θαλασσα και μαλλια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
παιδια εψαχνα στο ιντερνετ να δω τι παιζει με το νερο τις θαλασσας και φενετε απο οσα βρηκαι και ειδα κανει καλο διαλυει το σμηγμα στο κεφαλι περιεχει ιωδιο στο οποιο ο πανος λιδος αναφερει διαφορα για τα οφελοι του βλεπω σερφερς στο ιντερνετ και ολοι εχουν πολυ καλο μαλλι τι παιζει? εχει κανενας κανα γνωστο απο πιτσιρικα που ειναι χειμερινος κολυμβητης? να μας πει σε τι κατασταση ειναι τα μαλλια του? η θαλασσα παει κοντρα στην ΑΑ τι παιζει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Εγώ ένα έχω να πω: Τα καλοκαίρια το μαλλί μου παίρνει τα πάνω του! Άλλος άνθρωπος ρε παιδί μου, ξεχνάω ότι έχω και θέμα να φανταστείς, η τρίχα είναι πολύ καλύτερης ποιότητας, βλέπω να σταματάει η τριχόπτωση αλλά εάν χρησιμοποιώ και μια θεραπεία βλέπω growth που δεν έβλεπα μέσα στον υπόλοιπο χρόνο. Να σημειώσω ότι όλο το καλοκαίρι είμαι σε νησί και πως κάθε μέρα είμαι στην θάλασσα τουλάχιστον για 2-3 ώρες...

baldy

Member
και μενα παντα μου φαινοταν οτι το μαλλι μου να ειναι πιο υγιες το καλοκαιρι!Πιο φουσκωμενο,τωρα δεν ξερω αν κανει καλο να ξεπλενω το αλατι?τι γνωμη εχετε? οσο γιατο σμηγμα γιαννη ισως να παιζει οτι η σμηγματοροικη το καλοκαιρι ειναι σε υφεση

Serifis

Active Member
Κοίτα, το αλάτι σίγουρα φουσκώνει το μαλλί, το κάνει να δείχνει πιο δυνατό. Τώρα για σμήγμα τι να πώ, να πώ μόνο ότι ερεθισμούς κνησμούς και τα λοιπά το καλοκαίρι δεν μου εμφανίζονται. Έχω αρκετά ξηρή επιδερμίδα.

gianniskritikos2

Active Member
το διαβασα για το σμηγμα δεν εχει να κανει το οτι ειναι σε υφεση το διαλυει η θαλασσα κανει καλο δηλαδει..

το αλατι σε πολυ ξερες επιδερμιδες δεν νομιζω να πρεπει να μηνει πολες ορες γιατι ξερενει και μπορει να προκαλεσει αφιδατοση αλλα αμα μηνει κανα 5 ωρο κακο δεν κανει

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
εχω παντως πιστευα οτι το καλοκαιρι τα μαλλια αδυνατιζουν.Λογω του ηλιου αλλα και του αλατιου.Απο την αλλη ομως ισως γινεται καλυτερο αιματωμα.Βεβαια υπαρχει το αρνητικο οτι το κεφαλι υδρωνει πιο ευκολα και φαινεται πιο εντονα η αραιωση.Οπως και να εχει ειτε χειμωνας ειτε καλοκαιρι.......τον κλαιγανε!!!

xk

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
βλεπω σερφερς στο ιντερνετ και ολοι εχουν πολυ καλο μαλλι τι παιζει?

https://www.google.gr/search?q=Kelly%20Slater&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:eek:fficial&client=firefox-beta&channel=rcs&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=MUl9UbDmIofvOueZgLgK&biw=1440&bih=809&sei=NEl9UYXcHoSvOazYgcgH#imgrc=_ :-/

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
η υπερβολική εφίδρωση ενισχύει την παραγωγή σμήγματος και αυτό με την σειρά του αποτελεί επιπλέον πρόβλημα (κλείνοντας πόρους,δημιουργώντας περιβάλλον ανάπτυξης μικροβίων,δυσκολεύοντας την ανταλλαγή τροφικών ουσιών) στα τριχοθυλάκια

οπότε,
λιγότερη έκθεση στον ήλιο,
καθημερινά λούσιμο,
αλόη στις περιοχές αραίωσης,
και υπομονή/επιμονή στην κύρια θεραπεία...

3746741

Member
εγω το καλοκαιρι χανω παντα περισσοτερα μαλλια κ κανω μπανιο στην θαλασσα καθε μερα,αρα μουφα ειναι αυτο!!

Serifis

Active Member
Εγώ λέω να μην βγάζουμε σίγουρα συμπεράσματα. Σίγουρα κάτι παίζει το καλοκαίρι για πολλούς, για άλλους καλό και άλλους κακό. Ξέρουμε εάν παίζει ρόλο για τον θύλακα της τρίχας η αύξηση της μελανίνης;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Μια που λέτε για τη θάλασσα, να ρωτήσω για το κολυμβητήριο τι παίζει, ξέρει κάποιος;

somari

Active Member
Ο μόνος λόγος που παίζει (αποδεδειγμένος τουλάχιστον) κάτι με το καλοκαίρι είναι λόγω της εποχιακής τριχόπτωσης (όπως ακριβώς με τα δεντράκια). Άλλους τους πιάνει περισσότερο το χειμώνα, άλλους το καλοκαίρι

coleman_ts

New Member
δλδ καλυτερα να φοραμε καπελο παρα να μας χτυπαει συνεχεια ο ηλιος? το καπελο τελικα επηρεαζει στην α/α??

Chs

Μέλος του προσωπικού
coleman_ts είπε:
δλδ καλυτερα να φοραμε καπελο παρα να μας χτυπαει συνεχεια ο ηλιος? το καπελο τελικα επηρεαζει στην α/α??

Ναι το καπελακι στον ηλιο ειναι κουτι, αλλα καπελο = α/α = Μεγας μυθος...

coleman_ts

New Member
Chs είπε:
coleman_ts είπε:

Ναι το καπελακι στον ηλιο ειναι κουτι, αλλα καπελο = α/α = Μεγας μυθος...

ε ναι να μαυρισουμε κ λιγο :p k τοσα χρονια να φανταστεις δεν φορουσα καπελο για το λογο να μην πεσουν τα μαλλια μου!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
coleman_ts είπε:
τοσα χρονια να φανταστεις δεν φορουσα καπελο για το λογο να μην πεσουν τα μαλλια μου!!

:eek:mg:

θυμήθηκα μια εκπομπή στο extra 3 παλια τώρα με αυτο που είπες με μια αναπηρη που παρουσιαζε προϊόντα κατα της τριχόπτωσης... Και στις αιτίες έλεγε καπέλα - κράνοι και τα ρεστα.. Δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να την απαλαξω απο τη μιζερη ζωη της :guillotine

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα