Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
morrison είπε:παιδες καλησπερα!!!!εχω περιπου 2 χρονια που κανω θεραπεια (μινοξ-kirkland,φινα-proscar και fungoral) αλλα δεν βλεπω καθολου θετικο αποτελεσμα και βαρεθηκα:sad: να προσθεσω οτι απο τον μαιο κ μετα εκοψα την φινα..τι λετε???να προχωρισω για μεταμοσχευση???
athenian είπε:Όλα αυτά τα φαρμακευτικά σκευάσματα μόνο προσωρινά αποτελέσματα έχουν με σχετικά σημαντικές παρενέργειες. Για μένα δεν αξίζει καν τον κόπο να παίζουμε με την υγεία μας, πόσο μάλλον για αποτελέσματα που θα υποχωρήσουν με το τέλος της θεραπείας.
morrison είπε:καλημερα παιδες!!!!εννοειται οτι ειδα σταθεροτητα στην κατασταση των μαλλιων μου με την θεραπεια απλα θα ηθελα κατι καλυτερο και σκεφτομαι την μεταμοσχευση..αυτη την στιγμη χρησιμοποιω μονο μινοξ και σιγουρα δεν εχει το αποτελεσμα που ειχα οταν χρησιμοποιουσα και φινα μαζι αλλα δεν θελω να χρησιμοποιω χαπια..νομιζω δεν ειναι και οτι καλυτερο...σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω καποια μμκαι σιγουρα θα ψαχτω αρκετα...βεβαια ακουω και προτασεισ σας..το norwood μου ειναι κατι σε 2α-3-3α..τα μαλλια μας ειναι θεμα αισθητικης και οπως και να το κανουμε ειναι ωραιο να εχουμε πυκνο δυνατο μαλλι![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.