Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φυσικα ενοειτε πως ο καθενας μπορει να παραθεσει την εμπειρια του,τα αποτελεσματα,τα χρονια χρησης και και και....akol είπε:μηπως το ερωτημα επρεπε να ειναι <σας εδωσε επανεκφυση η μινοξιδιλη και ποσο διηρκησε>.
xk είπε:καμια 20αρθα χνουδακια σ ενα σημειο του ενος κροταφου...κανα δυο απο δαυτα γινανε τριχες αλλα καστανες και αδυναμες.
εγω πιστευω οτι βοηθαει λιγο,δεν ειναι φιδελαιο μεν δε μπορεις να περιμενεις και πολλα δε...
δε ξερω αν το μαθατε αλλα λενε βρηκανε χαπι που δε θα ασπριζουν,γκριζαρουν τα μαλλια σου αρκει να το παιρνεις πριν αρχισει η διαδικασια.Για την τριχοπτωση θα γινει καποτε ακριβως το ιδιο πραγμα...μονο με χαπι θα δουμε προκοπη,τα τοπικα ειναι για να αδειαζει η τσεπη κια να λεμε οτι κατι κανουμε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:εχεις λινκ???
5% vs 15% ειναι πολυ μικρη η διαφορα.meandros είπε:εχει νοημα η χρηση μινοξιδιλης μεγαλυτερης περιεκτηκοτητας
πχ 10% η 15% η δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο το
κλασσικο 5%?
ωπ τωρα το ειδα,εχω χασει λιγο την μπαλα με το καινουριο site.karaflo_pithiki είπε:την έχω ξεκινήσει εδώ και 4μέρες οπότε δεν ξέρω να σας πω :Ρ
τραβάω φωτος κάθε βράδυ ώστε να είμαι πιο σιγουρος για τυχόν αποτελέσματα (αν και παλι με το μεγάλωμα-κουρεμα στο μαλλι @@ συμπεράσματα θα βγούν :Ρ)
αλλά επειδή ρώτησα και στο άλλο θέμα και δεν πήρα απάντηση...
Να κάνω απλούς ψεκασμούς?
Να κάνω με την επέκταση ώστε να φτάνω πιο κοντά στη ρίζα? (6 ψεκασμοί μου φαίνονται αρκετοί για να καλύψουν την αραιή περιοχή)
'η να χρησιμοποιήσω τον εφαρμοστή επαλείψεων ώστε να πάει το regaine απευθείας στη ρίζα και να μη χρειαζεται να βαζω και τα δαχτυλα μου?
σόρρυ για το οφ τόπικ
Εγω με 10% στη hairline ειδα διαφορα! Φανταζομαι με 15% θα δω ακομα περισσοτερη! Επισης ειδα διαφορα και στις παρενεργειες (πιο εντονες) οταν δοκιμασα 10% 1ml σε ολο το κεφαλι...kapamarou είπε:5% vs 15% ειναι πολυ μικρη η διαφορα.
ο λογος ειναι οτι το δερμα δεν μπορει να αποροφησει οτι και αν του ριξουμε.
δηλαδη χρησιμοποιωντας μινοξ 15% ουσιαστικα καπου στο 7% ειναι στην πραξη
keep walkingLab_hair είπε:Εγω με 10% στη hairline ειδα διαφορα! Φανταζομαι με 15% θα δω ακομα περισσοτερη! Επισης ειδα διαφορα και στις παρενεργειες (πιο εντονες) οταν δοκιμασα 10% 1ml σε ολο το κεφαλι...
Δε λεω οτι με το 10% ειδα x2 αποτελεσματα, αλλα νομιζω ειναι πιο καλα αποτι το περιγραφεις. Σε εμενα παντα!