θεραπεια με τσουκνιδα???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

morrison

Member
καλησπερα παιδες!!!οπως αναφερω και στον τιτλο ενας φιλος μου χρησιμοποιει τσουκνιδα στα μαλλια του..δλδ μαζευει το φυτο τσουκνιδα (με γαντια φυσικα:21m: ) και το βραζει..στην συνεχεια μετα απο καθε λουσιμο το χρησιμοποιει στα μαλλια του με αποτελεσμα να εχει σταματησει την τριχοπτωση και να εχει και καποιες επανεκφυσεις...τι λετε???
γνωριζετε κατι γι αυτο???

Υ.Γ. βαρεθηκαμε την φινα και ολα τ αλλα με μηδενικο αποτελεσμα:sad:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
morrison είπε:
καλησπερα παιδες!!!οπως αναφερω και στον τιτλο ενας φιλος μου χρησιμοποιει τσουκνιδα στα μαλλια του..δλδ μαζευει το φυτο τσουκνιδα (με γαντια φυσικα:21m: ) και το βραζει..στην συνεχεια μετα απο καθε λουσιμο το χρησιμοποιει στα μαλλια του με αποτελεσμα να εχει σταματησει την τριχοπτωση και να εχει και καποιες επανεκφυσεις...τι λετε???
γνωριζετε κατι γι αυτο???

Υ.Γ. βαρεθηκαμε την φινα και ολα τ αλλα με μηδενικο αποτελεσμα:sad:
χρησιμοποιω αυτο http://www.ebay.com/itm/Nettle-Hair-Lotion-500ml-/141239679830?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item20e28a7b56
το σκευασμα στους κροταφους μονο με το folligen.
ειναι τοσο φθηνο που και τιποτα να μην κανει,τι ειχαμε τι χασαμε :eat:
παντως οσοι δοκιμασαν τοπικα τσουκνιδα αναφερουν αργα-καλα αποτελεσματα,οχι μονο σε αυτο το φορουμ

εγω εδω και μια εβδομαδα χρησιμοποιω αυτο http://www.panaceaproducts.gr/index.php/2012-01-19-08-46-19/5#!LIPARA_A4 .
το βρηκα σε ενα φαρμακειο και το τσιμπησα , ειδωμεν .

Ntoon91

Member
Επειδή μένω δίπλα σε δάσος και γίνεται χαμός από τσουκνίδες, λέω κι εγώ να το δοκιμάσω, κακό δε κάνει. Επειδή είμαι λίγο άσχετος απ' αυτά, το κάνουμε σαν το τσάι;
Ας πούμε να γεμίσω ένα μπρίκι με το φυτό και νερό να βράσει και μετά να το περάσω στο μαλλί; Επίσης, όταν ρώτησα την μάνα μου να μου μαζέψει, μου είπε και πως ένας γείτονας μεγάλης ηλικίας την έβαζε να του μαζεύει για να το πίνει ως τσάι για τις αρθρώσεις του :/

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα