εντονο shedding

daidalus

Member
Καλησπερα ειμαι 29 χρονων και norwood 2-3 χρησιμοποιω εδω και περιπου ενα μηνα kirkland minoxidil πρωι και απογευμα και καθε βραδυ revivogen πριν τον υπνο επισης λουζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα με fungoral. τις τελευταιες 5-7 μερες εχω πολυ εντονη απωλεια μαλλιων πρεπει να εχει πενταπλασιαστει η ποσοτητα μαλλιων που χανω αφου οταν λουζομαι κατω το σιφωνι γεμιζει και καπως με κανει να ανυσηχω αυτο. ποτε συνηθως σταματαει ? ειναι ανυσηχητικο?σκεφτομαι για λογους κοστους να σταματησω το revivogen και να παιρνω 1/5 proscar καθε πρωι (ειχα αγορασει ενα μονο μπουκαλακι revivo) μηπως αυτη η αλλαγη τωρα που ειναι ακομα αρχη θεραπειας και ειμαι σε φαση shedding προκαλεσει πιο εντονο προβλημα η κανει πισωγυρισμα στην θεραπεια? ευχαριστω πολυ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
daidalus είπε:
Καλησπερα ειμαι 29 χρονων και norwood 2-3 χρησιμοποιω εδω και περιπου ενα μηνα kirkland minoxidil πρωι και απογευμα και καθε βραδυ revivogen πριν τον υπνο επισης λουζομαι 2-3 φορες την εβδομαδα με fungoral. τις τελευταιες 5-7 μερες εχω πολυ εντονη απωλεια μαλλιων πρεπει να εχει πενταπλασιαστει η ποσοτητα μαλλιων που χανω αφου οταν λουζομαι κατω το σιφωνι γεμιζει και καπως με κανει να ανυσηχω αυτο. ποτε συνηθως σταματαει ? ειναι ανυσηχητικο?σκεφτομαι για λογους κοστους να σταματησω το revivogen και να παιρνω 1/5 proscar καθε πρωι (ειχα αγορασει ενα μονο μπουκαλακι revivo) μηπως αυτη η αλλαγη τωρα που ειναι ακομα αρχη θεραπειας και ειμαι σε φαση shedding προκαλεσει πιο εντονο προβλημα η κανει πισωγυρισμα στην θεραπεια? ευχαριστω πολυ.

οταν ειδα το ποστ σου γελασα λιγο γιατι πριν ενα 6 μηνο ειχα ποσταρει κ εγω τις ιδιες ερωτησεις! οχι μη πας σε προσκαρ η γνωμη μου! το shedding εμενα μου σταματησε στο 1 μιση μηνα! η μινοξ θα σ κανει ενα γερο μπαμ στο 3-4μηνο! αστην να δωσει οτι ειναι να δωσει και μετα το 5 μηνο ξεκινα cg 210 ! αν δεν δεις διαφορα τοτε σκεψου φιναστεριδη..

daidalus

Member
Ειχες και εσυ τοσο εντονο shedding?to cg εννοεις αντι tou revivo? γιατι λες οχι για φινα μιλησα με τον δερματολογο μου και μου ειπε αν θελω να ενισχυσω την θεραπεια να παρω φινα αντι για revivo (η γνωμη του ηταν οτι δεν κανει σχεδον τιποτα το revivo απλα το προσθεσα εγω εξαρχης για να εχω και dht blocker) χωρις φοβο γιατι παρενεργειες παρατηρουνται σε πολυ μικρο ποσοστο ατομων και αν παρατηρησω κατι με την διακοπη της επανερχομαι αμεσα στο φυσιολογικο .

jimys

Member
daidalus είπε:
Ειχες και εσυ τοσο εντονο shedding?to cg εννοεις αντι tou revivo? γιατι λες οχι για φινα μιλησα με τον δερματολογο μου και μου ειπε αν θελω να ενισχυσω την θεραπεια να παρω φινα αντι για revivo (η γνωμη του ηταν οτι δεν κανει σχεδον τιποτα το revivo απλα το προσθεσα εγω εξαρχης για να εχω και dht blocker) χωρις φοβο γιατι παρενεργειες παρατηρουνται σε πολυ μικρο ποσοστο ατομων και αν παρατηρησω κατι με την διακοπη της επανερχομαι αμεσα στο φυσιολογικο .

ναιι ειχα φρικαρει γιατι ειχα αδειασει αρκετα! το cg 210 αντι του ρεβιβο! χρησιμοποιησα κ εγω κανενα μηνα ρεβιβο αλλα το σταματησα γιατι ηθελα να δω πρωτα τι θα μου δωσει η μινοξ απο μονη της.. ειχα καλα αποτελεσματα τα οποια μπορει να νομιζα στο τελος οτι ηταν απο το ρεβιβο! εχω ακομα 2 μπουκαλακια αθικτα τα οποια δεν ξαναχρησιμοποιω ,, απότι φαινεται το cg 210 ειναι καλυτερο απο το ρεβιβο.. οποτε τωρα συνεχιζω με αυτο.. η φινα πρεπει να ειναι η τελευταια σου επιλογη πιστευω.. και επισης τωρα που εισαι στην αρχη η μινοξ απο μονη της θα σου δωσει πολυ καλα αποτελεσματα .. μη την ανακατευσεις μεχρι το 5μηνο με τπτ αλλο .. μετα βλεπεις .. οστοσο τοτε θα υπαρχουν και πιο ξεκαθαρα αποτελεσματα ατπο το cg 210 ...

συνεχισε με μινοξιδιλη την οποια εγω σ προτεινω να γυρισεις σε αφρο! (ειδα μεγαλη διαφορα) και θα ξενοιασεις απο φαγουρα ερεθισμους κλπ

daidalus

Member
φαγουρα ερεθισμους και τετοια δεν εχω καθολου αφου ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ειναι νερο αυτο π εχω παρει ..... εχω παρει την kirkland που ειναι και οικονομικη, ο αφρος ειναι πιο αποτελεσματικος η απλα για θεμα φαγουρας και τετοια?

jimys

Member
daidalus είπε:
φαγουρα ερεθισμους και τετοια δεν εχω καθολου αφου ωρες ωρες αναρωτιεμαι μηπως ειναι νερο αυτο π εχω παρει ..... εχω παρει την kirkland που ειναι και οικονομικη, ο αφρος ειναι πιο αποτελεσματικος η απλα για θεμα φαγουρας και τετοια?
η εταιρεια λεει οτι ειναι πιο αποτελεσματικος.. εγω τον προτιμω για τους λογους που σου ειπα πριν και επισης οτι μεσα σε 10 λεπτα εχει στεγνωσει και ειναι σαν να μην ειχες βαλει τπτ.. και στη καθημερινοτητα αυτο ειναι απαραιτητο!!

Μπλουζα