αραιωση κ θεραπεια

zaxas87

Member
καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε παιδια.εχω ριξει αρκετο διαβασμα στο φορουμ και πραγματικα ειναι σχολιο μεγαλο!!επειτα απο επισκεψη σε δερματολογο για μια αραιωση που παρατηρω τα τελευταια 3 χρονια,μ εδωσε ενα κοκτειλ λοσιον η οποια εχει τα εξης.1)biotrin hair tonic lot.2)minoxidil 5%.3)lot betuvale h betnovale(δε βγαζω τα γραματα καλα αλλα καπως ετσι)υστερα απο χρηση 2 μηνων μπορω να πω οτι εχουν παρει τα πανω τους αλλα εκτος απο πρηξιμο στα ματια καμια φορα εχω και σα ζαλη πολυ μικρη σα θολωμα το πρωι δεν ξερω πως να το εξηγησω καλα.ειμαι 27 χρονων δεν θελω να καταφυγω σε ακραιες λυσεις ακομα.θελω να ρωτησω αν καποια απο αυτες τις ουσιες δημιουργει προβλημα μακροχρονια και αν κατι απο τα συμπτωματα ειναι στην ιδεα μου η πραγματικα υπαρχουν.α + σαμπουαν σεμπαμεντ hairloss.αυτα και ευχαριστω!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Καλή χρονιά φίλε zaxa, το πρήξιμο στα μάτια μπορεί να δικαιολογηθεί απο την μινοξιδίλη, το πρωινό brain fog όμως με προβληματίζει. Έλεγξες τις οδηγίες των σκευασμάτων για τυχών παρενέργειες; Αν αναφέρεται κάτι τέτοιο... τότε δώσε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι να υποχωρίσουν. Αν δεν αναφέρεται σταμάτα αμέσως την αγωγή γιατί πιθανόν να είχες κάποια αλλεργία σε κάποιο συστατικό. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον δερματολόγο που σου συνταγογράφησε την θεραπεία.

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
καλησπερα και καλη χρονια να εχουμε παιδια.εχω ριξει αρκετο διαβασμα στο φορουμ και πραγματικα ειναι σχολιο μεγαλο!!επειτα απο επισκεψη σε δερματολογο για μια αραιωση που παρατηρω τα τελευταια 3 χρονια,μ εδωσε ενα κοκτειλ λοσιον η οποια εχει τα εξης.1)biotrin hair tonic lot.2)minoxidil 5%.3)lot betuvale h betnovale(δε βγαζω τα γραματα καλα αλλα καπως ετσι)υστερα απο χρηση 2 μηνων μπορω να πω οτι εχουν παρει τα πανω τους αλλα εκτος απο πρηξιμο στα ματια καμια φορα εχω και σα ζαλη πολυ μικρη σα θολωμα το πρωι δεν ξερω πως να το εξηγησω καλα.ειμαι 27 χρονων δεν θελω να καταφυγω σε ακραιες λυσεις ακομα.θελω να ρωτησω αν καποια απο αυτες τις ουσιες δημιουργει προβλημα μακροχρονια και αν κατι απο τα συμπτωματα ειναι στην ιδεα μου η πραγματικα υπαρχουν.α + σαμπουαν σεμπαμεντ hairloss.αυτα και ευχαριστω!!
κοψε την κορτιζονη μονο και θα φυγουν οι παρενεργειες ολες,ειναι το butavate η betnovate

zaxas87

Member
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.μονο την κορτιζονη δεν μπορω γιατι ειναι ενα σκευασμα ολα μαζι.αλλα γιατι να μου δωσε κορτιζονη?βοηθαει??αυτη δεν ειναι υπευθηνη γενικα για πρηξιμο??σε μινοξιδιλη σκετη τι να παρω ρε παιδια??μηπως να μειωσω τις δοσεις?βαζω 8 ψεκασμους καθε μερα 1 φορα την ημερα.να το κανω μερα παρα μερα??κ ποιο μικρη δοση?ευχαριστω για της απαντησεις!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια.μονο την κορτιζονη δεν μπορω γιατι ειναι ενα σκευασμα ολα μαζι.αλλα γιατι να μου δωσε κορτιζονη?βοηθαει??αυτη δεν ειναι υπευθηνη γενικα για πρηξιμο??σε μινοξιδιλη σκετη τι να παρω ρε παιδια??μηπως να μειωσω τις δοσεις?βαζω 8 ψεκασμους καθε μερα 1 φορα την ημερα.να το κανω μερα παρα μερα??κ ποιο μικρη δοση?ευχαριστω για της απαντησεις!!!!

η θολουρα αυτην που εχεις στα ματια ειναι καθαρα απο την κορτιζονη.αν σε ποιανει και ανεξηγητη δυσπνοια που και που ειναι κορτιζονη παλι.
το πρηξημο στα ματια ειναι συνδιασμος μινοξιδιλης κορτιζονης.
αυξανει κατα πολυ την απορροφηση της μινοξιδιλης και κανει και κακο στο δερμα.
μινοξ για ευαισθητο δερμα απο εδω http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=11
αν δεν σου ερεθιζει το δερμα στα φαρμακεια υπαρχει το axelan 5%
15 ευρω,εχει την λιγοτερη λαδιλα απο ολες τις μινοξ του εμποριου.
αν θες φθηνο εδω http://www.minoxidil-direct.co.uk

zaxas87

Member
οχι ερεθισμος δεν υπαρχει καθολου,οποτε προτηνεις να παω σε καθαρη μινοξιδιλη και να το αφησω αυτο το κοκτειλ.το alexan 5% με το regaine 5% einai to idio??ποιο οικονομικο ειναι το alexane?τωρα ειμαι στο μισο προτηνεις να αρχισω να το μειωνω σιγα σιγα η να το κοψω κατευθειαν το κοκτειλ αυτο???

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
οχι ερεθισμος δεν υπαρχει καθολου,οποτε προτηνεις να παω σε καθαρη μινοξιδιλη και να το αφησω αυτο το κοκτειλ.το alexan 5% με το regaine 5% einai to idio??ποιο οικονομικο ειναι το alexane?τωρα ειμαι στο μισο προτηνεις να αρχισω να το μειωνω σιγα σιγα η να το κοψω κατευθειαν το κοκτειλ αυτο???

κοψτο μαχαιρι,σου εβγαλε ηδη αρκετες παρενεργειες.
το biotrin hair tonic συνεχισε το χωριστα και μινοξ σκετη.
το axelan εχει το 1/3 της λαδιλας του regaine.
λαδιλα στην μινοξ ειναι η προπυλαινογλυκολη.
το ενα εχει 20% το αλλο 50%

zaxas87

Member
α οκ ευχαριστω για τις οσες απαντησεις. και κατι τελευταιο το regain h alexan προκαλει ποιο πολλους ερεθισμους-φαγουρες γιατι απο οτι εχω δει αυτα τα σκευασματα εχουν καποιες παρενεργειες οπως φαγουρα και λοιπα.παντως το αλεξαν απο οτι λες αφηνει τη λιγοτερη λαδιλα ε?σημαντικο προτερημα!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
α οκ ευχαριστω για τις οσες απαντησεις. και κατι τελευταιο το regain h alexan προκαλει ποιο πολλους ερεθισμους-φαγουρες γιατι απο οτι εχω δει αυτα τα σκευασματα εχουν καποιες παρενεργειες οπως φαγουρα και λοιπα.παντως το αλεξαν απο οτι λες αφηνει τη λιγοτερη λαδιλα ε?σημαντικο προτερημα!!!

και τα δυο τους ιδιους ερεθισμους κανουν αν εχεις ευαισθησια στην προπυλαινογλυκολη.
απο ολες τις μινοξ που εχω δοκιμασει regaine,kirkland,dual gen 15%pg,dual gen 15%gl,rogaine foam,axelan.
το axelan παιζει χωρις αντιπαλο στο θεμα λαδιλα.
20% pg και ολο το υπολοιπο νερο και οινοπνευμα

zaxas87

Member
ok εγινε.θα το δοκιμασω.τωρα αποδοσολογια πως να το χρησιμοποιω?στο κοκτειλ εκανα 10 ψεκασμους?sto axelan?ποσο την ημερα??

και κατι αλλο αυτη τη θεραπεια την κανω κανα 3μηνο.να κανω διακοπη λες πριν ξεκινησω σκετη μινοξιδιλη η κατευθειαν?

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
ok εγινε.θα το δοκιμασω.τωρα αποδοσολογια πως να το χρησιμοποιω?στο κοκτειλ εκανα 10 ψεκασμους?sto axelan?ποσο την ημερα??

και κατι αλλο αυτη τη θεραπεια την κανω κανα 3μηνο.να κανω διακοπη λες πριν ξεκινησω σκετη μινοξιδιλη η κατευθειαν?

μην κανεις διακοπη.
κανε μια εφαρμογη την ημερα με την ελαχιστη ποσοτητα που θα χρειαστεις για να καλυψεις τις περιοχες της αραιωσης.
ειναι σημαντικο να υποχωρησουν και οι παρενεργειες.
δες και αυτο εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7834.html
φαινεται να δουλευει,οχι σαν την μινοξ αλλα κατι κανει.
μπορεις να το συνδιασεις μαζι με την μινοξιδιλη μια εφαρμογη την ημερα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zaxas87

Member
ευχαριστω και παλι. μακαρι να ειχα ανακαλυψει το φορουμ πριν τη δερματολογο θα ειχα σωσει και εμενα και τη τσεπη μου.

kapa

Μέλος του προσωπικού
zaxas87 είπε:
ευχαριστω και παλι. μακαρι να ειχα ανακαλυψει το φορουμ πριν τη δερματολογο θα ειχα σωσει και εμενα και τη τσεπη μου.

αν υπηρχε το φορουμ οταν ξεκινησα τον πολεμο θα ειχα γλιτωσει κατι χιλιαρικα σε αποτυχημενη μεταμοσχευση και ενα κακο αποτελεσμα στο κεφαλι μου.
2 η 4 εβδομαδες μετα την μεταμοσχευση μου νομιζω ξεκινησε.
ειρωνια της τυχης

petrospap

Active Member
kapa είπε:
zaxas87 είπε:

αν υπηρχε το φορουμ οταν ξεκινησα τον πολεμο θα ειχα γλιτωσει κατι χιλιαρικα σε αποτυχημενη μεταμοσχευση και ενα κακο αποτελεσμα στο κεφαλι μου.
ειρωνια της τυχης
χαχα σοβαρα ρε?? πωω ρε κοιτα να δεις ατυχια...και απο οτι θυμαμαι η κλινικη ηταν η γνωστη ελληνικη που πανε οι περισσοτεροι ε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
petrospap είπε:
kapa είπε:
zaxas87 είπε:

ειρωνια της τυχης
χαχα σοβαρα ρε?? πωω ρε κοιτα να δεις ατυχια...και απο οτι θυμαμαι η κλινικη ηταν η γνωστη ελληνικη που πανε οι περισσοτεροι ε?

ναι αυτην ειναι :D
ειρωνια της τυχης πραγματικα.

Μπλουζα