βοηθεια με τροπο χρησης προϊοντων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

George35

New Member
χαιρετω την παρεα. ειμαι 35 ετων με κληρονομικοτητα φαλακρας :mad: και τον τελευταιο χρονο εχουν γινει εντονα τα συμπτωματα... κυριως το τελευταιο μηνα εχουν αραιωσει αρκετα τα μαλλια μου...

για να μην σας κουραζω... διαβασα καποια πραγματα και κατεληξα σε minox, airol και ζυρτεκ...

χτες τα αγορασα... διαβασα για το ζυρτεκ πως πρεπει να το φτιαξω... οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης

θα χρησιμοποιω τα προϊοντα καθε βραδυ... πως ομως?

η airol ειναι κρεμα...απλα θα την απλωνω στο κεφαλι μου? εν τω μεταξυ εχω μαλλι οποτε θα καθεται κρεμα και στο μαλλι...θα γινεται ενα χαλι...απλα θα προσπαθω να την βαλω στο δερμα εκει που εχω θεματα ε?

και μετα εχουμε το ζυρτεκ και την minox.... τις βαζω σε ολα τα σημεια που εχω προβλημα?

και τελος με ποια σειρα θα χρησιμοποιω τα 3 προϊοντα? εχω μπερδευτει... και θα ειναι με καποια διαφορα χρονου ή το ενα μετα το αλλο κατευθειαν?

επισης το 1ml μινοξ που εβαλα χτες το βραδυ κα αρχισα απο κροταφους δεν εφτασε και για πισω καραφλιτσα...ή δεν παιζει ρολο και να βαζω μονο πισω? καπου διαβασα πως και πισω να βαλω μονο πιανει η δραση γενικα...ισχυει?

αν κανω μια χρηση καθε βραδυ το πρωι θα μπορω να λουζομαι για να φυγω για δουλεια ή θα επιδρασει τα φαρμακα?

βοηθεια παιδες...το ξερω πολλες ερωτησεις αλλα ελπιζω να με καταλαβαινετε... παιζουμε που παιζουμε με την στατιστικη τουλαχιστον να το κανουμε σωστα...

πραγματικα εχω ψαξει πολυ αλλα δεν εχω βρει τις απαντησεις που θελω, κυριως δηλ την σειρα χρησης στα 3 προϊοντα

σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Καλώς ήρθες.
Μπαίνω στο ψητό.
Την airol ξέχασε την για τους πρώτους 6 μήνες.
Για αρχή πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε παρακολούθησε πόσες τρίχες χάνεις την ημέρα για να ξέρεις μετα τι δούλεψε και κατα πόσο.
Πρωτο σκευασμα μονο ζιρτεκ για κάποιους μήνες
Δεύτερο σκευασμα μινοξιδιλη,6 μήνες μετα την μινοξιδιλη airol.
Η εφαρμογη γίνεται στα σημεία που έχουμε τριχοπτωση και αραιωση με το ζιρτεκ.
Η εφαρμογη της μινοξιδιλης γίνεται στα σημεία που θελουμε να δούμε επανεκφυση
Για αρχη μια εφαρμογη την ημέρα μετα το μπάνιο.
Οταν ξεκινησεις την μινοξιδιλη μην υπερβαινεις το 1ml τουλάχιστον για τους πρώτους δυο μήνες,μετα μπορείς να πειραματηστεις και με περισσότερα ml

George35

New Member
χωρις να θελω να προσβαλω τους υπολοιπους...ρε συ kapa ελπιζα να απαντησεις εσυ... :14m:

πω πω τελικα ειμαι πολυ σκραπας... καμμια σχεση, εγω θα τα εβαζα ολα μαζι...

απο οτι διαβασα δεν υπαρχει συγκεκριμενη δοσολογια για το ζιρτεκ αφου ειναι φαρμακο-πατεντα κατα της τριχοπτωτης αλλα ποσο θα με συμβουλευες βασει της εμπειριας σου? και για ποσους μηνες περιπου? 2-3 ή 5-6?

και αυτο μια φορα την ημερα μετα το μπανιο ε? θα αρχισω κ fungoral με 2 φορες την εβδομαδα... ειναι οκ ή καλυτερα μια?

ευχαριστω παρα πολυ!!!:headbanging:

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αν τα ξεκινήσεις όλα μαζί θα έχεις αποτελέσματα αλλα δεν θα ξέρεις απο πιο θα ειναι.
Πολοι κάνουν το λάθος και ξεκινούν μινοξ μαζι με airol εχουν κάποια αποτελέσματα και μετα όταν σταματήσουν την airol η μινοξιδιλη δουλεύει καλύτερα.
Το ζιρτεκ σχεδόν σε όλους εχει μειώσει την τριχοπτωση.
Ξεκινα για αρχή την περιεκτικότητα που εχω στην υπογραφή μου και μετα ανεβαζεις αν θέλεις.
Πιστεύω οτι 2ml ειναι αρκετά για να καλύψεις μια επιφάνεια nw6 με μαλλι και ακουρευτο.
Μια εφαρμογη μετα το μπάνιο,εγω χρησιμοποιω και κάθε μέρα libroman.
Σε 6 μηνες θα εχει δώσει τα μέγιστα το ζιρτεκ και θα έχεις σαφή οικονα
στα σημεια που έχεις αραιωση μπορείς να ξεκινήσεις και μινοξιδιλη μετα απο δυο μηνες.
Λέω χωρις μινοξ στην αρχή επειδη το πιο πιθανο ειναι να έχεις μια απότομη διακοπή τριχοπτωσης το πρώτο διάστημα με ζιρτεκ,παρακολούθησε το

kapa είπε:
Αν τα ξεκινήσεις όλα μαζί θα έχεις αποτελέσματα αλλα δεν θα ξέρεις απο πιο θα ειναι.
Πολοι κάνουν το λάθος και ξεκινούν μινοξ μαζι με airol εχουν κάποια αποτελέσματα και μετα όταν σταματήσουν την airol η μινοξιδιλη δουλεύει καλύτερα.
Το ζιρτεκ σχεδόν σε όλους εχει μειώσει την τριχοπτωση.
Ξεκινα για αρχή την περιεκτικότητα που εχω στην υπογραφή μου και μετα ανεβαζεις αν θέλεις.
Πιστεύω οτι 2ml ειναι αρκετά για να καλύψεις μια επιφάνεια nw6 με μαλλι και ακουρευτο.
Μια εφαρμογη μετα το μπάνιο,εγω χρησιμοποιω και κάθε μέρα libroman.
Σε 6 μηνες θα εχει δώσει τα μέγιστα το ζιρτεκ και θα έχεις σαφή οικονα
στα σημεια που έχεις αραιωση μπορείς να ξεκινήσεις και μινοξιδιλη μετα απο δυο μηνες.
Λέω χωρις μινοξ στην αρχή επειδη το πιο πιθανο ειναι να έχεις μια απότομη διακοπή τριχοπτωσης το πρώτο διάστημα με ζιρτεκ,παρακολούθησε το
kapa επειδη και εγω ειμαι στο ιδιο σταδιο... μπορουμε να βαλουμε στο υπολοιπο κεφαλι για αρχη ζιρτεκ και μονο στους κροταφους μινοχ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
kapa επειδη και εγω ειμαι στο ιδιο σταδιο... μπορουμε να βαλουμε στο υπολοιπο κεφαλι για αρχη ζιρτεκ και μονο στους κροταφους μινοχ?
Αν ειναι μονο κροταφοι ναι,και ταυτόχρονη έναρξη
Δεν επηρεάζει την συνολική τριχοπτωση

kapa είπε:
giannaras13 είπε:
Αν ειναι μονο κροταφοι ναι,και ταυτόχρονη έναρξη
Δεν επηρεάζει την συνολική τριχοπτωση

Ευχαριστω...μονο στους κροταφους,δεν βαζω μινοξιδιλη στο κεφαλι γιατι ακομα τριχοπτωση δεν βλεπω μονο ζιρτεκ θα βαλω... Τωρα σε λιγες μερες αν παω μαλλον σε γειτονικη βαλκανικη χωρα σκεφτομαι να ρωτησω για xalatan ποσο κανει.. :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
Ευχαριστω...μονο στους κροταφους,δεν βαζω μινοξιδιλη στο κεφαλι γιατι ακομα τριχοπτωση δεν βλεπω μονο ζιρτεκ θα βαλω... Τωρα σε λιγες μερες αν παω μαλλον σε γειτονικη βαλκανικη χωρα σκεφτομαι να ρωτησω για xalatan ποσο κανει.. :chinscratch
Και εμένα έτσι ειναι η θεραπεία μου,blocker σε nw6 και growth σε κροταφους κορυφή.
Η καλύτερη λύση για xalatan μέχρι στιγμής ειναι απο Kane,πολυ φθηνό.
Σε άλλες χώρες δεν δίνουν φάρμακα χωρις συνταγογραφηση,μπορεί να έχεις πρόβλημα με αυτο

weznem είπε:

;D;D

kapa είπε:
giannaras13 είπε:
Και εμένα έτσι ειναι η θεραπεία μου,blocker σε nw6 και growth σε κροταφους κορυφή.
Η καλύτερη λύση για xalatan μέχρι στιγμής ειναι απο Kane,πολυ φθηνό.
Σε άλλες χώρες δεν δίνουν φάρμακα χωρις συνταγογραφηση,μπορεί να έχεις πρόβλημα με αυτο

weznem είπε:

;D;D

οκ... latanoprost μονο τοσο 100 mg?? :dodgy: θα ξεκινησω τωρα με αυτα γιατι τα εχω παραγγηλει..και μετα μπορει να παραγγειλω.. παντως καποιος ανεβασε ενα αρθρο στα αγγλικα χτες και ειχε καποιον χρηστη με 3 σταγονες την ημερα...σε καθε κροταφο ηταν γεματος μαλλια.. τωρα εβαζε και κατι αλλο δεν ξερω.. μηπως θα ηταν πιο αποδοτικο να το εκανε καποιος κρεμα,οπως το fungoral,γιατι καποιοι αναφερουν καλυτερη αποδοση?? :dodgy: κρεμα μπορω να φτιαξω εχω οδηγους σε βιβλιο της σχολης

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
οκ... latanoprost μονο τοσο 100 mg?? :dodgy: θα ξεκινησω τωρα με αυτα γιατι τα εχω παραγγηλει..και μετα μπορει να παραγγειλω.. παντως καποιος ανεβασε ενα αρθρο στα αγγλικα χτες και ειχε καποιον χρηστη με 3 σταγονες την ημερα...σε καθε κροταφο ηταν γεματος μαλλια.. τωρα εβαζε και κατι αλλο δεν ξερω.. μηπως θα ηταν πιο αποδοτικο να το εκανε καποιος κρεμα,οπως το fungoral,γιατι καποιοι αναφερουν καλυτερη αποδοση?? :dodgy: κρεμα μπορω να φτιαξω εχω οδηγους σε βιβλιο της σχολης
ακόμα δεν γνωρίζω πόσο ευαίσθητη ειναι η ουσία,πόσες μέρες θα αντέξει σε λοσιόν πχ με κλασικά νερό,pg,οινόπνευμα.
Το xalatan δουλεύει αλλά θέλει την ποσότητα του.
Εγω με δυο σταγόνες σε καθε κροταφο κάνω ασκήσεις ακριβειας για να καλυψω το 1/3 της αραιωσης των κροταφων μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

George35

New Member
καλημερα σε ολους! οκ, ξεκινω λοιπον μονο με ζιρτεκ για 2-3 μηνες και μετα αρχιζω minox... οταν θα χρησιμοποιω τα 2 αυτα προϊοντα με ποια σειρα θα το κανω? πρωτα ζιρτεκ κ μετα minox ή αναμιξη τις δοσολογιες σε ενα καπακι και τα βαζω μαζι? και οταν αρχισω και την airol? πως θα βαζω τα 3 προϊοντα? δηλ θα βαζω καθε βραδυ αλλα με ποια διαδικασια? τι θα βαζω πρωτο κ τι μετα? ειναι κ κρεμα αυτη η ρημαδα... θα γινεται ενα χαλι το μαλλι... το πρωι θα μπορω να λουζομαι παλι ή ειναι υπερβολη λουσιμο βραδυ κ πρωι και θα εξαφανισει και την δραση τους? αν δεν λουζομαι το μαλλι δεν θα ειναι μια λασπη οταν βαζω και την airol μαζι το προηγουμενο βραδυ?

ps.ελπιζω να μην σας κουραζω αλλα το ξερετε πως εχει σημασια και καλο ειναι να το λυσω τωρα και οχι να σας πρηζω παλι οταν αρχισω αργοτερα την χρηση των λοιπων προϊοντων

σας ευχαριστω πολυ

weznem

Well-Known Member
George35 είπε:
καλημερα σε ολους! οκ, ξεκινω λοιπον μονο με ζιρτεκ για 2-3 μηνες και μετα αρχιζω minox... οταν θα χρησιμοποιω τα 2 αυτα προϊοντα με ποια σειρα θα το κανω? πρωτα ζιρτεκ κ μετα minox ή αναμιξη τις δοσολογιες σε ενα καπακι και τα βαζω μαζι? και οταν αρχισω και την airol? πως θα βαζω τα 3 προϊοντα? δηλ θα βαζω καθε βραδυ αλλα με ποια διαδικασια? τι θα βαζω πρωτο κ τι μετα? ειναι κ κρεμα αυτη η ρημαδα... θα γινεται ενα χαλι το μαλλι... το πρωι θα μπορω να λουζομαι παλι ή ειναι υπερβολη λουσιμο βραδυ κ πρωι και θα εξαφανισει και την δραση τους? αν δεν λουζομαι το μαλλι δεν θα ειναι μια λασπη οταν βαζω και την airol μαζι το προηγουμενο βραδυ?

ps.ελπιζω να μην σας κουραζω αλλα το ξερετε πως εχει σημασια και καλο ειναι να το λυσω τωρα και οχι να σας πρηζω παλι οταν αρχισω αργοτερα την χρηση των λοιπων προϊοντων

σας ευχαριστω πολυ
για ποιον λογο ξεκινας αιρολ απο την αρχη της θεαπεια σου για την καραφλα?(δεν στο συνιστω..)οπως θες. και ολα μαζι και ξεχωριστα και οποιο θες βαζεις πρωτο,απλα στην αρχη να εχεις μια-μιαμισι ωρα διαφορα απο το δευτερη λοσιον για να μην αυξησης της απορροφηση και δεις παρενεργειες,επειτα το διμηνο βαζε τα και ολα μαζι ..

George35

New Member
weznem είπε:
George35 είπε:

σας ευχαριστω πολυ
για ποιον λογο ξεκινας αιρολ απο την αρχη της θεαπεια σου για την καραφλα?(δεν στο συνιστω..)οπως θες. και ολα μαζι και ξεχωριστα και οποιο θες βαζεις πρωτο,απλα στην αρχη να εχεις μια-μιαμισι ωρα διαφορα απο το δευτερη λοσιον για να μην αυξησης της απορροφηση και δεις παρενεργειες,επειτα το διμηνο βαζε τα και ολα μαζι ..

δεν θα ξεκινησω airol τωρα... μονο ζιρτεκ για αρχη, αργοτερα θα προσθεσω minox και ακομα πιο μετα airol... οπως ειπε ο γιατρος kappa:14m:

απλα ρωταω απο τωρα για να μην επαναφερω το θεμα αργοτερα και γινομαι κουραστικος

επισης με το λουσιμο τι μπορω να κανω τελικα? θα λουζομαι καθε βραδυ και θα βαζω ζιρτεκ για αρχη... το πρωι θα μπορω να λουστω αν τυχον ειναι λαδιλα το μαλλι ή καλυτερα οχι? θα φυγει η δραση του ζιρτεκ? αργοτερα οταν βαζω και τα υπολοιπα θα μπορω να λουζομαι και το πρωι? γιατι ολα μαζι μαζι με airol προβλεπω το μαλλι να ειναι λασπη τα πρωινα...

ευχαριστω!!!:cheers:

weznem

Well-Known Member
George35 είπε:
weznem είπε:
επισης με το λουσιμο τι μπορω να κανω τελικα? θα λουζομαι καθε βραδυ και θα βαζω ζιρτεκ για αρχη... το πρωι θα μπορω να λουστω αν τυχον ειναι λαδιλα το μαλλι ή καλυτερα οχι? θα φυγει η δραση του ζιρτεκ? αργοτερα οταν βαζω και τα υπολοιπα θα μπορω να λουζομαι και το πρωι? γιατι ολα μαζι μαζι με airol προβλεπω το μαλλι να ειναι λασπη τα πρωινα...

ευχαριστω!!!:cheers:
την πρωτη μερα μετα απο λουσιμο δεν λαδωνει η αιρολ,κανεις ενα στεγνωμα με το πιστολακι και εσαι αρχοντας..απο την δευτερη ξεκιναει λιγο η λιπαροτητα..με το ζιρτεκ επισης τη πρωτη μερα στεγνωμα και εσια κομπλε.
λουσιμο μετα απο 4 ωρες οποιαδηποτε λοσιον στην κλαβα μας ειναι αρκετα καλα..θα εχει απορροφηθει..
μετρα την τριχοπτωση σου πριν το ζιρτεκ..
(αν και φοβαμαι οτι δεν κανει τιποτα και ειχε δικιομαλλον ο κωτσαρελης ππου ελεγε οτι δεν θα δουλεψει..)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα