κοίτα...σε ορισμένους δουλεύει ,αλλά σίγουρα όχι σε τέτοιο ποσοστό που λένε και επίσης μην περιμένεις τρελά αποτελέσματα.
Αν ηταν σε καλή τιμή θα άξιζε ,αλλά σε αυτά τα λεφτά εγώ δεν θα το έπαιρνα.
Τώρα το αν αξίζει να ασχοληθείς η όχι εσύ αποφασίζεις

nikosssss

Active Member
http://www.hairlossgr.com/threads/revivogen-Παρενέργειες.1747/

Μπορεί και να σου κάνει δουλειά ανάλογα με το πρόβλημά σου. Σε μένα ας πούμε που τα τριχοθυλάκια είναι ακόμα ενεργά απλά παρατηρείται thining hair, μπορεί να τα ταρακουνήσει και να ξαναζωντανέψουν σε πάχος και χρώμα. Σε κάποιον που έχει μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως να μη κάνει τίποτα.
Εμένα θα με ενδιέφερε πάντως να κάνω μια θεραπεία ενός χρόνου. Στο παραπάνω thread μάλιστα, που είναι και αρκετά παλιό, κάποιος αναφέρει οτι κάποια παιδιά που κάναν θεραπεία ένα χρόνο περίπου είδα κάποια ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Γενικώς το θέμα είναι σε τι στάδιο τριχόπτωσης/αραίωσης είσαι. Η συγκεκριμένη θεραπεία πιστεύω κάνει δουλειά, αλλά για άτομα με αρχικό στάδιο αραίωσης, ώστε να προλάβεις να το αναχαιτίσεις!!

FreeThinker

Well-Known Member
μπηκα στο revivogen.gr και ψαρωσα.λεει για νεα μαλλια 9 στους 10 κλπ...κανει επανεκφυση ??χωρις μινοξ και αλλες θεραπειες?υπαρχει περιπτωση να κανει επανεκφυση σε κροταφους?εχει 100 ευρο ολο το πακετο..

εμενα δε μου εκανε τιποτα παντως. και ημουν και 17 χρονων οταν το ξεκινησα με αρχες αραιωσης. οποτε δε δικαιλογειται να μη βοηθησε καθολου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MJJ

New Member
ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο τριχοπτωσης το χρησιμοποιω 6 μηνες και εχουν βγει λιγες τριχες στην hairline. αλλα γενικα χανω εδαφος με την εποχιακη ειδικα. μονο του δεν νομιζω να κανει πολλα αλλα βοηθαει σιγουρα αν εισαι σε αρχικο σταδιο αλλιως δεν νομιζω. ειναι πανακριβο και πολυ λιπαρο πρεπει να το χρησιμοποιεις το βραδυ δεν γινεται να βγεις με αυτο εξω. ειναι μπελας σκεψου το καλα πριν το ξεκινισεις. θελω να ξενικινισω regaine foam αλλα και αυτο πανακριβο τωρα που εχω μπλεξει με το ρεβιβο.ελπιζω τουλαχιστον το φθινιπωρο να βοηθισει με την εποχιακη .

Μπλουζα