διακοπη θεραπειας

zaxas87

Member
καλησπερα παιδια!για διακοπη μινοξιδιλης για ενα διαστημα 1-2μηνες ποιο θα προτινατε για φυτικο σκευασμα απο αυτα ου κυκλοφορουν ετσι για να ηρεμησει λιγο το μαλλι?και να δω αν θα κρατηθουν οι τριχες απο θεραπεια με μινοξιδιλη.εχω παρατηρησει κ μαυρους κυκλους και θελω να φυγουν ειμαι 27 χρονων ακομα.για το propoline κατα της τριχοπτωσης το σπραιυ τι λετε?εχετε να προτεινετε κανα αλλο?για κανα 2μηνο σκεφτομαι μαζι με βουρτσισμα και φυτικο σαμπουανακι.ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
Ριξε μια ματια στο νημα του cg210..φυτικο ειναι απο οτι λενε κ τα παιδια.απο αποτελςσματα αναμηκτα...ειναι υποδοκιμη βασικα!

zaxas87

Member
ναι το χω δει,απλα ελεγα μηπως εχει δοκιμασει καποιο παιδι καποια απο τις κλασσικες φυτικες θεραπειες ωστε να κανουν καμια προταση.αυτη της propoline εχω δει με λουπινο και δενδρολιβανο.ειναι γυρω στα 20 ευρω.και ελεγα και βιταμινουλα μαζι.ετσι για κανα 2μηνο για ξεκουραση στο μαλλι.αν παντως εχει δοκιμασει κανεις κατι αλλο ας το προτηνει.ευχαριστω

Άκης

Administrator
Αν κόψεις την μινοξιδίλη για 2 μήνες, θα χάσεις πολλές τρίχες. Μπορείς να βάζεις ενδιάμεσα αλόη βέρα (που είναι και φτηνότερη από το propoline που αναφέρεις).

zaxas87

Member
ναι ε??δηλαδη θα πηγαινει ετσι η δουλεια??χωρις σταματημο?δεν πρεπει να την διακοπτουμε για λιγο διαστημα να μην συνηθιζει το μαλλι??

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Καλύτερα να μην διακόπτεις, αλλιώς θα είσαι σε ένα συνεχή κύκλο shedding

Μπλουζα