βαρεθηκα την θεραπεια :(

morrison

Member
παιδες καλησπερα!!!!εχω περιπου 2 χρονια που κανω θεραπεια (μινοξ-kirkland,φινα-proscar και fungoral) αλλα δεν βλεπω καθολου θετικο αποτελεσμα και βαρεθηκα:sad: να προσθεσω οτι απο τον μαιο κ μετα εκοψα την φινα..τι λετε???να προχωρισω για μεταμοσχευση???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
morrison είπε:
παιδες καλησπερα!!!!εχω περιπου 2 χρονια που κανω θεραπεια (μινοξ-kirkland,φινα-proscar και fungoral) αλλα δεν βλεπω καθολου θετικο αποτελεσμα και βαρεθηκα:sad: να προσθεσω οτι απο τον μαιο κ μετα εκοψα την φινα..τι λετε???να προχωρισω για μεταμοσχευση???

Καλησπέρα φίλε morrison, είπες δεν είδες θετικά.. βλέπεις όμως σταθεροποίηση της κατάστασης; Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κράτησε σταθερό όπως ξεκίνησες και απλά δεν είδες κάτι παραπάνω;

Επίσης πες ηλικία και κλίμακα norwood αν θέλεις.

Φίλε morrison καλημέρα,

Εννοείς ότι δεν δούλεψε καθόλου αυτός ο συνδυασμός; ούτε ένα φρενάρισμα ας πούμε της τριχόπτωσης; με τη μινοξιδίλη δεν είχες καθόλου επανέκφυση;

Αν έχεις την οικονομική ευχέρια τότε μπορείς να σκεφτείς και τη λύση της μεταμόσχευσης, ως μία κατά τη γνώμη μου δυνατή λύση με μόνιμα αποτελέσματα. Εδώ μέσα - αλλά και γενικά στο διαδίκτυο - θα δεις αρκετές περιπτώσεις, θα διαβάσεις απόψεις και θα μαζέψεις αρκετές πληροφορίες σχετικα με τη μμ.

Βέβαια και μμ να κάνεις θα χρειαστεί πάλι κατά τη γνώμη μου έστω κάτι συνεργιστικό για συντήρηση, κάτι που θα δουλεύει σε σένα, τώρα λοσιόν θα είναι, μινοξιδίλη, σαμπουάν, βιταμίνες, συμπλήρωμα, φιναστερίδη ή δεν ξέρω τι άλλο, αυτό είναι κάτι που θα το δεις στη πορεία...
Ας σημειωθεί ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν χρησιμοποιούν τίποτα από τα παραπάνω απλά έχουν κάνει 1 ή περισσότερες μμ.

Μην απογοητεύεσαι φίλε μου, το παλεύουμε όσο μπορούμε με ότι "όπλα" έχουμε όλοι μας και αν μέχρι τώρα δεν απέδωσε η θεραπεία σου, μία καλή μμ μπορεί αισθητικά να σου αλλάξει την εικόνα ικανοποιητικά, ειδικά αν είσαι μικρό nw.

athenian

Well-Known Member
Όλα αυτά τα φαρμακευτικά σκευάσματα μόνο προσωρινά αποτελέσματα έχουν με σχετικά σημαντικές παρενέργειες. Για μένα δεν αξίζει καν τον κόπο να παίζουμε με την υγεία μας, πόσο μάλλον για αποτελέσματα που θα υποχωρήσουν με το τέλος της θεραπείας.

elmajiko

Member
athenian είπε:
Όλα αυτά τα φαρμακευτικά σκευάσματα μόνο προσωρινά αποτελέσματα έχουν με σχετικά σημαντικές παρενέργειες. Για μένα δεν αξίζει καν τον κόπο να παίζουμε με την υγεία μας, πόσο μάλλον για αποτελέσματα που θα υποχωρήσουν με το τέλος της θεραπείας.

+1 στο προλαλησαντα.

vag25

Well-Known Member
Kαι εγω συμφωνω με athenian.

Οταν ομως βγαινει καποιος να πει για κατι εναλλακτικο χωρις παρενεργειες πεφτει ξυλο ή στη καλυτερη δεν ασχολειται κανεις.

morrison

Member
καλημερα παιδες!!!!εννοειται οτι ειδα σταθεροτητα στην κατασταση των μαλλιων μου με την θεραπεια απλα θα ηθελα κατι καλυτερο και σκεφτομαι την μεταμοσχευση..αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μονο μινοξ και σιγουρα δεν εχει το αποτελεσμα που ειχα οταν χρησιμοποιουσα και φινα μαζι αλλα δεν θελω να χρησιμοποιω χαπια..νομιζω δεν ειναι και οτι καλυτερο...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω καποια μμκαι σιγουρα θα ψαχτω αρκετα...βεβαια ακουω και προτασεισ σας..το norwood μου ειναι κατι σε 2α-3-3α..τα μαλλια μας ειναι θεμα αισθητικης και οπως και να το κανουμε ειναι ωραιο να εχουμε πυκνο δυνατο μαλλι :(

joner

Member
Αφού σε σταθεροποιήσε πάλι καλά!!
Εγώ θα σου πρότεεινα να ψάχτεις εξώτερικο και αν αντέχεις πήγαινε σε ένα από τους 10 τοπ να έχεις μια πιο μεγάλη σιγουριά!

morrison είπε:
καλημερα παιδες!!!!εννοειται οτι ειδα σταθεροτητα στην κατασταση των μαλλιων μου με την θεραπεια απλα θα ηθελα κατι καλυτερο και σκεφτομαι την μεταμοσχευση..αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μονο μινοξ και σιγουρα δεν εχει το αποτελεσμα που ειχα οταν χρησιμοποιουσα και φινα μαζι αλλα δεν θελω να χρησιμοποιω χαπια..νομιζω δεν ειναι και οτι καλυτερο...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω καποια μμκαι σιγουρα θα ψαχτω αρκετα...βεβαια ακουω και προτασεισ σας..το norwood μου ειναι κατι σε 2α-3-3α..τα μαλλια μας ειναι θεμα αισθητικης και οπως και να το κανουμε ειναι ωραιο να εχουμε πυκνο δυνατο μαλλι :(

Φίλε μου εγώ θα στο πώ λίγο αλλιώς.

Οκ δεν είδες αποτελέσματα, δεν αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο με τα φάρμακα/θεραπέια που κατά τη γνώμη μου μόνο κακό κάνουν στην υγεία και όλα αυτά για να σώσεις 5 τρίχες. Χώρια το χαμένο χρόνο που τρως και ότι μαθαίνεις να ζεις με αυτό...

Επίσης θα σου πρότεινα για μεταμόσχευση να το σκεφτείς πολύ καλά αν πας προς τα κει γιατί οι γνώμες διίστανται και τα αποτελέσματα από κλινική σε κλινική αλλά και από άτομο σε άτομο διαφέρουν... Επίσης και εκεί θα έχεις τρέξιμο πέρα από το αποτέλεσμα. Τώρα βέβαια αν έχεις οικονομική δυνατότητα και το θες πολύ προχώρα το...

Την εμφάνιση σου παντως μπορείς να την καλυτερεύσεις και με άλλους τρόπους που θα σε βοηθήσουν και σωματικά και ψυχικά όπως διατροφή και γυμναστήριο...

Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνεις και πάντα να έχεις υγεία.

morrison

Member
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις!!!!μια χαρα ειμαι απο υγεια αλλα οχι απο οικονομικα :p
αθλουμαι..παιζω ποδοσφαιρο οποτε δεν εχω θεμα με διατροφη η γυμναστηριο..τωρα αν στο μελλον χρειαστει μμ ισως προχωρησω..προς το παρον ειμαι μια χαρα κ μ αυτα τα λιγα μαλλια :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα