θεραπεία από δερματολόγο

skyward

New Member
Επισκέφτηκα πρόσφατα τον δερματολόγο μήπως κάνω κάτι για τα μαλλιά και μου έγραψε αυτή την θεραπεία. Ακόμα δεν την έχω ξεκινήσει. Γενικά δεν έχω κάνει θεραπείες.

1.Karibelly mask 1000ml
2.Botafex 5%
3.Hair gen shampoo
4.Biocap tablets

Σχετικά με την μινοξιδίλη Botafex του είπα για τον αφρό regaine αλλά μου είπε οτι προσωπικά δεν του αρέσει και προτιμά να συστήνει αυτόν. Τι λέτε;

Να πω επίσης ότι τελευταία χρησιμοποιώ το σαμπουάν head & shoulders κατά της τριχόπτωσης που περιέχει zinc pyrithione και είμαι ικανοποιήμενος. Δεν έχω φαγούρα και πιτυρίδα. To είχα δει που είχε αναφερθεί στο φόρουμ και είπα να το δοκιμάσω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
skyward είπε:
Επισκέφτηκα πρόσφατα τον δερματολόγο μήπως κάνω κάτι για τα μαλλιά και μου έγραψε αυτή την θεραπεία. Ακόμα δεν την έχω ξεκινήσει. Γενικά δεν έχω κάνει θεραπείες.

1.Karibelly mask 1000ml
2.Botafex 5%
3.Hair gen shampoo
4.Biocap tablets

Σχετικά με την μινοξιδίλη Botafex του είπα για τον αφρό regaine αλλά μου είπε οτι προσωπικά δεν του αρέσει και προτιμά να συστήνει αυτόν. Τι λέτε;

Να πω επίσης ότι τελευταία χρησιμοποιώ το σαμπουάν head & shoulders κατά της τριχόπτωσης που περιέχει zinc pyrithione και είμαι ικανοποιήμενος. Δεν έχω φαγούρα και πιτυρίδα. To είχα δει που είχε αναφερθεί στο φόρουμ και είπα να το δοκιμάσω.

καλησπερα.
για τριχοπτωση δες αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8983.html
μινοξιδιλη θα πρεπει να δοκιμασεις για να κρινεις ποια θα σου κανει.
οταν χασει σε αποδοση μπορεις να προσθεσεις και αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9159.html
για το σαμπουαν το head and shoulders ειναι ολα τα λεφτα. http://www.hairlossgr.com/forum/thread-242-post-120680.html#pid120680
ειχες φαγουρα και ξηροδερμια πριν απο αυτο?

skyward

New Member
Σε ευχαριστώ Kapa για τις πληροφορίες. Από εσένα είχα δει το σαμπουάν.

Βασικά δεν έχω καταλάβει ακρίβως την διαφορά της ξηροδερμίας και της λιπαρότητας. Γενικά έχω πιτυρίδα και τα μαλλιά μου την επομένη μέρα λαδώνουν λίγο. Με το Head & Shoulders αυτά έφυγαν, επίσης τελευταία χρησιμοποιώ και το Dercos της Vichy.

Πληροφοριακά πριν από 2-3 χρόνια είχα 2 φορές σμηγματορροϊκή δερματίτιδα στο crown πιο πολύ και έχασα μερικά μαλλιά, τότε έβαζα για να μου φύγει τα σαμπουάν Oliprox και Kertyol P.S.O.(δυνατό αυτό) και ένα τοπικό διάλυμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
skyward είπε:
Σε ευχαριστώ Kapa για τις πληροφορίες. Από εσένα είχα δει το σαμπουάν.

Βασικά δεν έχω καταλάβει ακρίβως την διαφορά της ξηροδερμίας και της λιπαρότητας. Γενικά έχω πιτυρίδα και τα μαλλιά μου την επομένη μέρα λαδώνουν λίγο. Με το Head & Shoulders αυτά έφυγαν, επίσης τελευταία χρησιμοποιώ και το Dercos της Vichy.

Πληροφοριακά πριν από 2-3 χρόνια είχα 2 φορές σμηγματορροϊκή δερματίτιδα στο crown πιο πολύ και έχασα μερικά μαλλιά, τότε έβαζα για να μου φύγει τα σαμπουάν Oliprox και Kertyol P.S.O.(δυνατό αυτό) και ένα τοπικό διάλυμα.

καλη επιτυχια :10m:
το Head & Shoulders αν το ψαξεις σε μεγαλα σουπερ μαρκετ θα το βρεις 5 ευρω 1+1 δωρο
2,5 ευρω το ενα δηλαδη :beach:
απεφυγε μινοξιδιλη με προπυλαινογλυκολη

skyward

New Member
Φίλε Kapa,
από ότι καταλαβαίνω στη συνταγή δεν μου έχει γράψει ο γιατρός κάποιο DHT blocker που είναι βασικό απο ότι διαβάζω στο φορουμ για να είναι πιο σωστή η θεραπεία.

Τι επιλόγες υπάρχουν εκτός απο τη φιναστερίδη (proscar)? Αν το αποφασίσω από το φαρμακείο το παίρνεις και χωρίς συνταγή γιατρού? Εχω ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
skyward είπε:
Φίλε Kapa,
από ότι καταλαβαίνω στη συνταγή δεν μου έχει γράψει ο γιατρός κάποιο DHT blocker που είναι βασικό απο ότι διαβάζω στο φορουμ για να είναι πιο σωστή η θεραπεία.

Τι επιλόγες υπάρχουν εκτός απο τη φιναστερίδη (proscar)? Αν το αποφασίσω από το φαρμακείο το παίρνεις και χωρίς συνταγή γιατρού? Εχω ενδοιασμούς για το συγκεκριμένο.

η επιλογη για να σταματησει η τριχοπτωση ειναι τα Ω3
θα σου πω περιληπτικα την ιστορια ολου του φορουμ.
σχεδον ολοι ξεκινησαμε με φιναστεριδη με την ελπιδα οτι οι παρενεργειες ειναι 2%
τελικα το αποτελεσμα ειναι λιγο διαφορετικο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-2731-page-35.html
ενα 20% δεν προλαβε να φτασει καν σε αποτελεσματα ενω ενα ακομα μεγαλυτερο ποσοστο την σταματησε στην πορεια.
δεν θελω να σε τρομαξω,αυτην ειναι η πραγματικη αληθεια.
μπορει να εισαι τυχερος και να εισαι στο 25% που θα σου δωσει αποτελεσματα χωρις παρενεργειες.
η αποφαση δικη σου.
την ενοτητα με τα ω διαβασε την αξιζει
ΥΓ. η ψηφοφορια δεν ειναι ψευτικη.
μπορω και βλεπω ποιος ψηφισε τι και να διασταυρωσω τα λεγομενα του

skyward

New Member
Kapa μου είπες παραπάνω να αποφύγω μινοξιδίλη με προπυλαινογλυκόλη. Από ότι διαβάζω δημιουργεί ερεθισμούς.

Ποιά μινοξιδιλή του εμπορίου δεν έχει και συστήνεις;

kapa

Μέλος του προσωπικού
skyward είπε:
Kapa μου είπες παραπάνω να αποφύγω μινοξιδίλη με προπυλαινογλυκόλη. Από ότι διαβάζω δημιουργεί ερεθισμούς.

Ποιά μινοξιδιλή του εμπορίου δεν έχει και συστήνεις;

η προπυλαινογλυκολη ειναι η ουσια που χειροτερευει το σμηγμα,και απο την στιγμη που εχεις θεματα πρεπει να την αποφυγεις.
εγω θα επαιρνα αυτην http://genhair.com/index.php?route=product/product&product_id=11
που ειναι και η πιο φθηνη που υπαρχει χωρις προπυλαινογλυκολη

kapa

Μέλος του προσωπικού
skyward είπε:
ευχαριστώ, αν γνωρίζεις στο φαρμακείο την φέρνουν;

δεν υπαρχει στα φαρμακεια σιγουρα.
θα πρεπει να την παρεις απο την συγκεκριμενη σελιδα.
οσοι παρηγγειλαν απο εκει αναφερουν και πολυ γρηγορη παραδοση

Μπλουζα