θερπαεια;;;

spiros27

Member
Καλησπερα σε ολους ειμαι 19 χρονων εχω τριχοπτωση λιγοτερες απο 100 τριχες την μερα ομως συνεχως το μαλι μου υποχωρει αν και ο γιατρος μου εχει γραψει να παρω ενα hair way sol spray 5% minox φοβαμαι λιγο γιατι απο οτι διαβαζω αμα ξεκινησεις δεν μπορεις να την σταματησεις
μηπως υπαρχει κατι αλλο να μου προτεινετε ισως καποιο σαμπουαν η καποιος αλλος συνδυασμος

Υ.Γ επειδη ειχα κανει παλιοτερα ενα ποστ το ξερω οτι ολοι εχουν γραψει παρομοια νηματα αλλα το ευρος των απαντησεων ειναι τεραστιο και καπου χανεσαι

Υ.Γ απαντησεις του τυπου <<μην κανεις τιποτα κρατα τα λεφτα σου για μεταμοσχευση >>δεν μου χρειαζονται αυτο το ξεραμε ηδη για να αποφυγω τους εξυπνακηδες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
lalakis είπε:

ee4c1dde4dcb5a00a976e9aec2afb299b17fd30d5ab95a97afd0c8da2697be6b.jpg

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Σπύρο δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες. Τι σου ειπε ο γιατρος, εχεις ΑΑ; Εχεις αραίωση, υποχώρηση ή αδυνάτισμα τρίχας, ποσο καιρό; Τι σου έδωσε; Ποσο καιρό; Εξετάσεις εχεις κάνει;

spiros27

Member
Soralteno είπε:
Σπύρο δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες. Τι σου ειπε ο γιατρος, εχεις ΑΑ; Εχεις αραίωση, υποχώρηση ή αδυνάτισμα τρίχας, ποσο καιρό; Τι σου έδωσε; Ποσο καιρό; Εξετάσεις εχεις κάνει;

Λοιπον τωρα ειμαι 19 στο δευτερο ετος η τριχοπτωση με ταλαιπωρει απο 17 χρονων μονο στα ακρα τωρα ειναι λιγο πιο εμφανης και στο hairline και τα μαλια ειναι πιο λεπτα .Oταν πηγα στον γιατρο το μονο που εκανε ειναι να μου δωσει την συνταγη δεν με εξετασε σε κατι αλλο το εκλαψα το 30αρι :/ το θεμα ειναι οτι εκανα εξετασεις για ατονιες που ενιωθα και βρηκα πως εχω θυροειδη

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Πρεπει να βρεις ενα γιατρό να σου κάνει διάγνωση, αν πρόκειται για ΑΑ ή παίζει ρόλο ο θυρεοειδής. Απο εκεί θα εξαρτηθεί και η θεραπεία, η μινοξ που σου έδωσε δεν ειναι βραχυπρόθεσμη θεραπεία, πρεπει να την παίρνεις συνέχεια. Οπως και να εχει ίσαι μικρός για βαριά φάρμακα, αν τελικά εχεις ΑΑ μπορείς να ξεκινήσεις απο revivogen και ίσως μινοξ

giwrgos athina

Active Member
Eμενα σπυρο οταν πηγα σε δερματολογο 17 χρονων μου εδωσε να παιρνω 1/5 φινα και μινοξ πρωι βραδυ μαζι με κατι σαμπουαν και κατι πριοριν βιταμινες...Με προειδοποιησε ομως για τις παρενεργειες της φινας και μ ειπε να με παρακολουθει..Αν ημουν τωρα στην ηλικια σου και στην αρχη της καραφλας οπως τοτε δεν θα επερνα κανενα φαρμακο θα εβαζα μονο τοπικ και οταν γινονταν εμφανη η καραφλα θα εκανα μμ και θα εβαζα τοπικ παλι για να φαινομαι ποιο πυκνος...Ουτε revivogen ουτε τιποτα...Αυτα ειναι λαδακια..Να θυμασαι οτι δεν υπαρχει ενεργεια χωρις παρενεργεια..Δηλαδη αν θα κανρι κατι δουλρια στο μαλλι θα σου βγαλει παρενεργεια..

spiros27

Member
giwrgos athina είπε:
Eμενα σπυρο οταν πηγα σε δερματολογο 17 χρονων μου εδωσε να παιρνω 1/5 φινα και μινοξ πρωι βραδυ μαζι με κατι σαμπουαν και κατι πριοριν βιταμινες...Με προειδοποιησε ομως για τις παρενεργειες της φινας και μ ειπε να με παρακολουθει..Αν ημουν τωρα στην ηλικια σου και στην αρχη της καραφλας οπως τοτε δεν θα επερνα κανενα φαρμακο θα εβαζα μονο τοπικ και οταν γινονταν εμφανη η καραφλα θα εκανα μμ και θα εβαζα τοπικ παλι για να φαινομαι ποιο πυκνος...Ουτε revivogen ουτε τιποτα...Αυτα ειναι λαδακια..Να θυμασαι οτι δεν υπαρχει ενεργεια χωρις παρενεργεια..Δηλαδη αν θα κανρι κατι δουλρια στο μαλλι θα σου βγαλει παρενεργεια..

τοπικ τι εννοεις επειδη δεν ειμαι και πληρως ενημερωμενος σε ολα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα