γιατί φευγουν

sofo

New Member
Διαβάζοντας θέματα για μεταμοσχεύσεις και θεραπείες πρόσεξα ότι παλιά και καλα μέλη με εκατοντάδες μηνύματα στο ενεργητικό τους εχουν εξαφανιστεί. Τι έγινε? Βγαζουν μαλλιά και φεύγουν, απογοητεύονται. . . . :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ANAR

Well-Known Member
Φιλε sofo εχεις δικιο...συμβαίνει αυτο.
Να σου πω οτι στα περισσοτερα φορουμ ετσι γίνετε.
Μερικοί μονο παρακολουθούν...μαζι και εγω.
Μερικοί εκαναν επιτυχημένη μεταμόσχευση και λογικο ειναι να μην εχουν κίνητρο να γραψουν κατι.
Μερικοί απογοητεύθηκαν,κουράστηκαν και τα παρατησαν και τραβηξαν για αλλες πολιτείες
Μερικοι οτι ειχαν να δοσουν στο φορουμ απο γνωσεις το εδωσαν.

Και εμενα μου λειπουν πολλα μελη απο την παρεα που ξεκινήσαμε το 2008 το φορουμ....καναμε πλακα εδω μεσα...αν δεν κανω λαθος εγω ήμουν το 85 μελος,τωρα ειναι χιλιαδες.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
sofo...απλά νομίζω ότι το ξεπερνάνε...ήδη βρίσκομαι στα μισά...όσο θα πλησιάζω τα 40 (τώρα 37) νομίζω ότι απλά θα το πάρω και εγώ απόφαση, όπως έκαναν στο τέλος οι περισσότεροι.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Το τέρας δεν νικιέται, ούτε καν με χειρουργείο, πάντα μέσα σου και στους γύρω σου θα είσαι "ο καράφλας".

horhitto4

Member
Soralteno είπε:
Το τέρας δεν νικιέται, ούτε καν με χειρουργείο, πάντα μέσα σου και στους γύρω σου θα είσαι "ο καράφλας".
αυτο που λες δεν ισχυει και ειναι πολυ σχετικο...παντα δε θα εισαι ο καραφλας που λες γιατι εχω δει μεταμοσχευσεις απο κοντα που δε σου παει καν οτι εβαλαν μαλλι και απο πυνκοτητα και απο φυσικοτητα...περισσοτερο συμφωνω στο 2ο στο μεσα σου...παντα θα ξερεις οτι ελωχευει η ραφλα απο πισω και οτι παραμονευει...

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
horhitto4 είπε:
Soralteno είπε:
αυτο που λες δεν ισχυει και ειναι πολυ σχετικο...παντα δε θα εισαι ο καραφλας που λες γιατι εχω δει μεταμοσχευσεις απο κοντα που δε σου παει καν οτι εβαλαν μαλλι και απο πυνκοτητα και απο φυσικοτητα...περισσοτερο συμφωνω στο 2ο στο μεσα σου...παντα θα ξερεις οτι ελωχευει η ραφλα απο πισω και οτι παραμονευει...

Μακάρι να ´χεις δίκιο και εγω άδικο.

mimis giova

Active Member
Σιγουρα υπο προϋποθέσεις. .μπορουν οι μεταμοσχευσης να κανουν καλη δουλεια..καλη δοτρια..καλως γιατρος πολλα φραγκα..κτλ...

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
Σιγουρα υπο προϋποθέσεις. .μπορουν οι μεταμοσχευσης να κανουν καλη δουλεια..καλη δοτρια..καλως γιατρος πολλα φραγκα..κτλ...

Προφανώς εξαρτάται από που θα πέσεις και τι απαιτήσεις έχεις, αλλά πιστεύω ότι λίγοι θα είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Ειδικά στην hairline κάποιος που έχει κοφτερό μάτι μπορεί να το εντοπίσει εύκολα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
οι πιο πολλοι ξενερωνουν δυστυχως και σταματανε να ασχολουνται.Τυχαινει να εχω φιλικη σχεση με 2 παλαια μελη τα οποια πλεον το εχουν παρει αποφαση και δεν ασχολουνται σχεδον καθολου με το θεμα ΑΑ.Αλλωστε ποιος ο λογος?οι θεραπειες ειναι οι ιδιες εδω και πατα πολλα χρονια........ξεχασα,υπαρχει η αποτελεσματικη θεραπεια του βουρτσισματος.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΜΙΚΕΣ είπε:
...ξεχασα,υπαρχει η αποτελεσματικη θεραπεια του βουρτσισματος.

Το βούρτσισμα δεν είναι θεραπεία, αλλά μπορεί να βοηθήσει να δουλέψει καλύτερα μια θεραπεία και από ένα σημείο και μετά, δεν δουλεύει καμία θεραπεία.

Μπλουζα