εναρξη θεραπειας-αυξηση τριχοπτωσης;

pardi21

New Member
Καλησπέρα σε όλους!
Ειμαι νεος στο φορουμ και ειναι το πρωτο μου ποστ.Ειμαι 19 ετων.Το θεμα που με απασχολει ειναι το εξης: ξεκινησα πριν κανενα μηνα μια θεραπεια που μου συνεστησε ο δερματολογος η οποια ηταν η εξης:
cystiphane δισκια
cystiphane shampoo
και μια lotion cystiphane+butavate+mycospor (μειγμα)
εγω τριχοπτωση εντονη δεν ειχα..ολα ξεκινησαν το περσινο φθινοπωρο που λογω εποχικης τριχοπτωσης πηγα στον δερματολογο, μου ειπε πως δεν εχω ουσιαστικο προβλημα αλλα μου εγραψε την παραπανω θεραπεια προαιρετικα..
Εγω το αμελησα λιγο και δεν την αρχισα αφου δεν με πιεσε κ αυτος,αλλα στην εξεταστικη του Γεναρη που εκατσα ν διαβασω εβλεπα επεφτε καμια τριχουλα στο γραφειο μου και ειπα να την ξεκινησω..
Δυο βδομαδες περιπου αφου την ξεκινησα, αρχισαν ν μ πεφτουν τριχες στο λουσιμο πολλες!Καμια σχεση με παλια.και αναθεματισα την σιγμη που την ξεκινησα..Σε τι πιστευετε μπορει να οφειλεται;Να την σταματησω;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
pardi21 είπε:
Καλησπέρα σε όλους!
Ειμαι νεος στο φορουμ και ειναι το πρωτο μου ποστ.Ειμαι 19 ετων.Το θεμα που με απασχολει ειναι το εξης: ξεκινησα πριν κανενα μηνα μια θεραπεια που μου συνεστησε ο δερματολογος η οποια ηταν η εξης:
cystiphane δισκια
cystiphane shampoo
και μια lotion cystiphane+butavate+mycospor (μειγμα)
εγω τριχοπτωση εντονη δεν ειχα..ολα ξεκινησαν το περσινο φθινοπωρο που λογω εποχικης τριχοπτωσης πηγα στον δερματολογο, μου ειπε πως δεν εχω ουσιαστικο προβλημα αλλα μου εγραψε την παραπανω θεραπεια προαιρετικα..
Εγω το αμελησα λιγο και δεν την αρχισα αφου δεν με πιεσε κ αυτος,αλλα στην εξεταστικη του Γεναρη που εκατσα ν διαβασω εβλεπα επεφτε καμια τριχουλα στο γραφειο μου και ειπα να την ξεκινησω..
Δυο βδομαδες περιπου αφου την ξεκινησα, αρχισαν ν μ πεφτουν τριχες στο λουσιμο πολλες!Καμια σχεση με παλια.και αναθεματισα την σιγμη που την ξεκινησα..Σε τι πιστευετε μπορει να οφειλεται;Να την σταματησω;
βλεπω προσεγγιση απο τον δερματολογο σαν να εχεις σμηγμα,εχεις?
απο λιπαροτητα στο προσωπο και στο μαλλι πως πας?
για αρχη λεω σταματησε τα ολα αυτα.
περα απο το butavate που ειναι κορτικοστεροειδη και δεν κανει να το χρησιμοποιεις για μεγαλο διαστημα,τα υπολοιπα αμφιβαλω αν σε βοηθησουν.
αν εχεις τριχοπτωση δες αυτην ενοτητα http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983.html

pardi21

New Member
κοιτα,απλα ελεγα να αποφυγω την μινοξιδιλη γιατι το προβλημα μου δεν ηταν μεγαλο..αλλα τωρα αρχιζει να εντεινεται ανευ λογου..κ δν νμζω πως ειναι η εποχη..
εχω λιπαροτητ στα μαλλια..
σμηγμα οχι δεν εχω..

kapa

Μέλος του προσωπικού
pardi21 είπε:
κοιτα,απλα ελεγα να αποφυγω την μινοξιδιλη γιατι το προβλημα μου δεν ηταν μεγαλο..αλλα τωρα αρχιζει να εντεινεται ανευ λογου..κ δν νμζω πως ειναι η εποχη..
εχω λιπαροτητ στα μαλλια..
σμηγμα οχι δεν εχω..

με μια καψουλα απο αυτο http://www.ebay.com/itm/NOW-DHA-500-180-SGels-Highest-Potency-500-DHA-250-EPA-FRESH-Made-In-USA-/221286325241?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3385b15bf9
και με αυτο το σαμπουαν http://www.hairlossgr.com/forum/thread-242-post-120680.html#pid120680
μπορει να λυσεις και τα δυο θεματα.
αν οχι βαζεις και μινοξιδιλη στο προγραμμα

Μπλουζα