αποτελεσματα απο βουρτισμα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
Ειπα να φτιαξω ενα θεμα για να λεει ο καθε ενας τι βλεπει και τι οχι απο αποτελεσματα απο βουρτσισμα για να τα εχουμε ολα συγκεντρομενα και οχι χαμενες απαντησεις σε 100 σελιδες μεσα.. ελπιζω ετσι να εχουμε μια ποιο ξεκαθαρη εικονα αν ειναι ευκολο ας δωσουν το παρον τους οσοι εχουν ξεκηνησει βουρτσισμα να ξερουμε και ποσα ατομα περιπου ημαστε και ποσοι το παρατησανε στο περασμα του χρονου με την ενοια οτι χαθηκαν... σε πολα θεματα εξαφανιζονται πολα ατομα ετσι αν μπορειτε δωστε το παρον στο θεμα με καποια φραση να ξερουμε ποσοι ειμαστε και αργοτερα λεμε για τα αποτελεσματα. νομιζω δεν χριαζεται να ανοιξω καποια δημοσιευση μιας και αμα ειναι συγκεντρομενες οι απαντησεις των χριστων ειναι ποιο ξεκαθαρα τα πραγματα για το τι κανει τελικα το βουρτσισμα και τι οχι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
εγώ θα ξεκινήσω άμεσα.με την βούρτσα που παραθέτει και ο κάπα και o gomi από το e bay το γερμανικό μιας και αυτή χρησιμοποιουν και αυτοί.
είμαι πολύ αισιόδοξος πάντως.εσύ θα βάζεις και μινοξ παράλληλα?

gianniskritikos2

Active Member
εγω φιλε μου θ αβαλω μινοχ και οτι γινει για κανα μηνα και μετα βουρτσα εχω μια απελπισια πιστευω οτι τιποτα δεν δουλευει εχω στο μυαλο μου οτι ειμαι 100% Μελοντικος καραφλας το εχω παρει χαμπαρι και απλα κανω αυτοψυχολογια στο να αποδεχτο την κατασταση και να βρω μια λυση οπως ανεφερα σε αλλο θεμα μμ η προσθετο... εδω μουρχετε να μην βαλω καν μινοξ να μην μπω στον κοπο να βαλω τιποτα στο κεφαλι μου αργα η γρηγορα ετσι κιαλιος θα τα χασω θεραπιες δεν ερχονται στο κοντινο μελλον οποτε τα μαλλια μου με χερετανε το εχω παρει χαμπαρι δηλαδει ζω πλεων με μια σιγουρια δεν ζω με το ανχος αν θα τα κρατησω αν η μινοχ θα με κρατησει για ποσο και ετσι... απλα λεω οκ μολις δεις τα σκουρα πρατεις... με χαλασε πολι που χαλασε η μινοξ που ειχα παραγγηλει περιμενα να δω τπτ και χαλασε και βαρεθηκα να περιμενω ακομα νε ερθει η επομενη ... ετσι μου ρχετε να τα παρατησω ολα ενοω φορουμ να μηνβαζω τιποτα και στα @@ μου και να δω τι θα κανω κουραστικα ολο κατι λεμε και καταληγουμε στα ιδια... ολο κατι βρισκουμε και τελικα δεν κανει δουλεια... να πω εγω την γνωμη μου οι μισοι δεν βλεπουν τιποτα απο την μινοξ οι αλλοι τα χανουν σε 1 χρονο αλλοι σε αρκετο καιρο αλλα λιγοι... φινα δεν συζηταω δεν το θεωρω καν λυση... λεμε να δουμε θα δουλεψει ο ζινκ τελικα οχι.... ολοι και εγω μεσα με εναν ενθουσιασμο θα βγαλουμε μαλλια .... και ξερεις τι γινεται? μια θεραπια βγαινη αχριστη μολις βγει κατι νεο παραδειγμα ο ζινκ ηταν θεικος μεχρι που αρχισαμε να μιλαμε για ρολλερ ξαφνικα απο εκει που οποιος νεος εμπενε πρωτινοταν ο ζινκ για πρωτη θεραπια εγινε αχριστος και μετα προτινοταν το ρολλερ λεμε τοτε με το ρολλερ ναι!!! θα βγαλουμε μαλλια.... αρχιζει το θεμα παλι να ψοφαει με το ρολλερ και μπαινει στο πεχνιδι το βουρτσισμα τι να παρουμε λενε οι νεοι? απαντισεις στην αα μαλλον το βουρτσισμα κανει καλυτερα απο το ρολλερ σε λιγο καιρο θα μου το θυμιθεις θα κοπει το ρολλερ θα βουρτσαρουν ολοι εδωμεσα και μολισ βρεθει κατι νεο θα λεμε τελικα δεν δουλεψε τοσο το βουρτσισμα το θαβουμε δοκιμαστε αυτο εχει καλες προδιαγραφες απο το ενα στο αλλο παμε... και ποτε πισω... τα στανταρ ποια ειναι λοιπον? ακομα μινοχ φινα? και αυτα προσωρινα αποτελεσματα? πρεπει να το χονεψω και πιστευω καλα θα κανουν ολοι εδωμεσα να το παρουνε χαμπαρι χρονο και λεφτα τρομε... το μονο που αξιζει ειναι η μινοχ και οχι σε ολους για να το καθιστερισει.. και ξαναλεω πρεπει ολοι να το παρουν χαμπαρι εχεις αα απο τα 20? απο τα 25? τελειωσες τι ψαχνεις? μαζευε λεφτα για μεταμοσχευση μεχρι να την κανεις τα πραγματα ειναι δυσκολα η αποδεξου την καραφλα σου μην κριβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. αλλη λυση για δικα μας μαλλια απο την μμ δεν υπαρχει το να γινω ττραβελι για να εχω μαλια για 10 χρονια δεν ειναι λυση και να μην γινω τραβελι τα οτι προκαλει μακροχρονια η φινα δεν ειναι λογος να την χρισιμοποιησω.... ανοιξα το θεμα για να μην γινει παλι το ιδιο να σωπασουν ολοι ξαφνικα να εξαφανιστει και το βουρτσισμα... γιαυτο και θελω να δω ποσοι το χρισιμοποιουνε ποσοι θα μηνουν.... ολο κατι νεο βρισκουμε.. και κανουμε μια τριπα στο νερο... καλα κανουν τα παιδια και ψαχνουν αλα αρχιζω και κουραζομαι... εχω κουραστει να βλεπω τον εαυτο μου να αραιωνει ετσι αργα αργα... αμα ειναι να βαλω προσθετο η μμ θελω αυριο το πρωι να σηκοθω και να τα εχω χασει ολα επιτελους να τελειωνει το μαρτιριο να πατισω μμ αν γινεται η να βαλω προσθετο να τελειωνω απο το να λεω χανω μαλλια χανω μαλλια ε αντε να φιγουν να τελειωνω... η καραφλα δεν μου παει καθολου δεν προκειτε να μηνο καραφλος....κατι θα κανω... αλλα οι θεραπιες ειναι μια τρυπα στο νερο.... ξαναλεω θα βαλω μινοχ αν δεν με κρατησει εφιγα με την μια δεν μπορω να περιμενω να πεσουν τα μισα μου μαλλια να φενομαι με την καραφλα για να κανω μμ θα κανω προσθετο και οσο το φοραω αν η αραιωση σταθεροποιηθει σε σημειο να μπορω να κανω μμ και να εχω ενα καλο αποτελεσμα θα κανω μμ . αυτες ειναι οι αποψεις μου απανο στο θεμα... ο καπα λεει ο ζινκ δουλεψε σε αυτον τελεια καλυτερα απο μινοχ τοτε γιατι την εκοψε? δεν θελει να βγαλει μαλλια λεει δεν τον πολινιαζει το κανει για χομπι... ωραια παει και ο ζινκ τωρα τολλαρουνε οι περισσοτεροι βλεπουν μειωση τις τριχοπτωσης... καλο αυτο αλλα πεταχτηκε ο τροφεας και ειπε χρισιμοποιουσαν καιρο το ρολλερ και εμτα δεν εφερε τα καταληλα αποτελεσματα και το κοψανε ολοι στα ξενα φορουμ... φτασαμε στο βουρτσισμα ενας ειδε πολι καλο αποτελεσμα ο γκομι και ιμεχρι στιγμης ειναι ο μονος.. μου εχει φιγει η αισιοδοξια μου που ειμουν παραπολυ αισιοδοξος... πιστευω και μαλιστα πολι οτι κανενας δεν θα βγαλει μαλλια με το βουρτσισμα τωρα θα με βρθσουν πολα ατομα αλλα το πιστευω ολο ερευνες λενε τρελα αποτελεσματα ολο ενα μελος απο το φορουμ εβγαλε μαλλια (ζινκ καπα)(βουρτσισμα γκομι) και τελικα βλεποντας αυτους ολοι δοκιμαζουν και γινονται χειροτερα τον ζινκ τον δοκιμασαν το πολι 15 ατομα και οι 15 ειχαν σεντινκ οι μισοι ζαλαδες οια λοι μισοι πονοκεφαλους... κανενας δεν ειδε μαλλια να βγαινουν μονο ο καπα (δεν λεω οτι λεει ψεματα πιστευω οτι εβγαλε αλλα ο μονος) το ιδιο πιστευω θα γινει και με το βουρτσισμα ο μονος (γκομι) . θα παρακαλεσω οποιος θελει να απαντησει να το κανει σε αλλο θεμα να παρει το κειμενο που εγραψα και να απαντησει αλλου το θεμα το ανοιξα για αλλο σκοπο και οχι για να ψιχολογισουμε εμενα και τις τυχον λαθος αποψεις μου που ειμαι σιγουρα ο μονος που βλεπω ετσι τα πραγματα.

αμα ανατρεξουμε στ απαλια θεματα στο φορουμ πριν αρκετα χρονια απο τοτε καθε καποιο χρονικο διαστιμα κατι ανακαλυπτεται απο τα μελοι του φορουμ ολοι ενθουσιαζονται και ναμαστε μετα απο παραπολες δοκιμες που περιμεναμε να δουλεψουν ακομα περιμενουμε κατι νεο να δουλεψει προς το παρον βουρτσισμα... ολο κατι νεο βγαινει που τελικα δεν δουλευει πως λοιπον να ειμαι αισιοδοξος οταν το βουρτσισμα ειναι το 30κοστο θεμα σαν δοκιμαστικη θεραπια οταν οι υπολυπες 29 εχουν αποτυχει και μαλιστα ολες ειχαν στην αρχη ενθουσιασμο? ο ζινκ ειχε τεραστιοε νθουσιασμο αποδειχτικε μουφα... και ποιος ξερει ποσα αλλα θεματα παλιοτερα... δεν ξερω αν ειναι 30 η 40 η 140 αλλα ειναι πολα και οι πιθανοτιτες οταν ειναι τοσα πολα ειναι λιγες οταν οι προιγουμενες δοκιμες με τεραστιο ενθουσιασμο ολοι περιμενοντας να βγαλουν μαλλια απο αυτες τις δοκιμες και ολες να αποτυχανε ε βγηκε και αλλη μια... για μενα το βουρτσισμα ειναι αλλη μια... τιποτα παραπανω.

George3V

Member
gianniskritikos2 είπε:
εγω φιλε μου θ αβαλω μινοχ και οτι γινει για κανα μηνα και μετα βουρτσα εχω μια απελπισια πιστευω οτι τιποτα δεν δουλευει εχω στο μυαλο μου οτι ειμαι 100% Μελοντικος καραφλας το εχω παρει χαμπαρι και απλα κανω αυτοψυχολογια στο να αποδεχτο την κατασταση και να βρω μια λυση οπως ανεφερα σε αλλο θεμα μμ η προσθετο... εδω μουρχετε να μην βαλω καν μινοξ να μην μπω στον κοπο να βαλω τιποτα στο κεφαλι μου αργα η γρηγορα ετσι κιαλιος θα τα χασω θεραπιες δεν ερχονται στο κοντινο μελλον οποτε τα μαλλια μου με χερετανε το εχω παρει χαμπαρι δηλαδει ζω πλεων με μια σιγουρια δεν ζω με το ανχος αν θα τα κρατησω αν η μινοχ θα με κρατησει για ποσο και ετσι... απλα λεω οκ μολις δεις τα σκουρα πρατεις... με χαλασε πολι που χαλασε η μινοξ που ειχα παραγγηλει περιμενα να δω τπτ και χαλασε και βαρεθηκα να περιμενω ακομα νε ερθει η επομενη ... ετσι μου ρχετε να τα παρατησω ολα ενοω φορουμ να μηνβαζω τιποτα και στα @@ μου και να δω τι θα κανω κουραστικα ολο κατι λεμε και καταληγουμε στα ιδια... ολο κατι βρισκουμε και τελικα δεν κανει δουλεια... να πω εγω την γνωμη μου οι μισοι δεν βλεπουν τιποτα απο την μινοξ οι αλλοι τα χανουν σε 1 χρονο αλλοι σε αρκετο καιρο αλλα λιγοι... φινα δεν συζηταω δεν το θεωρω καν λυση... λεμε να δουμε θα δουλεψει ο ζινκ τελικα οχι.... ολοι και εγω μεσα με εναν ενθουσιασμο θα βγαλουμε μαλλια .... και ξερεις τι γινεται? μια θεραπια βγαινη αχριστη μολις βγει κατι νεο παραδειγμα ο ζινκ ηταν θεικος μεχρι που αρχισαμε να μιλαμε για ρολλερ ξαφνικα απο εκει που οποιος νεος εμπενε πρωτινοταν ο ζινκ για πρωτη θεραπια εγινε αχριστος και μετα προτινοταν το ρολλερ λεμε τοτε με το ρολλερ ναι!!! θα βγαλουμε μαλλια.... αρχιζει το θεμα παλι να ψοφαει με το ρολλερ και μπαινει στο πεχνιδι το βουρτσισμα τι να παρουμε λενε οι νεοι? απαντισεις στην αα μαλλον το βουρτσισμα κανει καλυτερα απο το ρολλερ σε λιγο καιρο θα μου το θυμιθεις θα κοπει το ρολλερ θα βουρτσαρουν ολοι εδωμεσα και μολισ βρεθει κατι νεο θα λεμε τελικα δεν δουλεψε τοσο το βουρτσισμα το θαβουμε δοκιμαστε αυτο εχει καλες προδιαγραφες απο το ενα στο αλλο παμε... και ποτε πισω... τα στανταρ ποια ειναι λοιπον? ακομα μινοχ φινα? και αυτα προσωρινα αποτελεσματα? πρεπει να το χονεψω και πιστευω καλα θα κανουν ολοι εδωμεσα να το παρουνε χαμπαρι χρονο και λεφτα τρομε... το μονο που αξιζει ειναι η μινοχ και οχι σε ολους για να το καθιστερισει.. και ξαναλεω πρεπει ολοι να το παρουν χαμπαρι εχεις αα απο τα 20? απο τα 25? τελειωσες τι ψαχνεις? μαζευε λεφτα για μεταμοσχευση μεχρι να την κανεις τα πραγματα ειναι δυσκολα η αποδεξου την καραφλα σου μην κριβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. αλλη λυση για δικα μας μαλλια απο την μμ δεν υπαρχει το να γινω ττραβελι για να εχω μαλια για 10 χρονια δεν ειναι λυση και να μην γινω τραβελι τα οτι προκαλει μακροχρονια η φινα δεν ειναι λογος να την χρισιμοποιησω.... ανοιξα το θεμα για να μην γινει παλι το ιδιο να σωπασουν ολοι ξαφνικα να εξαφανιστει και το βουρτσισμα... γιαυτο και θελω να δω ποσοι το χρισιμοποιουνε ποσοι θα μηνουν.... ολο κατι νεο βρισκουμε.. και κανουμε μια τριπα στο νερο... καλα κανουν τα παιδια και ψαχνουν αλα αρχιζω και κουραζομαι... εχω κουραστει να βλεπω τον εαυτο μου να αραιωνει ετσι αργα αργα... αμα ειναι να βαλω προσθετο η μμ θελω αυριο το πρωι να σηκοθω και να τα εχω χασει ολα επιτελους να τελειωνει το μαρτιριο να πατισω μμ αν γινεται η να βαλω προσθετο να τελειωνω απο το να λεω χανω μαλλια χανω μαλλια ε αντε να φιγουν να τελειωνω... η καραφλα δεν μου παει καθολου δεν προκειτε να μηνο καραφλος....κατι θα κανω... αλλα οι θεραπιες ειναι μια τρυπα στο νερο.... ξαναλεω θα βαλω μινοχ αν δεν με κρατησει εφιγα με την μια δεν μπορω να περιμενω να πεσουν τα μισα μου μαλλια να φενομαι με την καραφλα για να κανω μμ θα κανω προσθετο και οσο το φοραω αν η αραιωση σταθεροποιηθει σε σημειο να μπορω να κανω μμ και να εχω ενα καλο αποτελεσμα θα κανω μμ . αυτες ειναι οι αποψεις μου απανο στο θεμα... ο καπα λεει ο ζινκ δουλεψε σε αυτον τελεια καλυτερα απο μινοχ τοτε γιατι την εκοψε? δεν θελει να βγαλει μαλλια λεει δεν τον πολινιαζει το κανει για χομπι... ωραια παει και ο ζινκ τωρα τολλαρουνε οι περισσοτεροι βλεπουν μειωση τις τριχοπτωσης... καλο αυτο αλλα πεταχτηκε ο τροφεας και ειπε χρισιμοποιουσαν καιρο το ρολλερ και εμτα δεν εφερε τα καταληλα αποτελεσματα και το κοψανε ολοι στα ξενα φορουμ... φτασαμε στο βουρτσισμα ενας ειδε πολι καλο αποτελεσμα ο γκομι και ιμεχρι στιγμης ειναι ο μονος.. μου εχει φιγει η αισιοδοξια μου που ειμουν παραπολυ αισιοδοξος... πιστευω και μαλιστα πολι οτι κανενας δεν θα βγαλει μαλλια με το βουρτσισμα τωρα θα με βρθσουν πολα ατομα αλλα το πιστευω ολο ερευνες λενε τρελα αποτελεσματα ολο ενα μελος απο το φορουμ εβγαλε μαλλια (ζινκ καπα)(βουρτσισμα γκομι) και τελικα βλεποντας αυτους ολοι δοκιμαζουν και γινονται χειροτερα τον ζινκ τον δοκιμασαν το πολι 15 ατομα και οι 15 ειχαν σεντινκ οι μισοι ζαλαδες οια λοι μισοι πονοκεφαλους... κανενας δεν ειδε μαλλια να βγαινουν μονο ο καπα (δεν λεω οτι λεει ψεματα πιστευω οτι εβγαλε αλλα ο μονος) το ιδιο πιστευω θα γινει και με το βουρτσισμα ο μονος (γκομι) . θα παρακαλεσω οποιος θελει να απαντησει να το κανει σε αλλο θεμα να παρει το κειμενο που εγραψα και να απαντησει αλλου το θεμα το ανοιξα για αλλο σκοπο και οχι για να ψιχολογισουμε εμενα και τις τυχον λαθος αποψεις μου που ειμαι σιγουρα ο μονος που βλεπω ετσι τα πραγματα.

gianniskritikos2 μπορεί η γραφή σου να είναι λίγο αλλοπρόσαλλη αλλά στην ουσία των πραγμάτων,καλά τα λες.Και σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που βλέπει έτσι τα πράγματα.

gianniskritikos2

Active Member
πιστευω george οτι ολοι ετσι πρεπει να τα βλεπουν τα πραγματα να συνιδιτοποιησουν οτι δεν τα κραταμε αμα ειμαστε μικροι σε ηλικια τι να κανουμε.... αυτη ειναι η αληθια το να προσπαθει κανεις να μην το δεχτει ετσι παθενει καταθληψη και τρελενεται οσο γρηγοροτερα το καταλαβει και το δεχτει και αποφασισει οτι θα καταληξει φαλακρος και οτι πρεπει να σκευτη μια λυση θα ηρεμισει και ο ιδιος δεν θα ανχονεται θα βαδιζει σε γνωστα μονοπατια που εχει σχεδιασει δεν θα του ρθεο ξαφνικο να βαλει τα κλαματα πωπω τι μου τυχε καραφλιασα τελικα.. μα ναι ρε φιλε τι περιμενες... ο αλλος βαραει φινα και σε 6 χρονια τα χασε και εσυ περιμενεις με χτενες να κρατισεις τα μαλλια σου? μην τρελαθουμε τελειως... τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα αμα αρχισει η κατο βολτα μειωση της επιταχυνσης καταφερνεις... χανεις με ποιο αργο ρυθμο δηλαδει τιποτα παραπανο θα φτασεις εκει που θα φτανες οτι και να κανεις.. εμενα ο δρομος με τρελενει οχι το αποτελεσμα... ο χρονος οταν θα χανω μαλλια και θα φενεται η αραιωση πολι μαλιστα μεχρι να χασω αρκετα και να κανω μμ αυτο ειναι η τρελα... και οχι το αποτελεσμα αν αυριο το πρωι τα εχανα ολα θα ηξερα και θα ελεγα γιαννη εχεις τοσα μαλια σε περνει μμ η οχι? αν οχι η δεχεσε την καραφλα σου η βαζεις προσθετο δεν ειπαρχουν λυσεις δεν θα ξαναβγαλεις μαλλια... αυτο ειναι η λυση και οχι να περιμενω να τα χανω αργα αργα για να κανω αυτο που πρεπει... γιατι οσο τα χανω δεν μπορω να κανω αυτο που πρεπει αλα αντιθετος τρελενομαι να βλεπω συνεχια να αλιωνεται η εμφανιση μου αντε να φτασει στο τελος της να την διωρθοσω μια και καλη.. αμα χανω αργα αργα με θεραπιες και με αραιωση για 10 χρονια θα φτασω τα 30 με μια αλιωμενη εμφανιση για να κανω κατι για να φτιαξω την εμφανιση μου στα 30? αντε για σας... πολυ αργα... το θεμα ειναι η σταδιακη μειωση ... οταν καποιος εχει εμφανη αραιωση φενεται δεν ειναι καλα δηλαδει δεν χριαζεται καν να μπει στον κοπο να κανει θεραπειες γιατι να καθυστερει το τελικο αποτελεσμα? αντε να φτασει μπαμ μπαμ να κανει εκει μια μμ αν μπορει να τελειωνει τι το καθιστερει... να ζει οσο περισσοτερο μπορει με τις 10 τριχες στο κεφαλι? να πεσουν να τελειωνει... να κανει αυτο που ειναι να κανει να την δεχτη μπαμ μπαμ την ζημια η να πραξει αναλογος το να αργεις το προβλημα σε περνει μονο οταν εισαι στα αρχικα σταδια οσο τα κρατισεις μαζευεις λεφτα για να τα φας στα μελλοντικα μαλλια σου.

το θεμα ξεφυγε αλλα δεν πειραζει απο οτι βλεπετε κανεις δεν μιλισε απο τους ειδη χριστες του βουρτσισματος... αποτυχιμενο θεμα θα ηταν ... απαντατε εδω λοιπον

dk1984

Member
Μα το θεμα ειναι να κρατησουμε τα μαλλια μας οτι εχουν απομεινει στον καθενα μην περιμενετε μικρο χνουδι να μαυρισει και να γινει κανονικη τριχα το να βελτιωσεις τα ηδη υπαρχοντα μαλλια και την τριχοπτωση ειναι επιτυχια
εδω με φινα και και παλι βλεπετε οτι το αποτελεσμα του boukla δεν το εχουν ολοι. Η dht σε πολεμαει 24ωρες τι να κανει το 5λεπτο μασαζ η βουρτσισμα η ρολλερ

gianniskritikos2

Active Member
ξαναλεω δεν μπορεις να τα κρατησεις πιστευε οτι θες και εγω οτι θελω δεν τα κρατας οτι και να λες και με φινα νομιζεις ο μπουκλας θα ειναι ετσι σε 5 χρονια? ξεκιναει η κατηφορα... οτι και να κανεις τα κρατας για λιγο.. και μετα τα χανεις αργα αργα...αμα ειασι 20 χρονον και καραφλιαζεις δεν τα σωζεις και 40 να σε δεν τα σωζεις.. λες οκ εισαι μεγαλος κατι κανεις 40 εισαι? κανεις θεραπιες? ελα σατα 60 να μου πεις αν τα κρατισες απλα στα 60 δεν σε πολινιαζει αν εισαι 20 κανε οτι θεραπιες θες αμα εχεις τα ιδια μαλλια απο τα 20 μεχρι τα 30 ελα και πες μου τα κτατησα κανεις δεν τα κραταει οταν η τριχα μπει σε διαδικασια να λεπττινει μεχρι να γινει χνουδι απλα την καθυστερεις.. δεν θα μηνει τριχα για παντα θα γινει χνουδι αργα η γρηγορα ... εδωμεσα το πα και σε αλλο θεμα η ερωτηση δεν ειναι παιδια εχω θεμα με τα μαλλια μου και θελω να τα κρατησω τι θεραπια να ακολουθησω ?.... αυτη δεν ειναι σωστη ερωτηση η σωστη ειναι( παιδια εχω θεμα με τα μαλλια μου τι να κανω για να καθυστερισω το προβλημα?)

υπαρχουν ατομα με αποτελεσμα μπουκλα μονο με μινοξ .. ξαφνικα μετα απο 3 χρονια ειναι οπως πριν ο μπουκλας ειναι εξερεση στον κανωνα..μπορει να γινει οπως πριν σε 10 σε 15 χρονια δεν λεει κατι αυτο με εξερεσεις παμε? η με τον κανωνα? εγω μιλαω για πιθανοτιτες και οχι για εξερεσεις... και η φινα δεν ειναι λυση με οτι κανει μακροχρονια.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianni, η μια πλευρά πάνω κάτω είναι σε γενικές γραμμές αυτή που περιγράφεις, η άλλη πλευρά, μιας και όλα τα πράγματα έχουν 2 όψεις λέει πως όλα θέλουν αγώνα και προσπάθεια ασχέτως του αποτελέσματος. Μια μάχη χάνεται μόνο όταν παραδοθείς.
Για να μην κάνουμε όμως ψυχανάλυση όπως ανέφερες και για να μείνουμε εντός θέματος, θα αναφερθώ μόνο σε ότι αφορά το βούρτσισμα το οποίο δεν θα πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη κάποιος να το βλέπει ως θεραπεία, αλλά κάτι φυσικό και αυτονόητο όπως είναι το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών.
Τα δόντια τα βουρτσίζουμε πρωί βράδυ για να μένουν καθαρά, να αιματώνονται τα ούλα και γενικά να κρατάμε όσο γίνεται μια σωστή υγιεινή γύρω από αυτά.
Το ίδιο ακριβώς είναι και το βούρτσισμα των μαλλιών. Καθαρίζεις με αυτό το τριχωτό της κεφαλής (αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος με το τι μαζεύει μια βούρτσα με φυσική τρίχα μετά από ένα καλό πέρασμα στο κεφάλι) και βοηθάς τον θύλακα να αναπνεύσει όσο καλύτερα μπορεί.
Αιματώνεις την προβληματική περιοχή η οποία πάσχει ουσιαστικά από φλεγμονή, σύμφωνα με τις θεωρίες που κυκλοφορούν και η ανακούφιση μιας πάσχουσας περιοχής από φλεγμονή είναι το αίμα.
Και μόνο ως διαδικασία, έστω και αν στην αρχή μπορεί να δεις αρκετές τρίχες να φεύγουν, σιγά σιγά δυναμώνει τα μαλλιά.
Τώρα, στο αν μπορεί να φέρει όλο το χαμένο έδαφος πίσω, είναι ένα θέμα, αλλά πάντα απ΄οσα είδα σε μένα, αν το είχα ξεκινήσει αυτό αρκετά νωρίτερα πιστεύω θα ήμουν σε πολύ καλύτερα επίπεδα σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που δοκίμασα.
Για να καταλήξω, εννοώ με όλα τα παραπάνω πως μια καλή βούρτσα που μπορεί να την κρατήσεις χρόνια δίχως παρενέργειες και λαδώματα και με 3 λεπτά το πρωί και 3 το βράδυ μόνο καλό μπορείς να κάνεις ενώ δεν σε περιορίζει σε οτιδήποτε άλλο θέλεις να δοκιμάσεις - συνδυάσεις.
Με αυτό το σκεπτικό το βούρτσισμα δεν μπορεί να απογοητεύσει κανέναν.
Ο ενθουσιασμός σε ότι αφορά τα μαλλιά δεν πρέπει να έρχεται σύμφωνα με το τι βλέπουμε στους άλλους αλλά με το τι βλέπουμε στον εαυτό μας διότι είναι μοναδικός και ίσως στο τέλος να είναι αυτός που θα βαρεθεί να πολεμάει τα μαλλιά και όχι το αντίθετο...αρκεί να του θυμίζεις ότι δεν το βάζεις κάτω.

gianniskritikos2

Active Member
η φινα τρεναρει τα ψευτοαποτελεσματα σε μεγαλο βαθμο.. καποτε θα πεσουν ετσι κιαλιος αν ειναι να τα χασεισ στα 25 ολα με φινα τα χανεισ στα 35 και εχεις γαμισει την υγια σου οσο δεν παει.... καλυτερα να τα χασεις μπαμ μπαμ να πεταξεις μια μμ να τελειωσεις παρα να υπομενεις 10 χρονια να αραιωνεις για να κανεις μμ την πραγματικη λυση στην τριχοπτωση

γκομι εγω θα δοκιμασω βουρτσιμα απλα ειπα δεν περιμενω κατι σαφος δεν εχω κατι να χασω... ουτε παρενεργειες εχει ουτε τπτ μονο καλο μπορει να φερει αλλα αμα δεν σταματαει το προβλημα εμενα δεν μου κανει.. απο την στιγμη που εχω προβλημα και φενεται ασχημα το κεφαλι μου δεν θα μπορω να με βλεπω το να το καθυστερο το θεμα δεν θα με νοιαζει... το ιδιο ειναι και με την διατροφη λεει ο πανοσ και σωστα τα οσα λεει παιζει μεγαλο ρολο ο αλλος π δεν εχει προβλημα με αα τρωει μαλακιες και εχει μαλλια εγω πρεπει να προσεχω για να μειωσω την ταχυτιτα... ακουγεται στο φορουμ οτι αμα κανεισ καλη διατροφη αντι να σε κτιπισει η αα στα 20 θα σε χτιπισει στα 22 πες.. ομως απο την στιγμη που ξεκινησε η κατηφορα και την διατροφη σου να φτιαξεις η κατηφορα ξεκινισε δεν θα σε σωση η τροφη δεν σε σωζει τιποτα μεχρι στιγμης μπορει να σε σωσει το βουρτσισμα δεν λεω οχι αλλα αν τα βλεπουμε τα πραγματα ρεαλιστικα με τοσα που εχουν δοκιμαστει ως λυση στην καραφλα παλι μια τρυπα στο νερο θα γινει μακαρι να μην γινει δεν λεω οχι αλλα εγω δεν εχω αλλη θετικοτιτα μεσα μου και αυτο ειναι ενα θετικο διοτι αν τελικα ειναι η λυση εγω θα πεταξω απο την χαρα μου αν δεν ειναι δεν θα αλαξη τιποτα αντιθετος αυτος που πιστευει οτι ειναι η λυση θα στεναχωριθει αν ειναι ομως η λυση απλα θα χαρει λιγοτερο απο οτι εγω που πιστευω οτι δεν ειπαρχει λυση.

dk1984

Member
gianniskritikos2 είπε:
ξαναλεω δεν μπορεις να τα κρατησεις πιστευε οτι θες και εγω οτι θελω δεν τα κρατας οτι και να λες και με φινα νομιζεις ο μπουκλας θα ειναι ετσι σε 5 χρονια? ξεκιναει η κατηφορα... οτι και να κανεις τα κρατας για λιγο.. και μετα τα χανεις αργα αργα...αμα ειασι 20 χρονον και καραφλιαζεις δεν τα σωζεις και 40 να σε δεν τα σωζεις.. λες οκ εισαι μεγαλος κατι κανεις 40 εισαι? κανεις θεραπιες? ελα σατα 60 να μου πεις αν τα κρατισες απλα στα 60 δεν σε πολινιαζει αν εισαι 20 κανε οτι θεραπιες θες αμα εχεις τα ιδια μαλλια απο τα 20 μεχρι τα 30 ελα και πες μου τα κτατησα κανεις δεν τα κραταει οταν η τριχα μπει σε διαδικασια να λεπττινει μεχρι να γινει χνουδι απλα την καθυστερεις.. δεν θα μηνει τριχα για παντα θα γινει χνουδι αργα η γρηγορα ... εδωμεσα το πα και σε αλλο θεμα η ερωτηση δεν ειναι παιδια εχω θεμα με τα μαλλια μου και θελω να τα κρατησω τι θεραπια να ακολουθησω ?.... αυτη δεν ειναι σωστη ερωτηση η σωστη ειναι( παιδια εχω θεμα με τα μαλλια μου τι να κανω για να καθυστερισω το προβλημα?)

υπαρχουν ατομα με αποτελεσμα μπουκλα μονο με μινοξ .. ξαφνικα μετα απο 3 χρονια ειναι οπως πριν ο μπουκλας ειναι εξερεση στον κανωνα..μπορει να γινει οπως πριν σε 10 σε 15 χρονια δεν λεει κατι αυτο με εξερεσεις παμε? η με τον κανωνα? εγω μιλαω για πιθανοτιτες και οχι για εξερεσεις... και η φινα δεν ειναι λυση με οτι κανει μακροχρονια.

Μα αυτο λεω γιαννη να καθυστερησεις το προβλημα κανεις δεν ειπε οτι θα τα κρατησεις για 20 χρονια αν ειναι γραφτο να πας νοργουντ 5 θα πας αλλα το να το καθυστερησεις 5-6-7 χρονια δεν ειναι ασχημα κερδιζεις χρονο γλιτωνεις λεφτα για εμφυτευση μπορει καποια στιγμη να βγει κατι καλυτερο ποτε δε ξερεις.Μην απογοητευεσαι

gianniskritikos2

Active Member
αμα αυτα τα 5-6-7 χρονια καθυστερο το προβλημα και ειμαι με μια μεγαλη αραιωση ναι δεν μαρεσει... καραφλας θεωρουμε δεν μου ειναι λυση.. αν αντιθετος ειμαι στην αρχη του προβληματος και το καθυστερο μπας και βγει κατι ναι ειναι λυση ... απο την στιγμη αμα ειχα πολυ μεγαλη αραιωση δεν θα μπενα στον κοπο να δοκιμασω θεραπιες τι να καθυστερισω? το απροχωριτο? τα χαλια μου? θα κανω μμ με την μια η θα δεχτω την καραφλα μου η θα βαλω προσθετο αυτες ειναι λυσης τοτε.. μιας και ακομα καμουφλαρομαι ειπα θα δοκιμασω μινοχ αν δεν με κραταει στο καμουφλαρισμα μεχρι να βγει κατι και αρχισει να φενεται το προβλημα τελως δεν με περνει να το καθυστερο κομενα ολα προσθετο μεχρι να τερματισω στο nw που θα φτασω και κανω μμ δεν θα κατω να με βλεπει ο κοσμος με καραφλα αραιωση και οτι αλλο ειναι και να ειναι η ψιχολογικη μου κατασταση σκατα.. τι χειροτερο δηλαδει να εχεις προβλημα μεγαλο στα μαλλια και να καθυστερεις το προβλημα αντι να θες να αδιασεις μπαμ μπαμ να κανεις μμ που ξαναλεω ειναι η μονη λυση δηλαδει γιατι να καθυστερεις την λυση στην καραφλα σου για μενα η θεραπιες καθυστερουν την λυση στην καραφλα αμα δεν βγει κατι νεο στο μελλον αυτο ειναι.. αμα αυριο ξαναλεω ξυπναγα αδιος απανω θα κανα κατι που ουσιαστικα θα ηταν μια λυση.. αν αντιθετος τα χαναω αργα αργα και εχω γενικα μια αλιωμενη εμφανιση ναι καθυστερω την πραγματικη λυση στο προβλημα και τι καιρδιζω? μια σκατο εμφανιση.

οσο μπορω να καμουφλαρομαι με περνει να κανω θεραπια οταν δεν μπορω δεν με περνει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
ρε γιάννη μην απογοητεύεσαι όλοι έτσι είμαστε εδώ πέρα.αλλά να τ βλέπεις εγωιστικά οτί δεν πρόκειται αυτή η αρρώστια να σε κερδίσει.πάλεψε το όσο μπορείς.δεν θα αφήσω εγώ τουλάχιστον την αα να μου χαλάσει τα σχέδια που έχω στην ζωή μου.η θέληση είναι μεγάλο πράγμα. πραγματικά άμα κτ το θες πολύ θα συνομοτήσει το σύμπαν για σένα.
και εγώ έχω χαλάσει τις διακοπές μου, τις γκομενές μου, τα ποτά με τους φίλους μου για τα μαλλιά.και ακόμα για μήνες θα βασανίζομαι θα εκτίθεμαι, θα με πουν καράφλα που πονάει πολύ αυτή η λέξη σε έναν 20 άρι αλλά η ζωή συνεχίζεται και μετά τα 20.
έρχονται καλύτερες μέρες αρκεί να πιστέψεις πως θα ρθουν.
αν το πιστέψεις θα ρθουν.
εγώ πλέον το πιστεύω.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gianni, εγώ αυτό που βλέπω είναι μια απογοήτευση για το αποτέλεσμα πριν καν δοκιμάσεις κάτι. Καλό είναι να παίρνουμε ιδέες από δεξιά και αριστερά αλλά αν κάτι δουλέψει σε κάποιον ή δεν δουλέψει δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για το αν θα δουλέψει και σε εσένα. Αυτό το βρωμοπρόβλημα των μαλλιών είναι πολύ σύνθετο και ενώ μπορεί να καταλήξουμε στο τέλος με το ίδιο "πανοραμικό τοπίο" στο κεφάλι μας, ο δρόμος που ο οργανισμός μας ακολουθεί προς τα εκεί, έχει πολλά και διαφορετικά παρακλάδια.
Ακόμα και το πιο απίστευτο πράγμα μπορεί να σου δώσει ένα καλό αποτέλεσμα ή να σου διατηρήσει τα μαλλιά για αρκετό διάστημα που σε κάποιον άλλο δεν πλησίασε καν. (τυχαίο παράδειγμα, κάπου είχα πέσει σε κάποιο ποστ παλιότερα, κάποιου του οποίου η τριχόπτωση είχε προκληθεί από ινσουλινοαντίσταση και είδε πως τρώγοντας καθημερινά κανέλα στα φαγητά του έβγαζε μαλλιά. Η κανέλα βοηθάει στον έλεγχο της ινσουλίνης) Αν σου πω να τρως κανέλα δεν θα γελάσεις?
Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που μου έβαλαν την ιδέα ότι θα μου πέσουν τα μαλλιά όταν ήμουν 16χρ. και έπαιζα μπάσκετ στη γειτονιά που ένας φίλος γύρισε και μου είπε ότι από τους κροτάφους μου φαίνεται ότι θα καραφλιάσω....
Από εκείνη την μέρα και μέχρι και 1-2 χρόνια πριν, δηλαδή για 20 χρόνια, ήταν μια έμμονη ιδέα ψυχοφθόρα και ισοπεδωτική.
Παρόλο αυτά τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχω ηρεμήσει γιατί ξέρω πως με ότι δοκιμάζω τώρα, τουλάχιστον δεν χαλάω την υγεία μου.
Και τι κάνω...βούρτσισμα...που αν μου το έλεγαν πριν μερικά χρόνια θα γέλαγα ακόμα...Η διατροφή είναι εξίσου σημαντική, αλλά θέλει πολύ επιμονή και μεγάλη προσπάθεια για να μάθεις τι θέλει ο οργανισμός σου και τι όχι και παρόλο τα όσα πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος panoslydios, πρέπει κάποιος να το αποφασίσει και να ψαχτεί μόνος του όταν θεωρήσει ότι το γουστάρει πραγματικά να το κάνει.
Παρεμπιπτόντως, ο φίλος που μου είχε πει τότε ότι θα μείνω σύντομα καραφλός, έχει χάσει όλα του τα μαλλιά εδώ και 10 χρόνια...
Θέλω να πιστεύω πως στην ηλικία που είστε τα περισσότερα παιδιά τώρα, μέσα στα επόμενα 4-5 χρόνια θα υπάρχει κάποια λύση...όχι θεραπεία για να αποκτήσεις όλα σου τα μαλλιά φυσικά πίσω, αλλά κάποια λύση ώστε να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να μην ασχολείσαι...Ήδη υπάρχουν ενθαρρυντικά στοιχεία και αποτελέσματα και το μόνο που μένει είναι να δουν αν μακροχρόνια δεν προκαλούν άλλες παρενέργειες. (στο hairsite ο dr. Nigam δοκιμάζει αρκετά ενθαρρυντικά πραγματάκια)
Μέχρι τότε, όπως πολύ σωστά σκέφτεσαι σε κάποια άλλα πράγματα, δοκιμάζεις οτιδήποτε δεν μπορεί να σου προκαλέσει άλλο μεγαλύτερο πρόβλημα, ώστε να κερδίζεις χρόνο, γιατί όσο και βουνό αν μας φαίνεται η τριχόπτωση, κάποια άλλα πράγματα είναι πολύ πιο σημαντικά από τις τρίχες.

gianniskritikos2

Active Member
εχεις απολυτο δικιο... εγω δεν εχω θεμα να κανω θεραπιες και γιαυτο και ξεκηνησα.. μου ρθε η μινοξ σημερα ειναι πιχτος ο αφρος κανωνικα... ελπιζω να μην χαλασει.. παλι θα κανω 1 μηνα 2 το πολι και βαζω βουρτσισμα μολις σταματισει το σεντινκ και δω καμια νεα τριχα ξεκιναω βουρτσισμα μαζι με μινοξ βεβαια οσο το καθυστερισω το προβλημα εχει καλως.. μολις δω ομως το μαλλι μου σε ασχημη κατασταση τοτε απλα δεν θα με ενδιαφερρει να καθυστερισω τιποτα μιας και ειδη τα πραγματα θα ειναι χαλια τοτε αν δεν εχει βγει κατι θα τα κοψω ολα και θα κανω οτι ειπα σε αλλα θεματα..μακαρι να βγει κατι μακαρι να δουλεψει σε αρκετους το βουρτσισμα απλα δεν εχω πολες ελπιδες στο μυαλο μου και για να σου δωσω να καταλαβεις εδω και χρονια ολοι λεγανε αντε σε 5 χρονια που θα τα χασω κατι θα βγει τιποτα δεν βγηκε ομως γιατι να βγει τωρα?... στα ιδια παμε μην προσπαθεις να με πησεις εκτημο το ενδιαφερον σου σε ενα ατομο με απελπισια πανο στις θεραπιες αλλα ετσι τα βλεπω πλεων και βαδιζω με την βεβαιοτιτα της καραφλας ετσι αμα κατι βγει θα χαρω... το οτι πιστευω οτι θα καραφλιασω δεν σημενει οτι ειμαι αρνιτικος σε θεραπιες αν μια θεραπια δεν εχει παρενεργειες ειμαι μεσα να δοκιμασω δεν χανω κατι εκτως αν ειναι οικονομικα δυσκολη.

vag25

Well-Known Member
GOMI ειναι δυσκολη η απαντηση στην ερωτηση μου,αλλα θελω να μου τι πιστευεις ή την αισθηση σου.

Αν σε καποιον δουλευει το βουρτσισμα,πιστευεις οτι αν το εκανε απο την εφηβεια καθημερινα θα κραταγε τα μαλλια του?
Τεινω να το πιστεψω για καποιον λογο.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, σε μένα από τα όσα έχω δει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε το πιστεύω απόλυτα. Δεν ξέρω αν θα μου κρατούσε τα μαλλιά όπως στα 18 μου αλλά σίγουρα θα είχα πολύ καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα απ ότι τώρα.
Από κει και πέρα, αν δώσουμε μια λογική βάση στις όποιες θεωρίες της ελλιπής αιμάτωσης, των σφιγμένων μυών περιμετρικά του κεφαλιού λόγω κατασκευής αλλά και καθημερινού στρες, της ασβεστοποίησης, της ίνωσης, του συσσωρευμένου σμήγματος, της φλεγμονής αλλά και των παθογόνων μικρο οργανισμών, τότε το βούρτσισμα ως εφαρμογή έχει αρκετά μεγάλες πιθανότητες. Αν σε κάποιον δουλέψει αρχικά παρόλο τα όσα προβλήματα έχουν αναπτυχθεί στο τριχωτό όλα αυτά τα χρόνια, τότε γιατί να μην είχε καταφέρει να τα αποτρέψει εξ αρχής σε μεγάλο βαθμό?
Βέβαια, αν μιλάμε για μια πολύ επιθετική τριχόπτωση η οποία εξελίσσεται ραγδαία και κατά μεγάλη πιθανότητα οφείλεται σε καθαρή ορμονική διαταραχή, εδώ δεν ξέρω αν υπάρχει το οτιδήποτε που θα μπορούσε να δουλέψει εφόσον δεν μπορεί να προσδιορισθεί άμεσα η αιτία.
Ένα απλό παράδειγμα της κοπέλας εδώ στο φόρουμ που αμέσως μετά την εξωσωματική είδε επιθετική τριχόπτωση. Εδώ δεν νομίζω ότι η περιοχή πρόλαβε μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να περιορίσει τόσο πολύ την αιμάτωση ώστε να αρχίσουν να φεύγουν δυνατές τρίχες και γενικότερα να τύχουν εφαρμογής όλοι οι ανωτέρω παράγοντες παρά μόνο ΥΓΙΕΙΣ θύλακες, δίχως κληρονομικούς παράγοντες (υποθετικό αυτό απ όσα ανέφερε) παραδίδονταν αμαχητί στην όποια ορμονική διαταραχή. Εδώ δυστυχώς δεν πρόλαβε και η ίδια μέσα από εξετάσεις να βρει την αιτία η οποία λογικά είχε καταλαγιάσει. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον όμως να φαινόταν ποια τιμή ή τιμές ήταν αυτές που αυξήθηκαν ώστε να προκαλέσουν τόσο επιθετική τριχόπτωση.
Επίσης, ενώ γυμνάζομαι χρόνια με βάρη, πάντα πίστευα ότι δεν επηρεάζει τα μαλλιά όμως τελευταία έχω αρχίσει και αναθεωρώ. Όχι όμως από την άποψη ότι αυξάνει την τέστο και συνεπώς την dht κλπ αλλά ότι προκαλεί μια έντονη στρεσογόνο κατάσταση σε συνδυασμό με αρκετές πρόσφατες μελέτες - θεωρίες που αφορούν στην θερμοκρασία του σώματος η οποία εκτονώνεται στο κεφάλι (κατά κύριο λόγο) μέσω του ιδρώτα. Τέσπα...ξέφυγα από την αρχική ερώτηση αλλά πιστεύω κάπως να σε κάλυψα, πάντα σύμφωνα με προσωπικές απόψεις και διαπιστώσεις.

gianniskritikos2

Active Member
εγω δεν πιστευω οτι το μαλλι πεφτει απο κακη αιματωση και τα περετερω... η καποια λειτουργια μυως .. η οτι διποτε εχει να κανει με αιματωση και μικροοργανισμους στο κεφαλι γιατι αν ηταν ετσι τα μεταμοσχευμενα θα πεφτανε και αυτα απο την στιγμη που δεν πεφτουν σημαινει οτι τα συγκεκριμενα τριχωθυλακια ειναι προκαθωρισμενα να πεσουν οτι και να γινεται απο αιματωση.. και η κακη αιματωση πιστευω ειναι αποτελεσμα των μη υπαρχοντων τριχων στο κεφαλι οταν καποιος εχει ενα Χ αριθμο τριχων να θρευσει στο κεφαλι του τοτε θα πηγεναι μια ποσοτιτα αιματος Γ οταν ο αλλος εχει εναν αριθμο τριχων Χ/2 ειναι λογικο το αιμα που θα πηγενει να ειναι λειγοτερο απο οτι πηγεναι σε αυτον που ειχε Χ αριθμο τριχων αρα αυτα περι μυων και οτι αλλον λεμε μηπως ειναι αποτελεσμα της καραφλας και οχι οι αιτιες? ... εγω το βρησκω ποιο λογικο γιατι αν δεν ηταν τα μμ μαλλια θα πεφτανε οπως και τα αλλα μας και αν υπηρχε οντως προβλημα πανω στο τριχοτο και οχι στα συγκεκριμενα τριχοθυλακια δεν ειναι λογικο να πεσουν καποια μαλλια και καποια να μηνουν θα πρεπε να πεσουν ολα μιας και κατι δεν παει καλα στρο τριχωτο. αρα αν εχω δικιο ρολλερ βουρτσισμα και οτι αλλο ειναι ειναι περιττα και δεν βοηθανε στην τριχοπτωση στην καλυτερεψε του τριχωτου βοηθανε στην απορροφηση ουσιον το ρολλερ βοηθαει ο χρονος θα δηξει και ισως να με διαψευσει.

Αλλα ειπαρχει και η αλλη βαση στη λογικη που μπορει να πει τα τριχωθυλακια σου ειναι αρωστα τα γενετικα προδιατεθυμενα να πεσουν απο αα και ετσι ο οργανισμος σταδιακα μειωνει την αιματωση και την καλη λειτουρια του στα σημεια αυτα και ετσι ατροφουν και πεφτουν αν ισχυει αυτο τοτε το βουρτσισμα βοηθαει αλλα κανεις δεν ξερει τι ισχυει και τι οχι.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
επειδή δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τις μεταμοσχεύσεις, γιατί προς το παρόν δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, οπότε με σχετική επιφύλαξη το λέω, αλλά έχω την εντύπωση πως τα μοσχεύματα τοποθετούνται πιο επιφανειακά στο τριχωτό απ ότι βρίσκονται οι υπόλοιποι θύλακες, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ενώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι τα μοσχεύματα μένουν για πάντα όπως λένε.
Μην ξεχνάμε ότι η διαδικασία της τριχόπτωσης δεν ξεκινάει σήμερα και την βλέπεις αύριο, αλλά μπορεί να πυροδοτηθεί ο όποιος μηχανισμός αρκετά πριν, κατά την έναρξη της εφηβείας και να αρχίσεις να βλέπεις τις συνέπειες ακόμα και αρκετά χρόνια αργότερα, κατά περίπτωση πάντα. Κάτι αντίστοιχο πιστεύω ότι γίνεται και με τα μοσχεύματα...σιγά σιγά με τα χρόνια θα φύγουν και αυτά...αν όχι όλα, τα περισσότερα. Τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση γνωρίζουν βέβαια αρκετά περισσότερα πάνω σ αυτό...

krhtikos21

Member
τα μαλλιά από την στριπ ζώνη δεν πέφτουν ,αν πάρεις από πιο πάνω τότε ναι.τι να πω υπάρχει βιβλιογραφία 60 χρόνων πάνω στο θέμα.πχ ο
ν094 κοντεύει να κλείσει δεκαετία είδε καμιά τρίχα να πέφτει???

kapa

Μέλος του προσωπικού
αφου θα πεθανουμε γιατι το καθυστερουμε?
ετσι και αλλιως τα σκουλικια θα μας φανε.
ο προορισμος μετραει η το ταξιδι?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα