για ρίξτε μια ματιά

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

xxxray

Member
http://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO1998034610&recNum=1&maxRec=&office=&prevFilter=&sortOption=&queryString=&tab=PCTDescription

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Φαίνεται πολλά υποσχόμενη! " Since cessation of treatment, the new hair growth remained firmly rooted in the scalp?????????" Βέβαια με προβληματίζει το ότι η πατέντα υπάρχει από το 1998(εκτός αν είδα κάτι λάθος)...

xxxray

Member
ναι ο παλιός είναι αλλιώς :) απλά το 99% των θεραπειών βασίζονται στις fda θεραπείες! νομίζω απειροελάχιστοι έχουν δοκιμάσει κάτι πέρα απτα τετριμμένα για ένα χρόνο γιατί φοβόμαστε το ρίσκο! όπως έχω ξαναπεί δεν μας φτάνει μια ζωή για να βρούμε την άκρη

Serifis

Active Member
Με ένα σύντομο ψάξιμο που έκανα για θεραπείες(εμπόριο) που εμπεριέχουν καρνιτίνη βρήκα το TRX2, με πολύ ανάμικτα συναισθήματα. Μου φαίνεται πως πρέπει να μαζέψουμε λεφτά στο blog για πειραματόζωα...

weznem

Well-Known Member
Serifis είπε:
Φαίνεται πολλά υποσχόμενη! " Since cessation of treatment, the new hair growth remained firmly rooted in the scalp?????????" Βέβαια με προβληματίζει το ότι η πατέντα υπάρχει από το 1998(εκτός αν είδα κάτι λάθος)...

ναι αλλα για πσο διαστημα ξερουμε παρεμεινε??εδω ειναι η ουσια..θεωρω οτι το ντερμαπεν σε συνδυασμο με σκευασματα ειναι κατι που εχει αποτελεσματα το προβλημα ειναι να βρουμε ποιο σκευασμα θα βοηθουσε πολυ καλα βιταμινες?? δυτ μπλοκερ?εδω ειναι το ψαξιμο...θα ταν καλη ιδεα να χαμε λεφτα και να χωριζομασταν σε ομαδες πειραμματων..θα γλιτωναμε πολυ χρονο ετσι και θα ειχαμε και μια αρκετα μεγαλη κλιμακα ατομων ως προς τα αποτελσματα..θα λειτουργουσαμε ομαδικα και οχι ατομικα κερδος θα χαμε... :blush:

Serifis

Active Member
Εγώ λέω όλοι μας να μαζέψουμε λεφτά και να διεξάγονται έρευνες για λογαριασμό του forum! Να πληρώσουμε επιστήμονες, ένα εργαστήριο και πειραματόζωα!!!:18m:

dimos18

Member
Serifis είπε:
Με ένα σύντομο ψάξιμο που έκανα για θεραπείες(εμπόριο) που εμπεριέχουν καρνιτίνη βρήκα το TRX2, με πολύ ανάμικτα συναισθήματα. Μου φαίνεται πως πρέπει να μαζέψουμε λεφτά στο blog για πειραματόζωα...

Έχω δοκιμάσει το trx2 4 μήνες . 0 αποτέλεσμα.Και στα φόρουμ του εξωτερικού παρατημένο είναι πλέον.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα