θεραπεια αναμιξη spray hairway με spray hairgen

dentaltech_13

New Member
γεια σας παιδια,παρακολουθω αρκετα το φορουμ κ τωρα π μου εγραψε ο δερματολογος θεραπεια θελω τη γνωμη σας..
καταρχας ανδρογενετικη αλωπεκια,πεφτουν μονο απο το πανω πισω μερος,σε αλλα σημεια δεν εχω προβλημα. ειναι σε βαθμο που φαινεται,γυρω γυρω πολλα μαλλια κ εκει αραιη περιοχη.
28ετων.
θεραπεια δερματολογου

spray hairway μιξη με spray hairgen της ιδιας εταιριας. 6 ψεκασμοι το πρωι
και το βραδυ 6 ψεκασμοι με σκετο hairway.

λουσιμο με cystiphane και χαπια cystiphane αμινοξεα 3 φορες τη μερα.

δεν εχω αγορασει τιποτα ακομα περιμενω συμβουλες κ αποψεις σας..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
μινοξιδιλη και saw palmetto τοπικο dht blocker ειναι το πρωτο που μπορεις να κανεις μετα πας στα πιο βαρια
μακαρι να σε πιανουν αυτα και να σου σταματησει τη τριχοπτωση αλλα γενικα ειναι αδυναμο
τα χαπια ειναι βιταμινες γνωστες κανουν καλο στα μαλλια αλλα δεν εχουν δραση στη dht δυστηχως

dentaltech_13

New Member
μινοξιδιλη περιεχει μ ειπε ο δερματολογος το hairway η hairgen.
σαν ''θεραπεια'' ειναι τζαμπα τα λεφτα?
δεν μου ειπε κατι για dht blocker τι να παρω?

aris85

Member
και εμενα μου ειχε πει νομιζω να κανω μιξη hairway (μινοξιδιλη ) με hairgen. Αλλα δεν τα εβαλα τελικα γιατι δεν θελω να βαλω μινοξιδιλη.
Αν θελεις να αρχισεις μινοξιδιλη νομιζω η θεραπεια που σου εβαλε ειναι μια νορμαλ -καλη θεραπεια. Αλλα καλυτερα να ψαξεις στο φορουμ κ να διαβάσεις πριν αρχισεις καποια θεραπεια ωστε να γνωριζεις ακριβως τι βαζεις και ποιες οι πιθανες παρενέργειες .

Georgex6

Well-Known Member
Φιλε μου το πρωτο σκεύασμα ειναι μινοξιδιλη και το δεύτερο τοπικό saw palmetto και σου κάνει τη μίξη για το πρωι και το βραδυ σου βάζει μονο τη μινοξιδιλη απλα πραγματα

Μπλουζα