Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
petrospap είπε:παιδια εχω κλεισει 6μηνο φινα και δεν εχει γινει τπτ..ουτε ελαττωθηκε η τριχοπτωση και η αραιωση προχωραει ακαθεκτα...
λεω να την κρατησω μεχρι χρονο και αν δεν εχει κανει τπτ μεχρι τοτε δρομο..
εχει τυχει σε κανεναν να μην εχει δωσει τιποτα στο 6μηνο???
εγω εχω μονο 2-2,5 μηνες ...τριχοπτωση δεν καταλαβαινω διαφορα μιας και ποτε δεν κοιτουσα ποσες μου φευγουν κλπ αλλα ειδα διαφορα στο λαδωμα και εξαφανιστηκαν σχεδον τα σπυρακια και η φαγουρα.. παιρνω το 1/8 του χαπιου... οσο για το fungoral .. το χρηιμοποιουσα για 4 μηνες την πρωτη φορα και την αλλη 6... την πρωτη φορα το μαλλι καποιες ωρες μετα το λουσιμο ειχε τρομερο ογκο..την δευτερη φορα ενω εδινε καποιο ογκο μου φαινονταν καπως πιο λεπτη η τριχα,μπορει να κανωκαι λαθοςChs είπε:petrospap είπε:παιδια εχω κλεισει 6μηνο φινα και δεν εχει γινει τπτ..ουτε ελαττωθηκε η τριχοπτωση και η αραιωση προχωραει ακαθεκτα...
λεω να την κρατησω μεχρι χρονο και αν δεν εχει κανει τπτ μεχρι τοτε δρομο..
εχει τυχει σε κανεναν να μην εχει δωσει τιποτα στο 6μηνο???
Κράτα ψύχραιμα petrospap, σε κάποιες περιπτώσεις αργεί να αποδώσει τα μέγιστα. Τουλάχιστον 12 μηνο για πιο σίγουρα πράγματα, επίσης υπάρχουν περιπτώσεις όπου άργησαν περισσότερο, 14 - 15 μήνες για να ανταποκριθούν πλήρως στη φινα.
Εγώ λέω να κρατήσεις μέχρι το 8 μηνο στην δόση που είσαι τώρα σταθερά, και αν δεν δεις έστω και λίγο κάποια αλλαγή, τότε πειραματίσου με μεγαλύτερες δόσεις.
Όσο για το fungoral όπως είπε ο dance παραπάνω, ναι σταμάτησε το ένα διάστημα.. σε πολλές περιπτώσεις από ένα σημείο και μετά μόνο ζημιά κάνει.
giannaras13 είπε:εγω εχω μονο 2-2,5 μηνες ...τριχοπτωση δεν καταλαβαινω διαφορα μιας και ποτε δεν κοιτουσα ποσες μου φευγουν κλπ αλλα ειδα διαφορα στο λαδωμα και εξαφανιστηκαν σχεδον τα σπυρακια και η φαγουρα.. παιρνω το 1/8 του χαπιου... οσο για το fungoral .. το χρηιμοποιουσα για 4 μηνες την πρωτη φορα και την αλλη 6... την πρωτη φορα το μαλλι καποιες ωρες μετα το λουσιμο ειχε τρομερο ογκο..την δευτερη φορα ενω εδινε καποιο ογκο μου φαινονταν καπως πιο λεπτη η τριχα,μπορει να κανωκαι λαθος