ερωτηση για DHT blocker

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Nikos22_

New Member
Γεια σας. Μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να παρουμε καποιο dht blocker χωρις παρενεργειες οπως proscar ? κι ας εχει λιγοτερη δραση δε με νοιαζει απλα να ξερω οτι ειναι ακινδυνο. Χρησιμοποιω Regaine 5% kai σημερα αγορασα το fungoral που γραφετε οτι ειναι καλο. Πανω στο κουτι ομως λεει" Καταπολεμα τις μυκητιασεις της κεφαλης " ειναι σιγουρο οτι κανει δουλεια στην τριχοπτωση? μηπως με πειραξει στο δερμα?Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ερωτηση για DHT blocker

το proscar εχει παρενεργειες και μαλιστα αρκετες,ανηκει στα δυνατα dht blockers.
η ουσια που εχει το fungoral ειναι η κετοκοναζολη η οποια εχει καποια δραση στην dht αλλα οχι σε μορφη σαμπουαν

Nikos22_

New Member

Ευχαριστω για την απαντηση. Εσυ που απ οτι εχω δει ξερεις καλα τι παιζει με ολα τα θεματα εδω μεσα. Μπορεις να μου πεις την γνωμη σου για το τι να κανω? Ειμαι 22 χρονων εχω αραιωση στην κορυφη και στους κροταφους . Η τριχοπτωση αρχισε στα 19 μου απ οτι θυμαμαι. Αν ειχα τα λεφτα θα εφευγα στον hasson αλλα μιας και δε παιζει δουλεια θελω να κρατησω τα μαλλια που εχω αυτη τι στιγμη που δεν φαινεται κατι. Θα περνω το regaine και τι αλλο ? Σ ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

ξεκινα και 0,5mg proscar να δεις αν την δεχεται το σωμα σου

Nikos22_

New Member

Εχεις δικιο ισως ακουγομαι υπερβολικος αν και αγαπαω απιστευτα τα μαλλια μου δεν θελω να παρω το proscar θελω να παρω το regaine και κατι αλλο σε συνδυασμο. Δηλαδη το fungoral σαμπουαν να μην το βαλω καν? πρεπει να παρω την cream?

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν θες να μπλοκαρεις την dht τοτε fungoral κρεμα,το σαμπουαν δεν μενει αρκετη ωρα,και δεν αποροφαται για να κανει κατι στην τριχοπτωση

Nikos22_

New Member

Ευχαριστω πολυ. Εσυ αν επιτρεπεται εχεις δει βελτιωση γενικα? θελω να πω αξιζει καποιος να βαζει διαφορα στα μαλλια του η λεσ να μην μπω καν στον κοπο?

Hairboost

Member

παρε φιναστεριδη 1 ή 0,5 mg τοτε, αλλα μπορει να εχεις αλλαγες στην ενεργεια, στο κατουριμα και στο σεξ

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikos22_ είπε:
Ευχαριστω πολυ. Εσυ αν επιτρεπεται εχεις δει βελτιωση γενικα? θελω να πω αξιζει καποιος να βαζει διαφορα στα μαλλια του η λεσ να μην μπω καν στον κοπο?
εχω δει καποιες διαφορες προς το καλυτερο.το αν αξιζει να ασχοληθει καποιος ειναι ενα θεμα

Nikos22_

New Member

Hairboost είπε:
παρε φιναστεριδη 1 ή 0,5 mg τοτε, αλλα μπορει να εχεις αλλαγες στην ενεργεια, στο κατουριμα και στο σεξ

Αυτο ακριβως φιλε μου δεν θελω. Εχω κολλημα με τα μαλλια μου απο πιτσιρικας εχω φαει απιστευτο ζορι αυτη την στιγμη καθε φορα που τα βλεπω στον καθρεφτη ειδικα μετα απο λουσιμο αλλα το να εχω τετοιες παρενεργειες ειναι λιγο βαρυ πιστευω γι αυτο μαλλον θα παιρνω Regaine x2 ανα ημερα Fungoral 3 την εβδομαδα και μαλλον Revivogen και οτι γινει εγινε.

Nikos22_

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=Nikos22_ link=topic=3042.msg54849#msg54849 date=1308057546]
εχω δει καποιες διαφορες προς το καλυτερο.το αν αξιζει να ασχοληθει καποιος ειναι ενα θεμα
[/quote]
Κατι τελευταιο σορρυ αν σε κουρασα. Αυτο που γραφεις απο κατω και εχει αναφερθει και αλλου Airol κανει δουλεια? να παιρνω και αυτο δηλαδη? Και πως το χρησιμοποιεις? Ευχομαι να εχεις τοσο καλα αποτελεσματα μελλοντικα που να χρησιμοποιεις προιοντα για να μειωσεις την πυκνωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Κατι τελευταιο σορρυ αν σε κουρασα.
εμεις οι ninjia δεν κουραζομαστε ποτε 8)
Αυτο που γραφεις απο κατω και εχει αναφερθει και αλλου Airol κανει δουλεια? να παιρνω και αυτο δηλαδη?
κανει φοβερη δουλεια
Και πως το χρησιμοποιεις?.
βαζεις την κρεμα στα σημεια της αραιωσης και καπακι την μινοξιδιλη.
Ευχομαι να εχεις τοσο καλα αποτελεσματα μελλοντικα που να χρησιμοποιεις προιοντα για να μειωσεις την πυκνωση
:D ;D

nikosgf7

New Member

παιδια παιρνωντας αφορμη απο τον φιλο θα ηθελα να ρωτησω και εγω αν υπαρχει καποιο τοπικο ισαξιο της φινας χωρις παρενεργειες?Εχω διαβασει το φορουμ αλλα ειναι τοσα πολλα που εχω μπερδευτει......Επισης απο οτι εχω καταλαβει ειναι καλυτερα να κοψω σταδιακα την φινα πχ τωρα παιρνω 1 μγ να παρω για κανα 6μηνο 1 καθε δευτερη μερα και αν ναι θα δω τρομερη αλλαγη στο μαλλι μου????Τελος θελω να διευκρινησω οτι παρενεργειες κοντα στα 2 χρονια που την παιρνω δεν εχω αλλα διαβαζωντας το φορουμ μου μπαινουν ιδεες αφου ειμαι πολυ αγχωδης και γινομαι κατα φαντασιαν ασθενης αλλα και φοβαμαι για μακροχρονια χρηση.Ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη αν σας κουρασα :(

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosgf7 είπε:
παιδια παιρνωντας αφορμη απο τον φιλο θα ηθελα να ρωτησω και εγω αν υπαρχει καποιο τοπικο ισαξιο της φινας χωρις παρενεργειες?Εχω διαβασει το φορουμ αλλα ειναι τοσα πολλα που εχω μπερδευτει......Επισης απο οτι εχω καταλαβει ειναι καλυτερα να κοψω σταδιακα την φινα πχ τωρα παιρνω 1 μγ να παρω για κανα 6μηνο 1 καθε δευτερη μερα και αν ναι θα δω τρομερη αλλαγη στο μαλλι μου????Τελος θελω να διευκρινησω οτι παρενεργειες κοντα στα 2 χρονια που την παιρνω δεν εχω αλλα διαβαζωντας το φορουμ μου μπαινουν ιδεες αφου ειμαι πολυ αγχωδης και γινομαι κατα φαντασιαν ασθενης αλλα και φοβαμαι για μακροχρονια χρηση.Ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη αν σας κουρασα :(

κάτι ισάξιο σε τοπικό δεν νομίζω ότι υπάρχει, από δυνατά τοπικά dht blockers είναι το double A και η τοπική σπιρονολακτόνη, αλλά και αυτά μπορεί να εμφανίσουν παρενέργειες.
Παίρνεις φίνα 2 χρόνια?

nikosgf7

New Member

ναι 2 χρονια παιρνω και τα μαλλια μου εχουν διατηρηθει αρκετα καλα.Θλιβομαι βαθυτατα που θα χασω τα μαλλια μου σταματωντας την φινα αφου τρομαζω στην ιδεα να μεινω χωρις μαλλια.Απο την αλλη ομως ο φοβος να μου δημιουργει οι πιθανες παρενεργειες απο μακροχρονια χρηση με βαζουν σε μια πολυ δυσκολη κ ψυχοφθορο κατασταση τον τελευταιο καιρο που με εχει πραγματικα γονατισει κ με εχει αδειασει ψυχολογικα :-[.Θα εκτιμουσα πραγματικα αν καποιο πιο εμπειρο παιδι μου προτεινε μια θεραπεια που βοηθαει χωρις παρενεργειες πακροχρονια κ βραχυχρονια καθως επισης και αν ειναι καλυτερα να παιρνω 1 μγ μερα παρα μερα για κανα 6μηνο πριν την οριστικη διακοπη.Ελπιζω να μην σας κουρασα :(

danceworld_2001

Well-Known Member

Φίλε μου δεν υπάρχει ενέργεια χωρίς παρενέργεια, και επιτυχία δίχως ρίσκο. Η πλέον αποτελεσματική θεραπεία ειναι η φιναστερίδη μαζί με μινοξιδίλη. Ακόμη και τα επιτυχημένα τοπικά που στηρίζονται όμως σε αντιαδρογόνα τύπου aldactone ή σε τοπική φιναστερίδη - ντουταστερίδη, έχουν απορρόφηση στο αίμα και ουσιαστικά θα έχεις ανάλογες παρενέργειες. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι, οι μισοί εδώ μέσα εμφάνισαν παρενέργειες μόλις διάβασαν για τις παρενέργειες, και αυτό μας δείχνει πόσο ύπουλο ειναι το μυαλό μας. Φίλε μου, αφού δεν έχεις παρενέργειες διώξε τον ψυχαναγκασμό αυτό και την φοβία και συνέχισε αν θες να έχεις τα μαλλιά σου. Αν δε τα θες, απλά σταμάτα την ουσία να ηρεμήσεις αλλα συμβιβάσου και με την νεα σου εικόνα. Και μεταμόσχευση να κάνεις πάλι φιναστερίδη πρέπει να πάρεις για πολλούς λόγους. Και για να σου δώσω κουράγιο, εγώ πάιρνω φιναστερίδη 6 χρόνια και στο φόρουμ μπήκα πριν 2. Και ας διάβασα όμως τις παρενέργειες, δεν με φόβισαν. Πρέπει η φοβία στο μυαλό σου να χάσεις τα μαλλιά σου να αντισταθμίσει και να νικήσει την φοβία των παρενεργειών.

nikosgf7 είπε:
ναι 2 χρονια παιρνω και τα μαλλια μου εχουν διατηρηθει αρκετα καλα.Θλιβομαι βαθυτατα που θα χασω τα μαλλια μου σταματωντας την φινα αφου τρομαζω στην ιδεα να μεινω χωρις μαλλια.Απο την αλλη ομως ο φοβος να μου δημιουργει οι πιθανες παρενεργειες απο μακροχρονια χρηση με βαζουν σε μια πολυ δυσκολη κ ψυχοφθορο κατασταση τον τελευταιο καιρο που με εχει πραγματικα γονατισει κ με εχει αδειασει ψυχολογικα :-[.Θα εκτιμουσα πραγματικα αν καποιο πιο εμπειρο παιδι μου προτεινε μια θεραπεια που βοηθαει χωρις παρενεργειες πακροχρονια κ βραχυχρονια καθως επισης και αν ειναι καλυτερα να παιρνω 1 μγ μερα παρα μερα για κανα 6μηνο πριν την οριστικη διακοπη.Ελπιζω να μην σας κουρασα :(

nikosgf7

New Member

ναι ρε φιλε danceworld και εγω συμφωνω μαζι σου το 95% ειναι θεμα ψυχολογικο furious3 με κυρις προβλημα ο παραδειγμα εμενα που ενω δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα τις τελευταιες μερες δεν μου σηκωνεται ουτε με γερανο :-XΠερα ομως απο αυτο θα πρεπει να συνυπολογισουμε και ερευνες που μιλουν για καταστροφες στην δομη του εγκεφαλου κ τους νευροδιαβιβαστες και αλλα πολλα καθως κ να αναλογιστουμε αν αξιζει να θυσιασεις το πολυτιμο σου για οποιδηποτε κ αν ειναι αυτο:chinscratch

Άκης

Administrator

Αν και συμφωνώ με τον danceworld_2001, ωστόσο να μην τα βάζουμε όλα στο μυαλό.
πχ το δεν έχω στύση άρα είναι το μυαλό μου, με το δεν έχω στύση επειδή κάτι παίζεται, είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.

Αν κανείς είχε προστατίτιδα, θα παρατηρήσει ότι έχει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με την λήψη προσκαρ. Άρα, πιθανών τα όποια συμπτώματα να οφείλονται στην αλλαγή του προστάτη, γιάυτό και με τον καιρό μειώνονται τα sides.

Ωστόσο, το θέμα με το μυαλό που είχα εγώ όταν έπαιρνα φινα, το γνωστό και ως brain fog, δεν το κάνει ο προστατης, αλλά η ίδια η φινα. Και το είχα χωρίς να το έχω διαβάσει πουθενά, μετά το έψαξα.

Επίσης, πρόσφατα διάβασα (μπορεί να κάνω και λάθος και να μην το διάβασα καλά, μην τρομάξουν όσοι παίρνουν φινα) ότι η αδυναμία στύσης (ειδικά η πρωινή στύση, στην οποία δεν παίζει θέμα μυαλού, λειτουργεί από μόνη της) οφείλεται στην αυξημένη ποσότητα οιστρογόνων.

nikosgf7

New Member

σιγουρα ακη το να υποστηριζει κανεις οτι η φινα ειναι αθωα ειναι λαθος κ σιγουρα υπαρχουν σε ορισμενα ατομα παρενεργειες αλλα ειμαι σιγουρος οτι σε ενα μεγαλο ποσοστο οφειλεται κ η ψυχολογια :downΤσπ το super zixx βαζεις εσυ κανει δουλεια κ αν ναι εχει σοβαρες παρενεργειες??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα