Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:ακομα μια ψηφοφορια.
ψηφιζω το 4,μου εδωσε πολυ επανεκφυση,μια εφαρμογη μινοξ airol σε εμενα ειναι πιο αποτελεσματικη απο 6 φορες μινοξ
η airol ειναι μια κρεμα ακμης,οταν εφαρμοζεται μαζι με την μινοξιδιλη,αυξανει την απορροφηση της και τα αποτελεσματα της.basilis75 είπε:Συγνωμη για την Χαζη ερωτηση αλλα ποια ειναι η διαφορα μινοξ και μινοξ airol?...
ναι αλλα ειναι της daktodor αυτην η αυθημερον επανεκφυση,η airol,αν δωσει κατι το δινει με ταχυτητα μινοξιδιληςantrikos είπε:Γεια σας ψηφισα το 3..μου εδωσε λιγο επανεκφυση..Εχω δει καποια χνουδια να εχουν βγει αλλα μερικες φορες μπερδευομαι αν ειναι απο την κρεμα η απο μινοξ...Παντως κανει δουλεια αλλα με αργο ρυθμο...καπου ειχες πει καπα οτι συνδιασμος daktodor μινοξ airol την διαφορα την βλεπεις απο την δευτερη μερα κιολας με μινοξ airol την βλεπεις σε 30 μερες...και απο εκει καταλαβα οτι δουλειει με αργο ρυθμο...
ειναι λαθος να την ξεκινησει καποιος ταυτοχρονα με μινοξιδιλη επειδη δεν θα καταλαβει αν δουλευει πανω του.antrikos είπε:Ναι το γνωριζω οτι ειναι τις daktodor..απλα θελω να πω οτι δειχνει αργα τα αποτελεσμα σε βαθμο να νομιζω οτι μπορει και να μην μου κανει δουλεια...γι'αυτο ειπα οτι μπερδευομαι αν μου κανει δουλεια σε μενα...
σε εμενα 4η εβδομαδα ξεκινησε να δινει στους κροταφους την πρωτη φορα που την ξεκινησα μαζι με μινοξ,η δευτερη ηταν με κορτιζονεςantrikos είπε:Ναι καταλαβαινω τι λες και εχω διαβασει τι ακριβως κανει...εννοειτε πως στην αρχη χρησιμοποιησα σκετη μινοξ μετα απο μηνες πηγα στην αιρολ με μινοξ και πριν λιγο καιρο και daktodor μαζι και τα 3...απλα θελω να πω οτι μου δινει αποτελεσματα αλλα με αργο ρυθμο (σε σχεση με σενα καπα που στα εδωσε αμεσως) που γα να δω διαφορα πρεπει να την χρησιμοποιω συνεχεια για καιρο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια πολυ αποτελεσματικη ουσια που δοκιμασα για ερεθισμους και ξεφλουδισματα ειναι το υαλουρονικο οξυ,το συνεχιζεις ακομα?GOMI είπε:kapa, να σε ρωτήσω μιας και έχεις κάνει διατριβή στην αιρολ...ψήφισα ότι μου έδωσε λίγη επανέκφυση..αλλά...μου κοκκινίζει το δέρμα στο κεφάλι και νιώθω και ένα ελαφρύ κάψιμο. Αυτό ακόμα και μετά από 2 μήνες που την χρησιμοποιώ έχει παραμείνει...μήπως να την σταματήσω? Βάζω πολύ λίγη ποσότητα αλλά το πρόβλημα παραμένει
καποια στιγμη θα αντικαταστησω την airol με αυτο το σκευασμα,καλυτερα υγρο απο κρεμαGOMI είπε:ναι, αλλά μου τελείωσε πριν 4 ημέρες περίπου και δεν έχω πάρει άλλο, γιατί πήρα μια κρέμα με volufiline που περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ.
Ξεφλουδίσματα δεν έχω, απλά είναι ψιλοκόκκινο το δέρμα. Θα τσεκάρω μπας και το κάνω διάλυμα όπως στο ποστ που έβαλες...thx