επισκεψη στη δερματολογο

panthiras

New Member
παιδια πηγα σημερα πρωτη φορα στη δερματολογο να δω αν εχω προβλημα τελικα αλλα λιγο ασχετη μου φανηκε παρολο που υπαρχει η φημη οτι ειναι καλη. μου ειπε οτι μονο στο μπροστινο μερος εχουν αδυνατισει λιγο τα μαλλια μου και οτι δε μπορει να ξερει ποια θα ειναι η εξελιξη τους αφου αυτο ειναι θεμα γονιδιων. μου ειπε οτι αν ο πατερας και οι παππουδες μου δεν ειναι καραφλοι τοτε πιθανον να μεινουν και οπως εχουν τα μαλλια του. τελος μου ειπε να παιρνω τη μινοξιδιλη 2% μονο και να παω σε 2 μηνες να δει αν εχουν βλαστησει νεες τριχες. μου ειπε οτι πιθανον να μην εχει κανενα αποτελεσμα αλλα οτι σε παρα πολλους ανθρωπους εχει ευεργετικα αποτελεσματα.
ποια η αποψη σας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε panthira κατα την αποψη μου αν δεις οτι αραιωνεις ξεκινα μινοξιδιλη 5%.Οι δερματολογοι δυστυχως δεν ξερουν κ δεν ασχολουνται με το θεμα τριχοπτωσης.Το οτι αδυνατιζουν οι τριχες παντως ...καλο δεν ειναι.Συνηθως ετσι γινεται ....αδυνατιζουν....αδυνατιζουν και στο τελος εξαφανιζονται οι τριχες.Καλο θα ειναι να βαλεις καμια φωτογραφια και να πεις κ κανα στοιχειο σου οπως ηλικια να σου πουμε κ εμεις μια γνωμη.Αν δεν εχεις ομως κ μεγαλο θεμα ξεκινα 2% οπως σου ειπε κ βλεπεις....αλλωστε απο εκει ξεκινησαμε οι πιο πολλοι.

Μπλουζα