η θεραπεια μου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

cisse92

New Member
καλησπερα σε ολους.οσο μεγαλωνει το προβλημα τοσο μεγαλωνει και η αναγκη να γινω πιο ενεργο μελος στο forum. η θεραπεια μου ειναι:
μειγμα απο target minoxidil 5% και helsinki formula activator 10 ψεκασμοι στο τριχωτο καθε μερα.
helsinki formula scalp cleanser πριν το λουσιμο
helsinki formula σαμπουαν
και capsules polysorb 60 80

επισης λογω υψηλης λιπαροτητας και ξηροδερμιας εχω παρατηρησει μεγαλη αραιωση και στα πλαινα,πανω απο τα αυτια.ψηλα στις φαβοριτες και σκεφτομουν την χρηση αλοης ή emu oil. τι εχετε να προτεινετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
πρετεινω φωτο για να σου πω μετα...
επισης πλυν της μινοξιδιλης τα αλλα ειναι περιττά..
απο την λιπαροτητα δεν αραιωνεις ποτε απο τα γονιδια και κτε πεκαταση αποτα ανδρογοννα σαφως και ναι..ειναι μιι αιτια..

αν η καψουλες ειναι βιταμινες ισχυει το περιττο!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
cisse92 είπε:
καλησπερα σε ολους.οσο μεγαλωνει το προβλημα τοσο μεγαλωνει και η αναγκη να γινω πιο ενεργο μελος στο forum. η θεραπεια μου ειναι:
μειγμα απο target minoxidil 5% και helsinki formula activator 10 ψεκασμοι στο τριχωτο καθε μερα.
helsinki formula scalp cleanser πριν το λουσιμο
helsinki formula σαμπουαν
και capsules polysorb 60 80

επισης λογω υψηλης λιπαροτητας και ξηροδερμιας εχω παρατηρησει μεγαλη αραιωση και στα πλαινα,πανω απο τα αυτια.ψηλα στις φαβοριτες και σκεφτομουν την χρηση αλοης ή emu oil. τι εχετε να προτεινετε?

Καλησπέρα φίλε cisse92

Από το σχήμα της θεραπείας σου κρατώ μόνο την μινοξιδίλη τα άλλα, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε..

Να ξέρεις για την λιπαρότητα κλπ παίζει μεγάλο ρόλο το πως και με τι τρέφεσαι.. Στο λέω και από προσωπική εμπειρία..

Όπως είπε και ο Ανδρέας, ανέβασε κάποια φωτό αν θες, θα βοηθούσε πολύ.

cisse92

New Member
Αυτο τον καιρο ειναι ο αδερφος μου διακοπες και λειπει η καμερα απο το σπιτι και το κινητο μου ειναι μπουρουχα.σε μια δυο βδομαδες το πολυ θα εχω φωτο.προς το παρον ψωνισα aloe vera gel της aloe pura.αυτο ειναι το gel της αλοης που λετε?μια συσκευασια με το φυτο της αλοης απο εξω και πρασινο καπακι?

krhtikos21

Member
cisse92 είπε:
Αυτο τον καιρο ειναι ο αδερφος μου διακοπες και λειπει η καμερα απο το σπιτι και το κινητο μου ειναι μπουρουχα.σε μια δυο βδομαδες το πολυ θα εχω φωτο.προς το παρον ψωνισα aloe vera gel της aloe pura.αυτο ειναι το gel της αλοης που λετε?μια συσκευασια με το φυτο της αλοης απο εξω και πρασινο καπακι?

από που το αγόρασες? γράφει ποσοστό περιεκτικότητας αλόης?

cisse92

New Member
http://www.healthstore.uk.com/p312019/aloe-pura-aloe-vera-gel-200ml-organic.html

ρε μαγκες επειδη εχω σε ενα μηνα τα μαλλια μου εχουν αραιωσει τρομαχτικα υπαρχει κανας αξιοπιστος γιατρος στην αθηνα ή στερεα Ελλαδα γενικα. για τριχοριζογραμμα η κατι τετοια.μου πεφτουν 200 τριχες την ημερα και η κροταφοι προχωρανε.μινοχ επαιρνα και συνεχιζω να παιρνω δεν ξερω τι γινεται εχω φρικαρει.θελω να το ψαξω οσο μπορω

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα